Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΙ Η ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.

Σε λίγες εβδομάδες, μια ηλιακή έκλειψη, μια προειδοποίηση για τα έθνη στην εβραϊκή παράδοση, θα έρθει με ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Ένας από τους πιο εξέχοντες μυστικιστές στο Ισραήλ δήλωσε σήμερα ότι το μήνυμα είναι σαφές: η τελική εξαργύρωση έχει ήδη ξεκινήσει.


Η δακτυλιοειδής φάση αυτής της ηλιακής έκλειψης θα είναι ορατή το πρωί της 10ης Ιουνίου από τμήματα της Ρωσίας, της Γροιλανδίας, του βόρειου Καναδά και των βορειοανατολικών ΗΠΑ. Όταν ο καιρός το επιτρέπει, εκείνοι στη Βόρεια Ασία, την Ευρώπη και τις ανατολικές ΗΠΑ θα δουν μια μερική έκλειψη.

Μια δακτυλιοειδής έκλειψη συμβαίνει όταν ο Ήλιος και η Σελήνη ευθυγραμμίζονται ακριβώς με τη Γη, αλλά το φαινόμενο μέγεθος της Σελήνης είναι μικρότερο από αυτό του Ήλιου. Εξ ου και ο Ήλιος εμφανίζεται ως ένας πολύ φωτεινός δακτύλιος που περιβάλλει τον σκοτεινό δίσκο της Σελήνης. Αυτό είναι, ουσιαστικά, το αντίθετο ενός υπερκείμενου, όταν το φεγγάρι είναι κοντά στη γη κάνοντάς το να φαίνεται μεγαλύτερο. Η δακτυλιοειδής έκλειψη της Κυριακής είναι ιδιαίτερα σπάνια καθώς έρχεται το καλοκαίρι. Η τροχιά της Γης γύρω από τον Ήλιο είναι ελλειπτική, καθιστώντας την απόσταση της Γης από τον Ήλιο να ποικίλλει καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτό επηρεάζει το φαινόμενο μέγεθος του Ήλιου.

Η ηλιακή έκλειψη έρχεται στο Rosh Chodesh, την πρώτη ημέρα του εβραϊκού μήνα Tαμούζ. Οι Kαμπαλιστές θεωρούν ότι ο Tαμούζ είναι ένας από τους τρεις επικίνδυνους μήνες λόγω των ακραίων ενεργειών του. Ήταν αυτόν τον μήνα, στις 17 του Ταμμούζ όταν τα τείχη της Ιερουσαλήμ παραβιάστηκαν από τους Ρωμαίους το 69 μ.Χ.

Ο ραβίνος Yosef Berger, ο ραβίνος του Τάφου του Βασιλιά Δαβίδ στο Όρος Σιών, τόνισε ότι οι εκλείψεις, τόσο ηλιακές όσο και σεληνιακές, περιγράφονται στην εβραϊκή παράδοση σαν ισχυροί οιωνοί.

«Ο μήνας του Ταμμούζ ξεκίνησε την πνευματική εξορία της σιχίνας (ιερή παρουσία) και είναι επίσης το τέλος της εξορίας», είπε ο Ραβίνος Μπέργκερ. «Η εξορία ξεκίνησε με φωτιά στο Όρος του Ναού και θα τελειώσει με φωτιά, φωτισμένη από τους Άραβες, στο Όρος του Ναού , όπως μας είπε η προφητεία».

Ο Ραβίνος Μπέργκερ ανέφερε ένα πρόσφατο μήνυμα που του δόθηκε προσωπικά από τον Ραβίνο Ντέιβιντ Αμπουτσατζέιρα, έναν κορυφαίο Καμπαλιστή αυτής της γενιάς. 

«Ο ραβίνος είπε ότι δεν είμαστε στις μέρες που οδηγούν στην τελική εξαργύρωση», είπε ο Ραβίνος Μπέργκερ. «Ο ραβίνος Abuchatzeira είπε ότι βρισκόμαστε ήδη στις μέρες της τελικής εξαργύρωσης. Αυτό είναι σαφές από ό, τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο και αυτό είδε με το εσωτερικό του όραμα. "

«Όταν τελειώσει η εξορία, δεν υπάρχει πλέον θεία προστασία έναντι των Εβραίων που επιλέγουν να παραμείνουν στην εξορία. Αυτό συνέβη όταν οι Εβραίοι έφυγαν από την Αίγυπτο και ξανά όταν επέστρεψαν από τη Βαβυλώνα. Οι Εβραίοι που έμειναν πίσω χάθηκαν. Αυτό συμβαίνει έξω από το Ισραήλ αυτή τη στιγμή. "

Στη συζήτησή του για τις εκλείψεις , το Talmud (Sukkot 29a) περιέγραψε συγκεκριμένα τις ηλιακές εκλείψεις σαν κακούς οιωνούς για τα έθνη που βασίζουν τα ημερολόγιά τους στον ηλιακό κύκλο. Πράγματι, η πλήρης ηλιακή έκλειψη που διέσχισε τις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες τον Αύγουστο του 2017 εγκαινίασε την πιο καταστροφική εποχή τυφώνα στην ιστορία των ΗΠΑ.

Στο τέλος αυτής της ενότητας που περιγράφει τους οιωνούς που περιέχονται στις εκλείψεις, το Ταλμούδ δηλώνει μια αποποίηση ευθυνών: «Όταν το Ισραήλ κάνει τη θέληση του τόπου (Θεός), δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από όλα αυτά», επικαλούμενη την πηγή του Προφήτη Ιερεμία .

Έτσι είπε ο Χασέμ: Μην μάθετε να πηγαίνετε στον δρόμο των εθνών, και μην απογοητεύεστε από τμηματα στον ουρανό. Αφήστε τα έθνη να απογοητευτούν από αυτά! Ιερεμίας 10: 2

«Αυτή η έκλειψη είναι σαφώς μια προειδοποίηση για τα έθνη ότι οι Εβραίοι διατάχθηκαν να ζήσουν σε όλο το Ισραήλ», είπε ο Ραβίνος Μπέργκερ. «Οι Παλαιστίνιοι δεν θέλουν αυτή τη γη για τους ίδιους. Μισούν τον Θεό τόσο πολύ που θέλουν να αναγκάσουν τους Εβραίους να φύγουν. Αυτό, φυσικά, δεν θα συμβεί ποτέ. "

«Οι Μίτσβοθ (εντολές Τορά) δόθηκαν για εκτέλεση στο Ισραήλ», είπε ο Ραβίνος Μπέργκερ. «Είναι μια πτυχή της γης του Ισραήλ. Η μόνη ελπίδα για τους Εβραίους να είναι ασφαλείς στην εξορία τώρα είναι να ενισχυθούν στο mitzvoth, διατηρώντας έτσι μια πτυχή του Ισραήλ. Αλλά αυτή είναι, και ήταν πάντα, μια προσωρινή μέθοδος για έναν Εβραίο να είναι ασφαλής στην εξορία. Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να είναι ασφαλείς οι Εβραίοι είναι να έρθουν αμέσως στο Ισραήλ. "

«Η καταστροφή του Ναού στο Ταμμούζ ήταν τρομερή, αλλά ακόμη χειρότερη ήταν το Ισραήλ να απορρίψει τη Γη του Ισραήλ με τους κατασκόπους», είπε ο Ραβίνος Μπέργκερ. «Οι Εβραίοι που αρνούνται να έρθουν στο Ισραήλ παρά τα προφανή οφέλη της χώρας αναπαράγουν αυτήν την αμαρτία κάθε μέρα που μένουν. Ο πόλεμος που μόλις περάσαμε ήταν επειδή η κυβέρνηση έκανε και πάλι την αμαρτία των κατασκόπων, που ήταν οι πρίγκιπες. Αυτό το έκαναν ρίχνοντας τον Γκούσε Κατίφ στο σωρό των απορριμμάτων, απορρίπτοντας το ιερό όρος του ναού και αρνούμενοι να δηλώσουν ότι η Ιουδαία και η Σαμαριά είναι ουσιαστικό μέρος του Ισραήλ ».

israel365news.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL 365 NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου