Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Η τρομακτική αμμοθύελλα μετατρέπει την ημέρα σε νύχτα και μετατρέπει σε κόκκινο τον ουρανό στην Αλγερία (βίντεο και εικόνες).

 

Ο ουρανός κοκκινίζει το αίμα στην Αλγερία στις 15 Σεπτεμβρίου 2021, ο ουρανός γίνεται κόκκινος στο αίμα στο βίντεο της Αλγερίας, ο ουρανός γίνεται κόκκινος στο αίμα στις εικόνες της Αλγερίας, ο ουρανός γίνεται κόκκινος στο αίμα στις ειδήσεις της Αλγερίας, ο ουρανός γίνεται κόκκινος στο αίμα στην Αλγερία αμμοθύελλα
Ο ουρανός γίνεται κόκκινο αίματος στην Αλγερία στις 15 Σεπτεμβρίου 2021. Εικόνες μέσω Twitter

Αυτό είναι τρομακτικό! Φαίνεται ότι έρχεται η αποκάλυψη!

Μια βίαιη και διαδεδομένη καταιγίδα σκόνης καταπλάκωσε τις επαρχίες της Médéa και του Tissemsilt της Αλγερίας στις 15 Σεπτεμβρίου 2021.

Ορισμένες περιοχές αναγκάστηκαν να ανάψουν τα φώτα του δρόμου στη μέση της ημέρας καθώς η σκόνη απέκλεισε εν μέρει τον ήλιο, μετατρέποντας τον ουρανό σε ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΚΟΚΚΙΝΟ όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο από το Tissemsilt:

Τις βραδινές ώρες, το κόκκινο χρώμα εντάθηκε ακόμη περισσότερο, μετατρέποντας τον ουρανό σε κόκκινο στο Ksar Boukhari, Médéa:

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, η αμμοθύελλα συνοδεύτηκε από πολύ ισχυρούς ανέμους που σχεδόν έφεραν την ορατότητα στο μηδέν.

Ακολουθούν μερικές άλλες εικόνες που συγκεντρώθηκαν σε ένα βίντεο:

Γιατί λοιπόν ο ουρανός γίνεται κόκκινος κατά τη διάρκεια μιας αμμοθύελλας;

Το φως του ήλιου είναι ένα μείγμα χρωμάτων από μπλε σε κόκκινο, αλλά είναι το μπλε που είναι κυρίως διασκορπισμένο στον ουρανό.

Όταν οι αστροναύτες κοιτούν προς τα κάτω τη γη και βλέπουν μια γαλάζια γη και όταν κοιτάμε ψηλά και βλέπουμε έναν μπλε ουρανό είναι επειδή υπάρχει μπλε φως που σκορπίζεται παντού από τα μόρια του αέρα.

Τώρα, όταν η ατμόσφαιρα κατακλύζεται ξαφνικά με μια ολόκληρη δέσμη σωματιδίων, τα οποία δεν είναι μόνο αέρας, όπως πολλή σκόνη και αερολύματα, τότε διασκορπίζουν το φως διαφορετικά.

Τα σωματίδια σκόνης είναι πλούσια σε σίδηρο, που τους δίνει ένα πορτοκαλί έως κόκκινο χρώμα και αντανακλάται στον ουρανό όταν βομβαρδίζεται με φως. Με άλλα λόγια, η σκόνη σκορπίζει κατά προτίμηση το φως και αυτό είναι το χρώμα που βλέπουμε κυρίως στον ουρανό ενώ βρίσκονται σε αυτόν. Κόκκινο στην περίπτωσή μας…

Εδώ ένα βίντεο που εξηγεί το φαινόμενο, χρησιμοποιώντας ως σωματίδια σκανδάλης από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια το 2020:

Αυτή η αμμοθύελλα στην Αλγερία μοιάζει πραγματικά με το τέλος του κόσμου. Σε τέτοιες καιρικές συνθήκες, πραγματικά, πραγματικά δεν θέλω να είμαι έξω! Twitter ]

Με τις μεγάλης ξηρασίας και τα νερά που εξαφανίζονται να αποστραγγίζουν διάφορα μέρη του κόσμου, να είστε σίγουροι ότι ένας τέτοιος αιματηρός ουρανός θα γίνει μια νέα φυσιολογία!

strangesounds.org

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου