Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Επείγoν! Η έκρηξη στη Λα Πάλμα θα μπορούσε να δημιουργήσει τσουνάμι 100 μέτρων στην ανατολική ακτή!

 

Επείγον! Η έκρηξη στη Λα Πάλμα θα μπορούσε να δημιουργήσει τσουνάμι 100 μέτρων στην ανατολική ακτή! 

Συμβαίνει στα Κανάρια Νησιά. Αυτό είναι το καναρίνι στο ανθρακωρυχείο; Πρέπει να περιμένουμε περισσότερα;

Εντάξει, λαοί, αυτό θα μπορούσε να είναι ζωτικής σημασίας όχι μόνο για όσους ζουν στην ανατολική περιοχή του έθνους μας, αλλά για όλους μας. Εάν αυτό συμβεί με τον τρόπο που προβλέπουν, θα καταστρέψει ολόκληρο το έθνος μας. Εκατομμύρια ζωές θα χαθούν. Οι υπόλοιποι θα επηρεαστούμε.

Σε αυτήν την ανάρτηση περιλαμβάνονται όλα όσα έχω για τα επερχόμενα γεγονότα τσουνάμι. Συνδύασα όλα τα άρθρα, κυρίως από τους Hal Turner και The Watchman. Αναρτώνται εδώ όπως παραλήφθηκαν, έτσι τα παλαιότερα κομμάτια είναι πρώτα και τα πιο πρόσφατα νέα στο τέλος.

Θέλω πραγματικά να σας πω ότι είχα λάβει ειδοποίηση ότι το La Palma Alert είχε ενημερωθεί σε ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ή ΕΠΙΠΕΔΟ 3. Ωστόσο, οι σχετικές δημοσιεύσεις έχουν αφαιρεθεί. Δεν ξέρω γιατί και τι σημαίνει αυτό. Θα συνεχίσω να ψάχνω για ενημερώσεις και τεκμηρίωση της κατάστασης ειδοποίησης. Το οποίο θα αναρτήσω εδώ.

Η La Palma, επίσης San Miguel de La Palma, είναι το πιο βορειοδυτικό νησί των Καναρίων Νήσων, στην Ισπανία. Η La Palma έχει έκταση 708 τετραγωνικά χιλιόμετρα καθιστώντας το πέμπτο μεγαλύτερο από τα οκτώ κύρια Κανάρια Νησιά. Ο συνολικός πληθυσμός στα τέλη του 2020 ήταν 85.840, από τους οποίους οι 15.716 ζούσαν στην πρωτεύουσα, Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και περίπου 20.467 στο Λος Λάνος ντε Αριντάν. Το ψηλότερο βουνό του είναι το Roque de los Muchachos, στα 2.423 μέτρα, όντας δεύτερο μεταξύ των κορυφών των Καναρινιών μόνο μετά τις κορυφές του όγκου Teide στην Τενερίφη.


Ζωντανή έκρηξη.

Περισσότερα νέα.

ΑΠΟΔΟΣΗ  ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου