Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Ζούμε το Γ Παγκόσμιο Πόλεμο με βιολογικά & Οικονομικά Οπλα..(Video).

 

Αλήθεια πόσα χρόνια πριν σας είχαμε ενημερώσει για την μείωση πληθυσμού και για το Γ Παγκόσμιο Πόλεμο? Πολλοί περίμεναν βόμβες και οπλα για να το συνειδητοποιήσουν…Όμως ο Γ Παγκόσμιος διεξάγεται κανονικά με Βιολογικά και Οικονομικά  οπλα…Αυτα που σας λένε οτι είναι εμβόλια  είναι τα ΟΠΛΑ που σκοτώνουν σε τρία στάδια..Αμεσα εως τρεις μήνες από τη λήψη του Δηλητηρίου…. απο τρεις μήνες εως ενα χρόνο και μακροπρόθεσμα…

Τι κάνουν τα δηθεν εμβόλια? Βεβαίως δεν χρειάζονται γιατι δεν λειτουργούν και το βλέπουμε με 23.000 θανάτους και 2 εκ παρενέργειες στη Βαση Δεδομένων αν και καταγράφεται το 10%!!!..Και ενω το βλέπουμε σας οτι δεν λειτουργούν σας λένε για τρίτη δοση και βλέπουμε..
Οταν η θνησιμότητα απο τον ιο είναι 0,5 % δεν χρειάζονται εμβόλια…είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ!!

Γιατροί Παγκόσμια Νομπελίστες έδωσαν συνέντευξη και δήλωσαν οτι μας σκοτώνουν με αυτα..Δημοσιεύματα απο δεκαετίας μας ελεγαν οτι θα σκοτώσουν τον πληθυσμό και θα μειώσουν αυτόν με τεχνητούς ιους και εμβολιασμό ..Μας λένε καθημερνά οι Νομπελίστες οτι με την λήψη του δηθεν εμβολίου το σωμα μας γίνεται εργοστάσιο παραγωγής ακίδας που επικάθεται στα επιθήλια και δημιουργεί θρομβώσεις.

Πεθαίνουν ηδη πολλοί απο ανακοπή!!! Προκαλούν  μυοκαρδίτιδα και φλεγμονή στη καρδιά..Η στειρότητα αυξήθηκε 80% .Οι αποβολές στο πρώτο τρίμηνο έφθασαν στα υψη .Αργοτερα σε δυο χρόνια θα είναι σπάνιο να πιάνεται εμβολιασμένη εγγυος..

Ολες οι Πολιτικές Μαριονέτες που δεν έχουν σχέση με τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και εκτελουν Μαζική εξολόθρευση μας το λένε..
Και εσείς τι κανετε τρεχεται να κανετε το δηθεν εμβόλιο και η ζωή σας μετρά αντίστροφα…ΜΠΡΑΒΟ ..για να είστε βολεμένοι για να πάτε για καφέ σε ταβέρνα ταξίδι…Πουλήσατε το τομάρι σας για να ζήσετε προσωρινά με βόλεμα  και με αρρώστιες..Παιζοντας ρουλέτα τη ΖΩΗ σας!!!Καμία αντίσταση στο 50% του πληθυσμού…

Ποσα χρόνια σας τα μετέφερα?? Σας διάβασα την Ατζέντα με το σχέδιο σκλαβοποίησης και εξολόθρευσης απο το 2007 και μετα απο το Ραδιόφωνο που ίδρυσα..και τωρα απο απο αυτή την Ηλεκτρονική εφημερίδα? Ολα με αποδείξεις με στοιχεία με έρευνες και με τους Κορυφαίους Γιατρούς στο κόσμο…

Η εξελίξεις θα ειναι ραγδαίες.. Εχουν σκυλιάσει που δεν τρυπήθηκε ολος ο πληθυσμός ..Εχουν σκυλιάσει  που αντιστέκεται το 50%…Μας πάνε για Οικονομική κατάρρευση..Ο  χρόνος τελειώνει..Ετοιμαστείτε..

Δειτε αυτο το video και διαδώστε το..Δειτε τι ειπώθηκε απο τον Dr  Βλαντιμίρ Ζελένκο ενώπιον του Ραββινικού Δικαστηρίου της Ιερουσαλήμ …Mας επιβεβαιώνει πλήρως οτι ζουμε το Γ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ:

amazonios.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου