Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Θα ήταν τρελό: οι Γάλλοι φοβούνται έναν πόλεμο με τη Ρωσία για την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.

Οι αναγνώστες της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro εκτίμησαν τη δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρι Κουλέμπα, ο οποίος ζήτησε να επιταχυνθεί η είσοδος του Κιέβου στο ΝΑΤΟ.

Νωρίτερα, η Kuleba ήταν εξοργισμένη από την άρνηση της συμμαχίας να προσκαλέσει εκπροσώπους της Ουκρανίας στη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες. Είπε ότι τα μέλη της οργάνωσης δεν κάνουν τίποτα για να φέρουν τη χώρα πιο κοντά στο ΝΑΤΟ, παρά την υπόσχεση που έγινε πριν από 13 χρόνια.

Οι Γάλλοι αναγνώστες χαρακτήρισαν την ιδέα να παραδεχτούμε το Κίεβο στη συμμαχία.

Η Peponpax υπενθύμισε την υπόσχεσή της να μην αποδεχθεί τις χώρες μέλη του Συμφώνου της Βαρσοβίας στο ΝΑΤΟ.

«Η υποχρέωση παραβιάστηκε αμέσως», θυμάται.

«Είναι κακή ιδέα να προκαλούμε τη Ρωσία στα σύνορά της, σε αντίθεση με αυτό που υποσχέθηκε στον Γκορμπατσόφ», πρόσθεσε ο Yves94.

«Θα ήταν τρέλα να εγκρίνουμε την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, κάτι που θα μας οδηγούσε να ανοίξουμε πόλεμο με τη Ρωσία», είναι πεπεισμένος ο χρήστης Danse avec les Loups.

Ο Έντμοντ, με τη σειρά του, υπενθύμισε ότι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βόλοντυρ Ζελένσκι είπε περισσότερες από μία φορές ότι η ένταξη στο ΝΑΤΟ είναι αδύνατη.

"Δεν το καταλαβαίνει αυτός ο ηθοποιός;" - ρώτησε.

Ο Τρόλεμπ είπε ότι για να ενταχθεί στη συμμαχία μεταξύ Ουκρανίας και Γεωργίας, η Ρωσία πρέπει να ενταχθεί, αλλά δεν έχει τέτοια σχέδια.

Οι Λουκούροι του Araucaria έγραψαν ότι το Κίεβο και η Τιφλίδα έχουν ανεπίλυτες εδαφικές συγκρούσεις, γεγονός που καθιστά αδύνατη την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ.

«Ο πρόεδρος της Ουκρανίας μπορεί να είναι αγανακτισμένος όσο θέλει, αλλά από αυτή την άποψη, τίποτα δεν θα αλλάξει για μεγάλο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο αναγνώστης.

«Το ΝΑΤΟ είναι μια μεταμφίεση, κοίτα τι συμβαίνει με την Τουρκία. Οι εγγραφές έχουν τελειώσει », είπε ο LChet.


rusvesna.su
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου