Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Θα σας κυνηγήσουν ή σε αυτήν την περίπτωση και θα σας εμβολιάσουν όπου κι αν βρίσκεστε!

 Natural News )  Νέα έρευνα  από το Ινστιτούτο Salk αποκάλυψε κατά λάθος ότι οι πρωτεΐνες «spike» του Wuhan coronavirus (Covid-19), που παράγονται για πάντα μέσα στο σώμα μετά από μια πειραματική ένεση γονιδιακής θεραπείας (mRNA), είναι άμεσα υπεύθυνες για την πρόκληση τραυματισμού και θάνατος.

Ο Salk επιμένει ότι μόνο οι πρωτεΐνες του ιού spike είναι επικίνδυνες και όχι αυτές που βρίσκονται στα εμβόλια, αλλά όποιος έχει μυαλό γνωρίζει καλύτερα. Μια πρωτεΐνη ακίδα είναι μια πρωτεΐνη ακίδα και η τελευταία επιστήμη δείχνει ότι είναι θανατηφόρα, επιτίθενται στο αγγειακό σύστημα σε κυτταρικό επίπεδο.
Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο περιοδικό  Circulation Research  διαπίστωσε ότι οι κινέζικες ι'ι'κές πρωτεΐνες είναι περισσότερο απειλή για το αγγειακό σύστημα από ό, τι για το αναπνευστικό σύστημα.

«Πολλοί άνθρωποι το θεωρούν ως αναπνευστική νόσο, αλλά είναι πραγματικά αγγειακή νό«Η ομάδα έπειτα επανέλαβε αυτήν τη διαδικασία στο εργαστήριο, εκθέτοντας υγιή ενδοθηλιακά κύτταρα (τα οποία ευθυγραμμίζουν τις αρτηρίες) με την ακίδα πρωτεΐνη. Έδειξαν ότι η πρωτεΐνη ακίδα έβλαψε τα κύτταρα δεσμεύοντας το ACE2. Αυτή η δέσμευση διέκοψε τη μοριακή σηματοδότηση του ACE2 στα μιτοχόνδρια (οργανίδια που παράγουν ενέργεια για τα κύτταρα), προκαλώντας τα μιτοχόνδρια να καταστραφούν και να κατακερματιστούν. "

Μην πάρετε το τρύπημα εκτός εάν θέλετε να υποφέρετε και πιθανώς να πεθάνετε

Παλαιότερες μελέτες παρήγαγαν παρόμοια αποτελέσματα, υποδηλώνοντας ότι η πραγματική απειλή σε όλα αυτά δεν είναι κάποιος «ιός» αλλά μάλλον οι πρωτεΐνες των ακίδων που εγχέονται σκόπιμα στο σώμα των ανθρώπων ως «εμβόλιο».σος», λέει ο Uri Manor, βοηθός ερευνητής και συν-συγγραφέας της μελέτης.

«Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί μερικοί άνθρωποι έχουν εγκεφαλικά επεισόδια και γιατί μερικοί άνθρωποι έχουν προβλήματα σε άλλα μέρη του σώματος. Η ομοιότητα μεταξύ τους είναι ότι όλοι έχουν αγγειακό υπόβαθρο. "

Οι δοκιμές που περιελάμβαναν έναν «ψευδοϊό» που βασικά ήταν απλώς μια συσσώρευση πρωτεϊνών ακίδων Wuhan Flu που περιβάλλουν μια αδρανή ουσία είχαν ως αποτέλεσμα την ίδια βλάβη στους πνεύμονες και τις αρτηρίες με τον ίδιο τον υποτιθέμενο ιό.

«Τα δείγματα ιστών έδειξαν φλεγμονή στα ενδοθηλιακά κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα τοιχώματα της πνευμονικής αρτηρίας», αναφέρει ο Salk.

"Εάν αφαιρέσετε τις ικανότητες αναπαραγωγής του ιού, εξακολουθεί να έχει μια σημαντική βλαβερή επίδραση στα αγγειακά κύτταρα, απλά λόγω της ικανότητάς του να συνδέεται με αυτόν τον υποδοχέα ACE2, τον υποδοχέα πρωτεΐνης S, τώρα διάσημος χάρη στον Covid", παραδέχεται ο Manor .

"Περαιτέρω μελέτες με  μεταλλαγμένες ακίδες πρωτεΐνες  θα παράσχουν επίσης νέα εικόνα για τη μολυσματικότητα και τη σοβαρότητα των μεταλλαγμένων ιών SARS CoV-2."

Μια ομάδα με την ονομασία Doctors for Covid Ethics εξέδωσε  δήλωση  ως απάντηση στη μελέτη που προειδοποιεί για τους κινδύνους και την αναποτελεσματικότητα της ένεσης κατά του κινεζικού ιού.

«Ο υπολογισμός κινδύνου-οφέλους είναι… σαφής: τα πειραματικά εμβόλια είναι περιττά, αναποτελεσματικά και επικίνδυνα», υποστηρίζει η ομάδα.

«Οι ηθοποιοί που εξουσιοδοτούν, εξαναγκάζουν ή χορηγούν πειραματικό εμβολιασμό COVID-19 εκθέτουν τους πληθυσμούς και τους ασθενείς σε σοβαρούς, περιττούς και αδικαιολόγητους ιατρικούς κινδύνους».

Με βάση αυτά που αποκαλύπτει η μελέτη Salk, είναι πλέον σαφές ότι ο Κινέζος Ιός είναι κατά κύριο λόγο μια ασθένεια του αγγειακού συστήματος και ο κύριος ένοχός του είναι η πρωτεΐνη της ακίδας.

Βάζοντας δύο και δύο μαζί, το μόνο λογικό συμπέρασμα είναι ότι οι ενέσεις Wuhan coronavirus (Covid-19) που περιέχουν συστατικά που έχουν σχεδιαστεί για να προκαλέσουν τη συνεχή παραγωγή της εν λόγω ακίδας πρωτεΐνης μέσα στο σώμα είναι μια σχεδόν σίγουρη θανατική ποινή για όσους τα κάνουν.

«Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα τόσο για υγιή άτομα όσο και για άτομα με προϋπάρχουσα χρόνια νόσο, για λόγους όπως οι ακόλουθοι: κίνδυνος θανατηφόρων και μη θανατηφόρων διαταραχών της πήξης του αίματος, συμπεριλαμβανομένων αιμορραγικών διαταραχών, θρόμβωσης στον εγκέφαλο, εγκεφαλικού επεισοδίου και καρδιακής προσβολής. αυτοάνοσες και αλλεργικές αντιδράσεις. εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση της νόσου. και ακαθαρσίες εμβολίων λόγω της βιαστικής παραγωγής και των μη ρυθμισμένων προτύπων παραγωγής », προειδοποιεί ο γιατρός της Covid Ethics.

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις σχετικά με την εξαπάτηση του κοραναϊού Wuhan (Covid-19) μπορείτε να βρείτε στο  Pandemic.news .

pandemic.news

naturalnews.com

beforeitsnews.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤA BEFORE IT'S NEWS-PANDEMIC NEWS-NATURAL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου