Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

1.000 δικηγόροι και 10.000 γιατροί ενώνονται και υποβάλλουν αγωγή και δίωξη σε ένα «2ο δικαστήριο της Νυρεμβέργης» κατά του σκάνδαλου απάτης του κορωναϊού.

 γράφει ο Joe Hoft

Χιλιάδες δικηγόροι και γιατροί έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να μηνύσουν το CDC, τον ΠΟΥ και την ομάδα του Davos για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Το Humansarefree δημοσίευσε το Μάρτιο:

Πρέπει οι τεχνοκράτες που ώθησαν τις κυβερνήσεις να κλειδώσουν τους πολίτες τους να δικάζονται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;

Ένας εξέχων γερμανός δικηγόρος, ο Δρ Reiner Fuellmich, ο οποίος έχει επίσης άδεια να ασκήσει το δίκαιο στην Αμερική, πιστεύει ότι πρέπει. Και οργανώνει μια ομάδα χιλιάδων συμμετεχόντων δικηγόρων που θέλουν να πραγματοποιήσουν ένα «δεύτερο δικαστήριο της Νυρεμβέργης» εναντίον στελεχών διεθνών ελίτ που είναι υπεύθυνοι για αυτό που αποκαλεί «σκάνδαλο απάτης κορώνας».

Ο Fuellmich βρισκόταν στη νομική ομάδα που κέρδισε μια μεγάλη αγωγή εναντίον της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen σε μια υπόθεση του 2015 που αφορούσε αλλοιωμένους καταλυτικούς μετατροπείς στις ΗΠΑ. Επίσης συμμετείχε σε αγωγή που εξέθεσε μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Γερμανίας, την Deutsche Bank, ως εγκληματική επιχείρηση.

Η τράπεζα διατάχθηκε πρόσφατα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ να πληρώσει 130 εκατομμύρια δολάρια για την επίλυση διεφθαρμένων πρακτικών που περιελάμβαναν ξέπλυμα χρήματος, δωροδοκία και απάτη μεταξύ των ετών 2009 και 2016.

Η Fuellmich έχει άδεια να ασκεί το δίκαιο στη Γερμανία και στην Πολιτεία της Καλιφόρνια.

Πιστεύει ότι οι απάτες που διαπράχθηκαν από τη Volkswagen και την Deutsche Bank ωχριούν σε σύγκριση με τη ζημία που υπέστησαν εκείνοι που πούλησαν την κρίση Covid-19 ως το χειρότερο ιικό ξέσπασμα που έπληξε τον κόσμο σε περισσότερο από έναν αιώνα και το χρησιμοποίησαν για να προκαλέσουν πανικό από τα μέσα ενημέρωσης, η κυβερνητική υπέρβαση και τα ανθρώπινα δεινά δεν έχουν ακόμη ποσοτικοποιηθεί πλήρως σε μεγάλη κλίμακα.

Η αλήθεια αποκαλύπτεται στους αριθμούς, δήλωσε ο Fuellmich, αναφέροντας στοιχεία που δείχνουν ότι ο covid19 δεν έχει προκαλέσει στατιστικά σημαντική αύξηση στους αριθμούς θανάτου του 2020 σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτή η ομάδα ισχυρίζεται ότι τα tests που χρησιμοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του covid19 ήταν ελαττωματικά και χρησιμοποιήθηκαν για τη διάπραξη εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Ο Fuellmich και η ομάδα του παρουσιάζουν το λανθασμένο τεστ PCR και την εντολή για τους γιατρούς να περιγράψουν κάθε θάνατο συννοσηρότητας ως θάνατο Covid – ως απάτη.

Τα PCR tests δεν σχεδιάστηκαν ποτέ για την ανίχνευση παθογόνων και είναι σχεδόν 100% ανακριβής σε 35 κύκλους. Όλα τα PCR tests που παρακολουθούνται από το CDC ρυθμίζονται σε 37 έως 45 κύκλους. Το CDC αναγνωρίζει ότι δεν επιτρέπονται δοκιμές άνω των 28 κύκλων για θετικό και αξιόπιστο αποτέλεσμα.

Αυτό ακυρώνει πάνω από το 90% των υποτιθέμενων περιπτώσεων / «λοιμώξεων» Covid που εντοπίστηκαν από τη χρήση αυτού του εσφαλμένου τεστ.

Εκτός από τις εσφαλμένες δοκιμές και τα ψευδή πιστοποιητικά θανάτου, το ίδιο το «πειραματικό» εμβόλιο παραβιάζει το άρθρο 13 της Σύμβασης της Γενεύης.

Σύμφωνα με το άρθρο 32 της Σύμβασης της Γενεύης του 1949, απαγορεύεται ο «ακρωτηριασμός και τα ιατρικά ή επιστημονικά πειράματα που δεν απαιτούνται για την ιατρική περίθαλψη προστατευόμενου προσώπου»

Η ομάδα ισχυρίζεται:

Το «Πειραματικό» Εμβόλιο Παραβιάζει και τους 10 Κώδικες της Νυρεμβέργης – ο οποίος (Κώδικας) προβλέπει τη θανατική ποινή για όσους προσπαθούν να παραβιάσουν αυτούς τους Διεθνείς Νόμους.

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: Gateway Pundit

kanenazori.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου