Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ : EMBOΛΙΟ BLUETOOTH; AYTΟΙ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ – COVID ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ;

Τα περίεργα αλλά αναμενόμενα αποτελέσματα από τα εμβόλια για τον κορονοϊό συνεχίζονται. Εκτός από τους πολλούς θανάτους που συμβαίνουν καθημερινά ,αποδεικνύεται από πάρα πολλά βίντεο ότι αυτοί που εμβολιάστηκαν ,έχουν μέσα στο σώμα τους κάτι το μαγνητικό εξού και τα μαγνητάκια που κολλάνε στο μπράτσο και πολλές φορές στο σώμα των εμβολιασμένων. Όπως είχα πει και σε προηγούμενο άρθρο τα εμβόλια αυτά έχουν μέσα τους νανομποτ πολύ υψηλής νανοτεχνολογίας. Ίσως αυτό να κάνει τους μαγνήτες να κολλάνε στους εμβολιασμένους.(https://humansarefree.com/2021/05/magnets-sticking-to-the-covid-vaccine-area.html)

,(https://www.bitchute.com/video/k7edR75Ifonl/?fbclid=IwAR3E7foLYtfVY-h60LI37vunLsdWFqO975HK1hvRlsq0KtVo3udWupzwF54) ,

(https://www.banned.video/watch?id=60a59596eb541a3957bddf33&fbclid=IwAR0pNwa89lBdtI0aev4U5mPeAdDN-cvKGT6suNaHmMrZQ15WejCSu7H5PIs) .

Tώρα παρατηρήθηκε ένα νέο φαινόμενο. Όπως θα δείτε στο βίντεο ,ένας άντρας ισχυρίζεται ότι μετά τον εμβολιασμό του ,όλες οι συσκευές προσπαθούν να συνδεθούν μαζί του. Μπορεί να φαίνεται παράλογο .Και όμως υπάρχει η τεχνολογία αυτή των εμβολίων που θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι τέτοιο, όπως θα δείτε και στο βίντεο. Έχει λοιπόν σχέση η συνδεσιμότητα το Bluetooth με αυτά τα πειραματικά εμβόλια; Δείτε λοιπόν το καινούργιο φαινόμενο από άνθρωπο που έλαβε το πειραματικό εμβόλιο…(https://www.brighteon.com/2dbfee67-48b6-48f2-adc8-b79174cec6ef)
Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν ,λέει ότι νιώθει καλά μετά τον εμβολιασμό του ,αλλά όπου και να πάει ,οι συσκευές προσπαθούν να συνδεθούν μαζί του.Ακόμα και στην τηλεόραση που πηγαίνει κοντά,όπως θα δείτε στο βίντεο συμβαίνει κάτι σαν να συνδέεται με το σώμα του εμβολιασμένου και βγάζει μία ένδειξη στην τηλεόραση“AstraZeneca_ChAdOx1-S. Ένα από τα τέσσερα εμβόλια της Big Pharma είναι και της Astrazeneca.Τα άλλα είναι της Pfizer ,της Μoderna και της Johnson Johnson . Σε αυτή την φάση δεν θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι όντως συμβαίνει αυτό ,απλά κάνουμε υποθέσεις και κοιτάμε τις ενδείξεις που έχουμε.Βέβαια έτσι γινόταν και με τα νανομποτ(nanoparticles )που λέγαμε των πειραματικών εμβολίων και τελικά το φαινόμενο του μαγνητισμού παρατηρείται παντού στον κόσμο ,από διαφορετικές πηγές…Ο άνδρας λοιπόν αναφέρει :

 «Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οπουδήποτε πηγαίνω, οπουδήποτε πηγαίνω, όλα προσπαθούν να συνδεθούν μαζί μου φίλε, όπως το Bluetooth να συνδεθεί μαζί μου. Μπαίνω στο αυτοκίνητο, το αυτοκίνητό μου προσπαθεί να συνδεθεί μαζί μου. Πηγαίνω σπίτι, ο υπολογιστής μου προσπαθεί να συνδεθεί. Όπως, το τηλέφωνό μου προσπαθεί να συνδεθεί… η συνδεσιμότητα είναι ακόμα εκεί Δεν ξέρω πώς να το απενεργοποιήσω. Παντού λαμβάνω το ίδιο μήνυμα. “.

Αυτό όλο λοιπόν εάν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο ,όπως συμβαίνει με τους μαγνήτες ,θα μπορούσε να είναι ακόμα μία τρανή απόδειξη ότι μέσα στα πειραματικά εμβόλια υπάρχουν biosensors(βιοαισθητήρες) και να θέλουν οι παγκοσμιοποιητές και η ατζέντα τους να μετατρέψει τους ανθρώπους σε κόμβους στο έξυπνο δίκτυο(smart grid) που θέλουν να προωθήσουν με τον διανθρωπισμό (Transhumanism) Eάν μπορείς να αντιληφθείς και διαβάσεις την Διανθρωπιστική Ατζέντα τους ,όλα αυτά δικαιολογούνται με κάποιον τρόπο και ήταν αναμενόμενα . Αυτό που δεν δικαιολογείται ,είναι η άγνοια του κόσμου που τρέχει να κάνει τα πειραματικά εμβόλια και άθελα τους γίνονται πειραματόζωα στην σκοτεινή Ατζέντα τους .Όλα αυτά βέβαια τα έχουν αναφέρει πολλές φορές ,όπως ο Klaus Schweib όπου είπε ότι πρέπει ο Διανθρωπισμός να είναι από τα πιο κυρίαρχα χαρακτηριστικά του Great Reset και ότι θα πρέπει να ενώσουμε τον άνθρωπο με το δίκτυο…(https://summit.news/2020/11/16/klausschwabgreatresetwillleadtoafusionofourphysicaldigitalandbiologicalidentity/) (https://www.weforum.org/agenda/2020/06/internetofbodiescovid19-recoverygovernancehealthdata/) .Προωθείται δηλαδή το I.O.B(internet of bodies).

Προφανώς αυτό εννοούν εξού και όλα αυτά τα παράξενα φαινόμενα με τους εμβολιασμένους.Ήδη η σκοτεινή τους σατανική ατζέντα συνεχίζει και προχωράει.Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι αυτοί οι παγκοσμιοποιητές έχουν βαλθεί να εμβολιάσουν όλον τον πλανήτη.Προωθούν τον διανθρωπισμό και εκτελούν κατά γράμμα την σκοτεινή τους ατζέντα σε βάρος των ανυποψίαστων ανθρώπων…

Θέλουν να μετατρέψουν μέσω της ατζέντας τους τον άνθρωπο σε μηχανή ,έτσι ώστε να πάψει να είναι άνθρωπος .Αυτό είναι ο διανθρωπισμός.Η σταδιακή μετατροπή του ανθρώπου σε μηχανή μέσω της τεχνολογίας των συγκεκριμένων πειραματικών εμβολίων..Αυτό φαίνεται και από το πολύ περίεργο βίντεο του I pet goat 3.Σε αυτό το βίντεο προαναγγέλεται ο ερχομός του αντιχρίστου μέσω της τεχνολογίας και όπως φαίνεται και στο 0:31 και μετά μέσω των εμβολίων θέλουν  την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού ,αλλά και την μετατροπή του ανθρώπου σε ρομπότ… (https://www.youtube.com/watch?v=gpbMW01oEY8)

I pet goat 3 (ο κανονικός άνθρωπος πεθαίνει και ο άνθρωπος-ρομπότ χορεύει)

image.png

Η Διανθρωπιστική επιθυμία είναι να φτιαχτεί ο νέος άνθρωπος 2.0 (human 2.0).Aυτός είναι ο στόχος τους και δυστυχώς το καταφέρνουν .Συμβαίνει αυτή την στιγμή μπροστά στα μάτια μας .. Είναι η ώρα να ξυπνήσει ο κόσμος πριν να είναι αργά….

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου