Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Παραδοχή-σεισμός! Έτσι θα τους «τρυπάνε» όλους ανά 6 μήνες: «Εμβολιασμένοι παλεύουν με τον ιό επειδή δεν έκαναν την 3η δόση», ΒΙΝΤΕΟ.

 

Οι Έλληνες «ειδικοί» επιμένουν παρά την προειδοποίηση περί αντιθέτου του FDA!

«Όλοι θα χρειαστούμε τρίτη δόση» του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, εκτιμά ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

«Όλοι θα χρειαστούμε τρίτη δόση, την κατάλληλη στιγμή. Νομίζω ότι οι εταιρείες μιλούν για έξι έως οκτώ μήνες μετά τη δεύτερη».

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή εμβολιασμένοι έχουν νοσήσει και δίνουν μάχη για τη ζωή τους, ρίχνοντας το…φταίξιμο στην 3η δόση που δεν ήρθε έγκαιρα:

«Δεν σας κρύβω ότι έχουμε και περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι εμβολιάστηκαν αρχικά και αυτή τη στιγμή παλεύουν με τον ιό. Ενδεχομένως να μην βρίσκονταν σε αυτή τη θέση αν είχαν κάνει την 3η δόση»

Μίλησε για ολιγωρία των αρχών σχετικά με την εκκίνηση της χορήγησης της 3ης δόσης, κρούοντας το καμπανάκι για τους υγειονομικούς που έχουν κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου ήδη εδώ και πάνω από 6 μήνες:

«Ζητήσαμε ο εμβολιασμός της 3ης δόσης για τους υγειονομικούς να ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου».

Δείτε στην αρχή του παρακάτω αποσπάσματος:


el.gr

2 σχόλια:

  1. Γιατί έχουν βάλει έναν πλαστικό χειρουργό να μιλά για τον κορονοϊο ενώ θα έπρεπε να βάλουν έναν ιολογο;Τι γνωρίζει για τους ιούς;Τι περιέχει το εμβόλιο που λέει όλο τα ίδια και τα ίδια;Τι περιέχει το εμβόλιο ας μας πουν επιτέλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα!!!!Τι νομίζετε ενδιαφέρονται για την υγεία μας;Καλό ξημέρωμα!!! Αυτό που θέλουν είναι να σατανοεμβολιασουν από νεογέννητο μέχρι υπερήλικα κατάκοιτο σε κωμα με δέκα υποκείμενα νοσήματα Αυτοί στήνουν το κράτος του Αντιχρίστου κανονικά και εμείς νομίζουμε ότι ενεργούν για καλό μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή