Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Άδειο το Νοσοκομείο Covid Κέρκυρας στα Επείγοντα….Πήγαν για παρενέργειες απο το μπόλι!!! (VIDEO).

 

Χθες 28/05/21 στα Επείγοντα .Πολίτης της Κέρκυρας εψαχνε να βρει υπάλληλο δεν εβρισκε κανεναν!!! Ειχε πάρει μια φίλη του που παρουσίασε ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ απο το ΕΜΒΟΛΙΟ η ΜΠΟΛΙ και δεν υπήρχε ΚΑΝΕΙΣ!!!
 Νοσοκομείο Κέρκυρας λόγω COVID  Ας πεθάνουν όλοι!!! Mας ειπε….Δεν πήγες στον Διοικητή του Νοσοκομείου το κ Ρουμπάτη να πατήσει το Κουμπί και να σου ερθει μια Νοσοκόμα με τη στολή Διαστημα- ανθρώπου?
Τελικα οταν σήκωσε το κινητό του να γράψει τα ΑΔΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ εμφανίστηκε μια κυρία να του πει λες και μπήκε στο ΝΤΑΧΑΟΥ  να του πει : Τι κάνεις κυριε???
Δεν τον ρώτησε τι θέλετε για να σας εξυπηρετήσω..Μονο να μην γράφει την εικόνα την διέφερε…Εντολές βλέπεται…Δήλωσε μάλιστα οτι είναι της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ του Νοσοκομείου που επιβλέπει να μην καταγράφεται η εικόνα του ΑΔΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ..
Του Νοσοκομείου που οι Γιατροι δεν εχουν Ιατρική άποψη γιατι ισχυει το ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ του Θανάτου….Ισχυει ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ!!! Τα πτυχία των Ιατρών και οι γνωματεύσεις τα έχουν πετάξει….Καταργήθηκαν…Ισχύουν αλλα πρωτόκολλα Κυβερνητικά!! Ειναι η ΓΑΛΑΖΙΑ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”!!!
Ελέγχονται απο την Κυβέρνηση με αρχηγό το Ρουμπάτη…Τον τοποθετημένο Διοικητή που δεν βγαζει προς τα εξω τι συμβαίνει ..τα περιστατικά παρενεργειών αλλά οποιος πεθαινει τον καταγράφουν οτι πεθανε απο Covid χωρις να υπάρχει ο γονιδίωμα του ιου και με διαγνωστικά που δεν ξεχωρίζουν τον covid όπως εχει δηλώσει και το μέλος της Κυβερνητικής  Επιτροπής Υγείας κ Τσιόρδας αλλα και οι κατασκευαστές των διαγνωστικών.!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:14
00:23

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου