Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

ΟΙ ΧΙΜΑΙΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ

 

Από τον διβδόμαδο εγκλεισμό που ήταν (κάποτε) αρκετός ούτως ώστε να υπερνικήσουμε αυτόν τον ιό πλέον έχουμε αρχίσει και συνηθίζουμε την ιδέα ότι τελικά ο τελευταίος θα αποτελέσει μόνιμο σύντροφο μας. Γι’αυτό και αρχίζουν σιγά σιγά να αναγγέλονται οι από φθινόπωρο επόμενες αναμνηστικές δοσεις που προφανώς θα δίνουν μαζί και κάποιο ενθύμιο μαζί και με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού που φιλοδοξούν να είναι παγκόσμια ούτως ώστε να μην μείνει πίσω κανένας που δεν κυκλοφορεί με ασφάλεια.

Ταυτόχρονα, όχι μόνο θα έχουμε πολύ περισσότερα εμβόλια τον επόμενο καιρό αλλά μας επιβεβαιώθηκε κιόλας πως η αποτελεσματική αντιμετώπιση του υπεριού τελικά φαίνεται πως μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση τεχνολογιών που περιμέναμε όπως κβαντικές ακίδες και μαγνητικά νανοσωματίδια συνδεδεμένα με το διαδίκτυο και τον ιατρικό μας φάκελο με μοναδικούς σκοπούς την έγκαιρη διάγνωση και διάλυση του! Τουλάχιστον η αντιπολίτευση μαχητικά όπως πάντα διεκδίκησε τα ανθρώπινα δικαιώματα απαιτώντας να επιτραπεί στους μη μπολιασμένους να τους γίνεται η χάρη να μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται φορώντας διαρκώς μουσούδες και χώνοντας συχνότατα μπατονέτες βαθιά μέσα στη μύτη. Όχι τίποτ’άλλο, μπας και πειστούν στο τέλος να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.

Και με αφορμή τη eurovision, για την οποία γνωρίζαμε τη φανερά μαύρη κατεύθυνση, είδαμε και την προώθηση της ανάμειξης των φύλων και στη συνέχεια διαπιστώσαμε πως αυτές οι ιδέες έχουν εισβάλει στην εκπαίδευση σε βασικό επίπεδο, δηλαδή στις οδηγίες του τρόπου που χρησιμοποιούν τη γλώσσα και αφαιρούν λέξεις όπως αγόρια και κορίτσια. Στον κόσμο ετούτο λοιπόν, κι ας φαίνεται πως τίποτα δε μας χωρά, δεν κλονιζόμαστε επειδη η ικανοποίηση της διατήρησης των σημαντικών ιδεωδών που έχουν προτεραιότητα μοιάζει επαρκώς δυναμωτική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου