Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021

Financial Times: Να προετοιμαστούν οι Ευρωπαίοι για να αντικατασταθούν από Άραβες και Ασιάτες. Το λένε μέσα στα μούτρα μας.

 

Οι Financial Times δημοσίευσαν ένα άρθρο στο οποίο υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι που ζουν στις ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να “προετοιμαστούν για τη δημογραφική αντικατάσταση από Άραβες και Ασιάτες”.

Ναι, πραγματικά.

Ο Parag Khanna, ο συγγραφέας του άρθρου είναι επίσης συγγραφέας ενός βιβλίου με τίτλο “Move: How Mass Migration Will Reshape the World – and What It Means For You” (Μετακίνηση: Πώς η μαζική μετανάστευση θα αναδιαμορφώσει τον κόσμο – και τι σημαίνει αυτό για εσάς).

Όπως είναι αναμενόμενο, έχει επίσης στενούς δεσμούς με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων και ήταν “Global Governance Fellow” στο Ινστιτούτο Brookings.

Ο Khanna ισχυρίζεται γελοιωδώς ότι μεγάλες εκτάσεις του πλανήτη θα γίνουν “ακατοίκητες” λόγω της κλιματικής αλλαγής, προκαλώντας “εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια ανθρώπων… να μετακινηθούν σε εδάφη στα γεωγραφικά πλάτη που είναι καταλληλότερα για επιβίωση”.

Στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι η “έλλειψη εργατικού δυναμικού” στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη θα αναγκάσει τις περιοχές αυτές “να ανοίξουν ανάλογα τις στρόφιγγες της μετανάστευσης”.

“Η Βόρεια Αμερική και η Ευρασία πρέπει να απορροφήσουν περισσότερους ανθρώπους”, απαιτεί ο Khanna, φαινομενικά ανικανοποίητος με τον τεράστιο αριθμό μεταναστών που ήδη δέχονται.

“Οι σημερινές δημοσιονομικά επιβαρυμένες και ερημωμένες χώρες του Βίσεγκραντ θα μπορούσαν να συγχωνευθούν σε μια μεγαλύτερη ομοσπονδία για να διαχειριστούν καλύτερα τα ζωτικά δάση, τη γεωργία και τα ποτάμια τους, προκειμένου να προετοιμαστούν για τη δημογραφική αναπλήρωση από τους Άραβες και τους Ασιάτες”, γράφει.

Οι χώρες του Βίζεγκραντ είναι η Τσεχική Δημοκρατία, η Ουγγαρία, η Πολωνία και η Σλοβακία.

Η ιδέα ότι οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι “αναπληρώνονται” ή “αντικαθίστανται” από τους μεταναστευτικούς πληθυσμούς είναι ένας τομέας συζήτησης που αντιμετωπίζεται πολύ διαφορετικά ανάλογα με το σε ποια πλευρά ανήκετε.

Για εκείνους που υποστηρίζουν τη μαζική μετανάστευση, η ιδέα της δημογραφικής αντικατάστασης των λευκών Ευρωπαίων είναι είτε αναπόφευκτη ή/και κάτι που πρέπει να γιορτάζεται και να ενθαρρύνεται.

Ωστόσο, όποιος υποστηρίζει ότι η εισαγωγή εκατομμυρίων ανθρώπων από διαφορετικές κουλτούρες θα αλλάξει τη χώρα υποδοχής με αρνητικό τρόπο, χαρακτηρίζεται στην καλύτερη περίπτωση “ρατσιστής” από τα μέσα ενημέρωσης, ενώ ορισμένοι αντιμετωπίζονται ακόμη και ως συμπαθούντες την τρομοκρατία.

Ο παρουσιαστής του Fox News, Tucker Carlson, έχει επανειλημμένα θίξει το θέμα στη δημοφιλή εκπομπή του, με αποτέλεσμα η Anti-Defamation League (ADL) να ζητήσει την απόλυσή του.

“Μια υπενθύμιση: Η θεωρία της “Μεγάλης Αντικατάστασης” και οι ρατσιστικές και ξενοφοβικές ρίζες της έχουν χρησιμεύσει ως έμπνευση για πολλαπλές μαζικές πυροβολισμούς και θανατηφόρες επιθέσεις”, κατακεραύνωσε ο επίσημος λογαριασμός της ADL στο Twitter.

Εν τω μεταξύ, όσοι συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι η “αντικατάσταση” ή η “αναπλήρωση” των λευκών ανθρώπων με μετανάστες από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή είναι φυσική και καλή, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υψηλού προφίλ πλατφόρμες στα μέσα ενημέρωσης και να παραμένουν στις καλές διαθέσεις του κατεστημένου.

Αυτό περιλαμβάνει τον Άντερσον Κούπερ του CNN, ο οποίος δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον παρουσιαστή του Univision Χόρχε Ράμος το 2019 ότι βρίσκει τη δημογραφική μείωση των λευκών ανθρώπων “συναρπαστική”.


Πηγή: Infowars

https://theflagreport.com/financial-times-na-proetoimastoun-oi-evropaioi-gia-na-antikatastathoun-apo-araves-kai-asiates-to-lene-mesa-sta-moutra-mas/


Σχόλιο από Secret Real Truth: Σχετικά με όλα τα παραπάνω.. σας θυμίζει κάτι αυτό: Το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI: Η Γενοκτονία των λαών της Ευρώπης

thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου