Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

OXI ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΧΙ ΑΛΚΟΟΛ! Ο “ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΟΣ” ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ “ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ” ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – “ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ” – ΟΥΤΕ Ο ΙΜΑΜΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Απίστευτα όσα ζει η κοινή γνώμη…

Σε αντάρτικο θα προχωρήσουν, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, οι μαγαζάτορες, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να ανοίξουν τα ηχεία και να προχωρήσουν σε μουσική διαμαρτυρία.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Κύκλος Επαγγελματιών Εστίασης την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Μαΐου 2021 από τις 21.00 – 23.45, τα μαγαζιά εστίασης θα παίξουν μουσική, κάνοντας μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας.

Το θέμα τέθηκε στην καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής στον Νίκο Χαραλιά, ο οποίο «τρελάθηκε» κυριολεκτικά, αναφέροντας με οργή πως λογικές «αντάρτικου» είναι εξαιρετικά επικίνδυνες κα ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του.

 «Υπάρχουν νόμοι οι οποίοι θα εφαρμοστούν», τόνισε.

Όπως ισχυρίστηκε, η μουσική αυξάνει το ρίσκο μετάδοσης του ιού. Συμπλήρωσε, δε, ότι αυτό έχει αποδειχθεί από επιστημονικές μελέτες, καθώς η μουσική συνδυάζεται με τραγούδι (άρα περισσότερα σταγονίδια στον αέρα), χορό και αλκοόλ.

«Η μουσική είναι συνδυασμένη με τον χορό. Χορός σημαίνει μη τήρηση μέτρων και αποστάσεων. Επίσης η μουσική εκ των πραγμάτων είναι συνδυασμένη με το αλκοόλ. Το αλκοόλ δημιουργεί κάποιες καταστάσεις, οι οποίες είναι πολύ χαλαρές σε σχέση με την τήρηση των μέτρων. Αυτή η λογική πρέπει να σταματήσει», υπογράμμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν αν έχει διατελέσει ιμάμης σε μουσουλμανική χώρα.

Δείτε το περιστατικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου