Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Απαράδεκτες εικόνες από την Πόλη! Πρόκληση η αποδοχή υποδοχής Τσαβούσογλου 1 μέρα μετά την Άλωση και το ξεσάλωμα αυτής! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΤΟΝ ΠΟΡΘΗΤΗ..ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!!!

 

Απαράδεκτες εικόνες από την Πόλη! Πρόκληση η αποδοχή υποδοχής Τσαβούσογλου 1 μέρα μετά την Άλωση και το ξεσάλωμα αυτής! Αγνώριστη η Αγιά Σοφιά… Kανένας σεβασμός στο μνημείο εκ νέου βεβήλωση….. κι αύριο θα έχουμε σιρόπια πολίτικα. Εδώ η νέα κακοποίηση του μνημείου χρήζει άμεσα διαβήματα προς πάσαν κατεύθυνση..Οι προθέσεις των Τούρκων είναι ξεκάθαρες παίζουν με ανοιχτά χαρτιά…..

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΤΟΝ ΠΟΡΘΗΤΗ..ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!!!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ce9aceb1cf84ceb1ceb3ghghgh.jpg

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε: “Συγχαρητήρια για την 568η επέτειο της κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης, μιας από τις πιο ένδοξες νίκες της ιστορίας μας”, στο Twitter.

Υπενθύμισε το ρητό του Προφήτη Μωάμεθ σχετικά με την κατάκτηση: “Η Κωνσταντινούπολη σίγουρα θα κατακτηθεί. Τι σπουδαίος διοικητής είναι ο διοικητής που την κατακτά, πόσο σπουδαίος στρατός είναι αυτός ο στρατός.”

Εικόνα

Ο Ερντογάν είπε: «Γιορτάζω με ευγνωμοσύνη και σέβομαι τον Μωάμεθ τον Κατακτητή και τον ένδοξο στρατό του, που πρόσθεσαν αυτή τη μοναδική πόλη στην κληρονομιά του πολιτισμού μας». Κι αύριο υποδεχόμαστε Τσαβούσογλου….αφού το καψαν στην Αγια Σοφιά …

Εικόνα
28 Μαίου στην Αγια Σοφιά
Εικόνα
Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης .. κι αύριο υποδεχόμαστε Τσαβούσογλου με μέλια
μακρά προσευχόμενος στην Αγιά Σοφιά

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου