Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Ποιοί κατασκευάζουν ειδήσεις τρόμου και παρασύρουν κανάλια και σάιτ;;; Συγκλονιστική διαπίστωση, vid.

Ρεπορτάζ «κόλαφος» !!!Σύμφωνα με ρεπορτάζ μέσων ενημέρωσης και ενημερωτικών ιστοσελίδων, παρουσιάζεται ένας καθηγητής, ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ, «ιατρικής» του πανεπιστημίου Sharda της Ινδίας, που φέρεται να έχει επιταχθεί λόγω πανδημίας.

Πρόκειται για τον Μιχάλη Μπάρμπα, ο οποίος παρουσιάζεται να συγκλονίζει με την περιγραφή του, για την «τραγική κατάσταση στην Ινδία».

«Οι εικόνες που αντικρίζουμε καθημερινά είναι ένας διαρκής αγώνας. Τα ασθενοφόρα έρχονται το ένα πίσω από το άλλο, ασταμάτητα. Πολλοί άνθρωποι είναι τρομοκρατημένοι. 18,4 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αρρωστήσει από κορωνοϊό μέχρι σήμερα», δήλωσε σε ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα.

«Η Ινδία αυτή τη στιγμή βρίσκεται μέσα σε μία μεγάλη κρίση. Είναι φυσικό, σε πολλές περιοχές να υπάρχει έλλειψη οξυγόνου. Όλα αυτά έγιναν μέσα σε μιάμιση εβδομάδα. Με όλη μας την καρδιά βοηθούμε σε αυτή την προσπάθεια. Ήδη οι γιατροί και οι νοσοκόμες δίνουν έναν μεγάλο αγώνα και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τα καταφέρουμε», προσθέτει.

«Ασθενείς πεθαίνουν στις πύλες των νοσοκομείων. Στην πρωτεύουσα επιβάλλονται περιοριστικά μέτρα για τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμη», αναφέρει μέσο ενημέρωσης που τον επικαλείται!

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα! Σε ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, όπου φιλοξενήθηκε, ο κ. καθηγητής, τον παρουσιάζουν ως «καθηγητή ιατρικής», ενώ σε δημοσιεύματα διαβάζουμε, πως είναι γιατρός, ο οποίος μάλιστα συμβουλεύει πως η ινδική μετάλλαξη του κορωνοϊού μεταδίδεται γρήγορα (δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ:

Κάνοντας μια «βόλτα» στην επίσημη ιστοσελίδα του ινδικού πανεπιστημίου «Sharda», εντοπίσαμε τον κ. Μπάρμπα (ΕΔΩ) και διαβάζουμε τα εξής:

«Ο Michail V. Barmpas είναι Διευθυντής του Τμήματος Σπουδών στο Εξωτερικό και ταυτόχρονα καθηγητής Μάρκετινγκ και Στρατηγικού Σχεδιασμού στην Σχολή Σπουδών Επιχειρήσεων από το 2009 έως σήμερα. Πριν από αυτό, εργάστηκε ως Επίκουρος Καθηγητής στην Διοίκηση για το State University of New York – Empire State College των ΗΠΑ, Λέκτορας στο Μάρκετινγκ και την Στρατηγική για το Πανεπιστήμιο του Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου, Διδάσκων στην Διοίκηση Επιχειρήσεων για το City University of Seattle των ΗΠΑ και Λέκτορας Επιχειρήσεων για πανεπιστημιουπόλεις Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, Ελβετίας και Ελλάδας».

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ MARKETING!!! Πουθενά δεν υπάρχει ο όρος «Καθηγητής Ιατρικής» ή «γιατρός ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ»!!!

Με ποια ιδιότητα μιλά λοιπόν ο κ. Μπάρμπας στο ελληνικό κοινό για θέματα κορωνοϊού;;;

Ποιοι κατασκευάζουν ειδήσεις τρόμου και παρασύρουν κανάλια και ενημερωτικές ιστοσελίδες;;;

Που είναι εκείνοι που διασταυρώνουν τις ειδήσεις, προκειμένου να ασχοληθούν με το θέμα;;;

Μήπως έτσι κατασκευάζονται όλες οι ειδήσεις τρόμου;;;;;;

ενώ οι “ειδικοί” που βρίσκουν ποιες ειδήσεις είναι HOAX σιωπούν !!!!!!!

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου