Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Οι βαξιστές (εμβολιασμένοι) δείχνουν το πραγματικό, φασιστικό τους πρόσωπο! (video).

 Μία πραγματικά απίστευτη είδηση βρέθηκε μπροστά μου στην αναζήτησή μου για υλικό.

Η είδηση αυτή έρχεται από τις ΗΠΑ και να είστε σίγουροι πως σύντομα θα τη δούμε να γίνεται πράξη και στην Ελλάδα, αφού το μαοϊκό καθεστώς των Αθηνών, έχει ήδη δείξει το απύθμενο μίσος του για τους Έλληνες.

Σύμφωνα με το thehill.com, ένα αμερικανικό punk συγκρότημα δείχνει το φασιστικό – ρατσιστικό του μένος έναντι των «αρνητών» των εμβολιασμών.

Ένας σπόνσορας μίας συναυλίας στη Φλόριντα προσπαθεί να ενθαρρύνει τους θεατές να εμβολιαστούν για μια επερχόμενη συναυλία punk – rock στο Tampa Bay.

Για να το επιτύχει αυτό, χρεώνει με 18$ το εισιτήριο για όσους έχουν εμβολιαστεί και με 999,99$ όσους δεν έχουν εμβολιαστεί. Ο ίδιος λέει ότι το κάνει αυτό προκειμένου να πραγματοποιηθεί μία ασφαλής συναυλία. Βλέποντας όμως τη διαφορά στην τιμή του εισιτηρίου, καταλαβαίνει άνετα κάποιος το φασιστικό ρατσισμό που τρέφουν οι βαξιστές έναντι των «αρνητών».

Η συναυλία περιλαμβάνει συγκροτήματα όπως οι «Teenage Bottlerocket», οι «MakeWar» και οι «Rutterkin».

Για να πληρεί κάποιος τις προϋποθέσεις για την ΕΚΠΤΩΣΗ, θα πρέπει να προσκομίσει ταυτότητα με φωτογραφία που έχει να έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση και την κάρτα εγγραφής εμβολιασμού «PHYSICAL COVID-19».

Το WFTS αναφέρει ότι ο Paul Williams του Leadfoot Promotions σκέφτηκε αυτήν την ιδέα σε μια προσπάθεια να πραγματοποιήσει μια ασφαλή συναυλία. Είπε στο πρακτορείο ειδήσεων ότι πίστευε ότι θα ήταν καλό κίνητρο για τους ανθρώπους στην κοινότητα να κάνουν αυτό το σημαντικό εμβόλιο.

«Προσπαθούμε απλώς να κάνουμε μια παράσταση με ασφάλεια. Και πρέπει να βγουν έξω και να εμβολιαστούν για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους και την κοινότητά τους », δήλωσε ο Williams στο WFTS.

Ο Williams είπε ότι δεν θα αρνηθεί την είσοδο σε μη εμβολιασμένους συναυλιακούς που πληρώνουν το κόστος των 999,99$, και προσέθεσε: «Κανείς δεν θα ξέρει ότι είναι το άτομο που αγόρασε το εισιτήριο δεν είναι εμβολιασμένο και θα αντιμετωπίζονται όπως όλοι οι άλλοι».

Μέχρι στιγμής ούτε ένας «αρνητής» δεν μπήκε στον κόπο να αγοράσει εισιτήριο.

Και μη γελιέστε… Σύντομα θα δούμε και τις συστημικές τραγουδιάρες και τους συστημικούς τραγουδιάρηδες να κάνουν το ίδιο κι εδώ. Κι αυτό θα το προχωρήσουν και στα θέατρα και όπου αλλού μπορούν, ώστε να αποκλείσουν τον κόσμο που αρνείται να βάλει το δηλητήριο στο αίμα του.

Το καλό είναι ότι αυτό δε θα κρατήσει πολύ, γιατί ευτυχώς, λίγοι είναι αυτοί που θα επιζήσουν από τα μπόλια. Κι όσοι επιζήσουν, θα έχουν τόσα προβλήματα υγείας που μάλλον δε θ’ ασχοληθούν…

Περάσαμε πλέον στην εποχή του 5ου Ράιχ…

kanenazori.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου