Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 16ΧΡΟΝΗ ΙΤΑΛΙΔΑ!!!! Πέθανε σε λιγότερο από 24 ώρες μετά τη δεύτερη ένεση mRNA Pfizer του Μπουρλά.

 

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 16ΧΡΟΝΗ ΙΤΑΛΙΔΑ!!!! Πέθανε σε λιγότερο από 24 ώρες μετά τη δεύτερη ένεση mRNA Pfizer του Μπουρλά

ΒΑΣΤΙΛΗ-Ένα 16χρονο κορίτσι είναι νεκρό, σε έναν ακόμη αϊδιαστικό θάνατο που θα αγνοηθεί και/ή θα ελαχιστοποιηθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η  Giulia Lucenti έλαβε τη δεύτερη ένεση mRNA της Pfizer την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 5:45 μ.μ. τοπική ώρα, σύμφωνα με το Notizie.it στο Μιλάνο. Η φοιτητής του Ινστιτούτου Galilei είχε ένα συγγενές καρδιακό ελάττωμα που ονομάζεται πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας.

Η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα είναι κοινές, γνωστές ανεπιθύμητες ενέργειες από τις ενέσεις Pfizer, ιδιαίτερα στους εφήβους. Οι θρόμβοι αίματος είναι επίσης συνηθισμένοι, γνωστές δυσμενείς επιδράσεις σε αυτές τις ενέσεις. Μια μελέτη που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα από επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια διαπίστωσε ότι τα έφηβα αγόρια έχουν έξι φορές περισσότερες πιθανότητες να υποφέρουν από καρδιακά προβλήματα μετά την ένεση από ό, τι να νοσηλευτούν από τον COVID-19. Η οικογένεια είπε στους γιατρούς για το συγγενές καρδιακό ελάττωμα της Giulia. Αλλά οι γιατροί επέμειναν ότι έπρεπε να κάνει τις ενέσεις.

Η Giulia ανέφερε αμέσως πόνο στο χέρι μετά τη δεύτερη ένεση, όπως ακριβώς έκανε και μετά την πρώτη. Ο Lorenzo Lucenti, ο πατέρας της Giulia, προέτρεψε την κόρη του να αναβάλει τις ενέσεις επειδή γνώριζε ότι ήταν διαφορετικά από άλλα εμβόλια. Η Giulia φοβόταν τις βελόνες και ήταν επίσης απρόθυμη να κάνει τις ενέσεις. Αλλά χρειαζόταν τις ενέσεις όπως και πολλοί άλλοι μαθητές, εάν ήθελε να συνεχίσει την προσωπική ζωή και σχολική εκπαίδευση.

Το επόμενο απόγευμα, 9 Σεπτεμβρίου, η Oxana Lucenti, μητέρα της Giulia, επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά. Η Giulia «έριξε έναν υπνάκο» στον καναπέ.  Αλλά περίπου στη 1:30 το μεσημέρι, έλεγξε την κόρη της, για να διαπιστώσει ότι δεν αναπνέει. Η μητέρα, η οποία είναι εργαζόμενη στην υγειονομική περίθαλψη, κάλεσε αμέσως το 118 και ξεκίνησε την ΚΑΡΠΑ. Περιέγραψε μια πολύ λεπτομερή, τρομακτική στιγμή όταν οι γιατροί προσπάθησαν να σώσουν την 16χρονη κοπέλα. 

Η Giulia κηρύχθηκε νεκρή στις 2:50 το μεσημέρι στο σπίτι της μητέρας της στη Βαστίλη.

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου