Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

O Assad με 95,1 πρόεδρος.Νίκησε και τον κορωνοιό.. αυτοί είναι μπελάδες της Δύσης.. Βούλιαξε από κόσμο η Ταρτούς ατέλειωτο πανηγύρι μυριάδων στη Δαμασκό Πρωτεύουσα της Νίκης και κατά covid19!!!!

 

τωρα

O Assad με 95,1 πρόεδρος. Νίκησε και τον κορωνοιό.. αυτοί είναι μπελάδες της Δύσης.. Βούλιαξε από κόσμο η Ταρτούς ατέλειωτο πανηγύρι μυριάδων στη Δαμασκό Πρωτεύουσα της Νίκης και κατά covid19!!!! Είχε την τύχη να έχει γιατρό Πρόεδρο…

Ο Άσαντ έδειξε πως δεν φοβάται τα νούμερα του θηρίου….ανακοίνωσε 95,1 ποιός άλλος τολμά …..αχρήστευσε τον αριθμό νίκησε το θηρίο…στη Δύση κυβερνάει ο αριθμός ..εδώ είναι Ανατολή η Δύση είναι νεκρή.. Ακατάπαυστος ρυθμός ..όχι αριθμός.. ρυθμός, ο ρυθμός είναι ζωή στη Δύση απαγόρευσαν ως και τη μουσική και το χορό και το τραγούδι .. απαγόρευσαν τη ζωή ..η Δύση είναι νεκρή…..για ν΄αναστηθούμε Ανατολή ….. Aν ο λαός έχει ηγέτη τον χαίρεται……..είναι γιορτή ….. η Δύση πνίγηκε στη φορμόλη στο δήθεν στο εξεζητημένο στους αει-ειδήμονες στους κάπως στους αλλιώς … εδώ ορίτζιναλ πράγματα…….

Για την ιστορία ψήφισαν 14.293.140 πολίτες….

Image
Image

Αλλά ως και στο τελευταίο χωριό της Συρίας η νύχτα φωτίστηκε από τα πυροτεχνήματα..

παιδάκια της Συρίας κάθονται σε αυτοκίνητο και παρακολουθούν με ενθουσιασμό τα πυροτεχνήματα….

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου