Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Τα ερείπια μυστηριωδών ζωντανών πλασμάτων έχουν ανακαλυφθεί στον Άρη.

Οι δεινόσαυροι θα μπορούσαν να είχαν ζήσει στον Άρη . Αυτό είναι το συμπέρασμα που κατέληξε ο μαθηματικός και υποψήφιος των τεχνικών επιστημών Andrei Zlobin ως αποτέλεσμα της μελέτης, αναφέρει η Novye Izvestia.Ο επιστήμονας ανέλυσε τις φωτογραφίες που ελήφθησαν από το Perseverance rover και επέστησε την προσοχή στην ομοιότητα μεταξύ των δύο απολιθωμάτων που βρέθηκαν από τη συσκευή.

Ποιος έζησε στον Άρη.

Σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον rover τον Απρίλιο του 2021, ο επιστήμονας ανακάλυψε το απολιθωμένο κρανίο ενός μυστηριώδους πλάσματος. Λόγω των ιδιαιτεροτήτων του σχήματος των οστών και του κρανίου, ο Ζλόμπιν τον ονόμασε «δεινόσαυρο πίθηκος». Με βάση τη φωτογραφία, κατάφερε να αποκαταστήσει την εμφάνιση του κατοίκου του Άρη.

Λίγες μέρες αργότερα, ο rover έστειλε αρκετές ακόμη φωτογραφίες στις οποίες ο επιστήμονας βρήκε μια εικόνα ακριβώς του ίδιου απολιθώματος. Από το σχήμα των δοντιών και των οστών, κατάλαβε ότι ήταν ένα άλλο κατάλοιπο ενός πλάσματος που κάποτε ζούσε στον Άρη.

Ο Zlobin υποστηρίζει τα συμπεράσματά του με τα στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη νερού στον Άρη. Αυτό υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να υπάρχει ζωή στον Κόκκινο Πλανήτη.

Η ανακάλυψη δύο παρόμοιων απολιθωμάτων στον Άρη που μπορεί να ανήκαν στους κατοίκους του υποδηλώνει ότι ο Κόκκινος Πλανήτης μπορεί να ήταν κατοικήσιμος.
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ PRAVDA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου