Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

“EΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ” – ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΣΤΟ MEGA – ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ).

 Έπρεπε να γίνουν χιλιάδες αναστολές για να ανοίξουν ορισμένα στόματα μέσα στα νοσοκομεία;;;
Στο Mega μίλησε ο πρόεδρος Εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ, Μπάμπης Κοροξένος, ο οποίος τέθηκε σε αναστολή εργασίας καθώς δεν εμβολιάστηκε.

«Το 80% των εργαζομένων που δεν εμβολιάστηκε έχουν νοσήσει και έχουν αντισώματα. Θεωρούν ότι κινδυνεύει η υγεία τους αν εμβολιαστούν. Άλλοι έχουν θρησκευτικές πεποιθήσεις που δεν μπορούν να παραβλέψουν. Κάποιοι δεν έχουν πειστεί» ανέφερε λέγοντας πώς αυτός δεν πείστηκε.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι η αδερφή του εμβολιάστηκε και έχει 4 μήνες περικαρδίτιδα.

Στο ίδιο σημείο αποκάλυψε πως:

«Γνωρίζουμε τις παρενέργειες που προκαλούν τα εμβόλια. Είμαστε μέσα στους χώρους εργασίας και τα βλέπουμε».

Αυτή ήταν και η στιγμή στην οποία και οι δύο δημοσιογράφοι στο πάνελ παρενέβησαν, με επιχειρήματα που…«σκοτώνουν»:

«Δεν τα ενστερνίζομαι όλα αυτά που λέτε. Έχουμε κάνει εμβόλια και δεν είχαμε καμία παρενέργεια. Εάν πάντως εσάς σας φοβίζει η παρενέργεια περισσότερο από τον θάνατο, εγώ δεν θα πω κάτι άλλο».

Το σόου συνεχίστηκε, με τους δημοσιογράφους αλλά και τους 2 «ειδικούς» που πλαισίωναν την κουβέντα να μην σέβονται ούτε την προσωπική καταγγελία του πρ. εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ:


makeleio.gr


1 σχόλιο:

  1. Αίσχος ο άνθρωπος είναι μέσα στο νοσοκομείο είναι χωρίς δουλειά..!!Οι δημοσιογράφοι ξέρουν καλύτερα από την καρεκλιτσα τους;Δεν έχουν χάσει κανένα μεροκάματο...Φέρνουν καποιον να μιλήσει ή του την πέφτουν όλοι μαζί για να τον ξεφτιλίσουν;Δεν σέβονται τον καλεσμένο τους που εξαιτίας του θα βγάλουν το ψωμί τους και σήμερα χωρίς εκείνος να δουλεύει..Είναι σε αναστολή!!Ας έχουν κάθε μέρα τον Βασιλακοπουλο(ποτέ δουλεύει αυτός)να κάνουν μεταξύ τους κομπλιμέντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή