Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

«Κάτι τρομερό πρόκειται να συμβεί». Προβλέψεις του μικρού προφήτη για τη μοίρα της Ρωσίας και του κόσμου το 2024.

 🗣 ...Αλλά ποιος θα πιστέψει τα λόγια ενός μικρού αγοριού και μάλιστα ενός Ινδού; Δεν ξέρει καν να διαβάζει, και σίγουρα δεν ξέρει πού βρίσκεται η Ρωσία », θα πουν όλοι οι σκεπτικιστές, αλλά θα διαβάσουν το άρθρο μέχρι το τέλος. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, προειδοποιημένος σημαίνει οπλισμένος.

Φυσικά, κανείς δεν πίστευε το αγόρι από την Ινδία. Μέχρι που έγινε ο καταστροφικός σεισμός στην Τουρκία, τον οποίο ο Abigya Anand προέβλεψε 3 μέρες πριν ξεκινήσει.

Abigya Anand.  Φωτογραφία από το Διαδίκτυο

Στη συνέχεια, η Abigya προέβλεψε άλλες καταστροφές σε όλο τον κόσμο, και χωρίς καμία αλληγορία, σε απλό κείμενο. Και όλα έγιναν πραγματικότητα.

Ξέρει και για τη Ρωσία. Και αυτό λέει ο Abigya ότι θα συμβεί στη χώρα μας το 2024.

Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη για την Τουρκία

Η φετινή χρονιά δεν θα είναι εύκολη, όπως και οι προηγούμενες περίοδοι. Ωστόσο, μην τα παρατάτε, μετά τη μαύρη ρίγα θα υπάρχει και μια λευκή. Και η ειρήνη θα βασιλεύει στη χώρα, με όλη την έννοια αυτής της έκφρασης. Και εδώ είναι οι λεπτομέρειες, και για τα επόμενα χρόνια:

«Τα δύσκολα θα ξεκινήσουν μετά τον Απρίλιο. Μόλις τελειώσουν οι εκλογές, κάποιοι θα εξοργιστούν με τα αποτελέσματα.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα γίνει ξανά πρόεδρος της χώρας. Η Ρωσία θα αντιμετωπίσει γεωπολιτικούς κινδύνους μετά τον Απρίλιο του 2024 και μέχρι το 2025.
Ωστόσο, η ανάπτυξη της χώρας θα συνεχιστεί. Μέχρι τον Απρίλιο του 2024 πρέπει να είστε προσεκτικοί και να φροντίζετε τον εαυτό σας, διαφορετικά μπορεί να αρρωστήσετε σοβαρά - θα υπάρχει πολύς παγετός.»

Όπως σημειώνει ο Abigya, κατά τη διάρκεια των 12 μηνών του 2024 θα υπάρξουν και πάλι στρατιωτικές διαφωνίες σε διάφορα μέρη του κόσμου. Όμως σταδιακά θα αρχίσουν να σβήνουν και μέχρι τις αρχές του 2025 όλα θα ηρεμήσουν. Ως εκ τούτου, το 2025 αναμένεται ότι όλα θα είναι πολύ καλύτερα από το 2024.

Οι στρατιωτικές διαφωνίες θα συνεχιστούν

Ωστόσο, το αγόρι προφήτης από την Ινδία συμβουλεύει να μην είστε πολύ χαρούμενοι που θα έρθει η ειρήνη το 2025. Θα διαρκέσει μόνο μέχρι το 2029, το οποίο θα είναι πολύ αρνητικό για όλη την ανθρωπότητα.

Σύμφωνα με τον προφήτη, το 1929 η αντιπαράθεση θα εξαπλωθεί σε πολλές χώρες του κόσμου. Το Ιράν οδεύει προς την είσοδο στον πόλεμο ενός αιώνα μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.

Για όλα θα φταίνε τα κράτη

Η Abigya προειδοποιεί ότι υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος να ξεσπάσουν κάποιες συγκρούσεις με ανανεωμένο σθένος - μεγάλοι πόλεμοι μας περιμένουν. Και κάτι πολύ τρομερό μπορεί να συμβεί.

«Δεν μπορώ ακόμα να πω τι ακριβώς θα συμβεί και πόσο τρομερό είναι. Μπορώ μόνο να αναφέρω την περίοδο - αυτή είναι το 2029-2032. Πού θα γίνει; Είναι δύσκολο να πω ακόμα, δεν τα βλέπω όλα. Αλλά για όλα θα φταίνε τα κράτη.

Ο μικρός προφήτης πάντως είναι θετικός. Πιστεύει ότι υπάρχει πάντα διέξοδος προς την ειρήνη και το φως. Δεν χρειάζεται να κλιμακωθούν οι μεγάλοι πόλεμοι.

🗣 ...Ποιος θα πιστέψει τα λόγια ενός μικρού αγοριού και μάλιστα ενός Ινδού; -5

Το κυριότερο είναι να καθίσουμε έγκαιρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Οι άνθρωποι πρέπει να συζητούν όλα τα προβλήματά τους μαζί. Τότε κάθε χώρα θα μπορέσει να αποφύγει την αιματοχυσία και να λύσει τις δυσκολίες της.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου