Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Άκου ‘δώ, Καλιφορνέζε αληταρά!

 Έχει βουΐξει η πιάτσα ότι θέλετε να μας πασσάρετε τα σαπάκια σας, με πλασιέ εσένα… πράγμα που μάλλον θα κάνετε στο τέλος, επειδή βρήκατε καί τα κάνετε.

‘Ντάξ’…

…Όμως, να ξέρεις καί το εξής: ότι δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες:

  • ούτε τα κουκλοθέατρα, που βάζετε γιά κυβερνήσεις εδώ,
  • ούτε ποδίτσες,
  • ούτε «επαναστάτες» του κώλου, απ’ αυτούς που οι μυστικές σας υπηρεσίες τους έχουν στη μισθοδοσία,
  • ούτε χαζοί,
  • ούτε ανιστόρητοι,
  • ούτε αρνησιπάτριδες καί προδότες.

Λοιπόν, επειδή το πάς φιρί-φιρί με τις προκλήσεις εναντίον της νοημοσύνης μας κι εναντίον του πατριωτικού μας αισθήματος, σειρά μου τώρα να σε περιποιηθώ καταλλήλως – κι εσένα, καί τον έτερο κοπρίτη, που μας απεκάλεσε «ζητιάνους». (Αυτός, επιπλέον, να μάθει την Ελληνική παροιμία: «- Με τον παρά μου γ@μώ καί την κυρά μου!» . Δεν σας τα ζητήσαμε τζάμπα τα σαπάκια σας.)

Μή μας κάνεις τον έξυπνο, διότι μερικοί από μας σε πουλάμε καί σ’ αγοράζουμε, καί χαμπάρι δεν παίρνεις!

Λοιπόν:

  • Είναι, ή δεν είναι αλήθεια, ότι καί η χώρα σου εφαρμόζει το αισχρό «δόγμα Τσώρτσιλλ», με βάση το οποίο η Ελλάδα δεν πρέπει ποτέ ν’ αποκτήσει πάνω από δέκα (ετοιμοπόλεμα) πολεμικά πλοία;
  • Είναι, ή δεν είναι αλήθεια, ότι η πραγματική γεωπολιτική της χώρας σου (καθώς καί άλλων …συνεταίρων σας – δεν είμαστε αφελείς, ξέρεις) κανακεύει τους τουρκαλάδες γιά να κάνουν τη βρωμοδουλειά να μας ξεπατώσουν – καί γιά το αν θα μείνει η τουρκίτσα στη Δύση χεστήκατε;
  • Είναι, ή δεν είναι αλήθεια, ότι μας δίνετε κάτι ψιλά από όπλα (καί κάτι βραβεία στους πιλότους μας σε νατοϊκούς διαγωνισμούς – τα τυπωμένα χαρτιά σας έρχονται σχεδόν τζάμπα), γιά να έχετε πρόθυμα κορόϊδα να θυσιαστούν γιά εσάς στον επερχόμενο Γ’ ΠΠ;

Έ; Γιάαααα πες μας! Γιάααα πές!!!

. . . . . . . .

Αλλά, πριν πείς εσύ, θα σου πω εγώ!

Όσοι είμαστε πραγματικοί Έλληνες πατριώτες, δεν έχουμε καμμία ψευδαίσθηση: αυτόν τον καιρό -ως έθνος- παίζουμε τα ρέστα μας! Καί, ή προχωράμε, ή χανόμαστε μία καί καλή! Είναι, δηλαδή, μέγιστη η πιθανότητα να μπεί ένα τέλος στην πανάρχαιη ιστορία μας καί συνεχιζόμενη ζωή μας, ως έθνος. Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις…

Όμως, επειδή ακριβώς το θέμα τίθεται στη βάση: «ο θάνατός σου η ζωή μου», όχι συμμάχους δεν θα βρήτε σε μας στον επερχόμενο Γ’ ΠΠ, αλλά ούτε χαρτοπετσέτα να κλάψετε. Όπως ακριβώς μας βάζετε (ολόκληρες δεκαετίες τώρα) να φάμε σκατά, έτσι κι εσείς θα φάτε τα σκατά μας μεγαλοπρεπώς – καί με στοίχημα! Carma is a bitch, mister! Θα το θυμηθείς αυτό, όσο κι αν χαμογελάς τώρα με τη βεβαιότητα ότι σε απειλούν μυρμήγκια.

Λοιπόν, ξέρεις τους ανάρχες, που λένε ότι δεν πάνε φαντάροι να σκοτωθούν γιά τα κέρδη των καπιταλιστών; Έ! Εμείς οι Έλληνες πατριώτες στον επερχόμενο Γ’ ΠΠ θα κάνουμε τους ανάρχες να φαντάζουν …ακροδεξιοί υπερεθνικιστές!!! lol!!! Τί νομίζεις, δηλαδή; Ότι πέθανε ενάμιση εκατομμύριο κόσμος Έλληνες κι Ελληνίδες από το τέλος του 1940 μέχρι το τέλος του 1949, γιά να μας ταΐσετε σκατά… καί να πάρουμε μονάχα τα Δωδεκάνησα – κι αυτά, επειδή δεν μπορούσατε να κάνετε αλλοιώς; Αυτό νομίζετε; Χά-χά-χάααα!!!

[Τα κατείχε η Ιταλία, ηττήθηκε, τα πήραμε – καί δεν σας έπεφτε κανένας λόγος. Ούτε του Στάλιν του έπεφτε λόγος, που υπέγραψε …να τα πάρουμε! Ξέρεις, μίστερ, πόσο αξίζει η συγκεκριμένη υπογραφή του Στάλιν; μάντεψε!… Εύκολο είναι – την επόμενη φορά που θα πας γιά χέσιμο, θα καταλάβεις. Όσο αξίζει καί η δική σας η γνώμη σήμερα, που τα «γκριζάρετε». Τόσο αξίζει.

Αλλά καί πάλι, παλιοχαμούρες, μας αφήσατε να τα πάρουμε με τετραετή καθυστέρηση. Εμείς δεν ξεχνάμε, όμως.]

. . . . . . . .

Αυτά, λοιπόν.

Παίξτε εσείς με τα νεύρα μας, καί περιμένετε μετά να σας συμπαρασταθούμε, όταν θα χανόσαστε.

Άααα, θυμήθηκα! Μιά που έχουμε μιά φήμη ως φραππεδόπ@υστες, όπως μας αποκαλούν τα έτερα φιλαράκια σας, τα χαλβανά, έ! Ακριβώς αυτή τη συμπεριφορά θα επιδείξουμε, ενώι εσείς θα σφάζεστε με Ρώσσους καί Κινέζους! Θα καθόμαστε καί θα σας κοιτάζουμε απαθέστατα, πίνοντας φραππέ.

Καί, πίστεψέ με, μην ελπίζεις ότι θα εξαναγκαστούμε από κανέναν να πάμε να πολεμήσουμε γιά πάρτη σας. Αυτό το λέω, γιά να μη σχεδιάζετε εκβιασμούς. Δέεεεν θα πιάσουν… Γραμμένους θα σας έχουμε. Κι άλλο τόσο γραμμένους θα σας έχουν οι μόνιμοι στρατιωτικοί. Ξέρεις πόσες παραιτήσεις θα πέσουν μαζεμένες εκείνες τις μέρες; Ούουουου!!!…

Τώρα, βέβαια, εσύ μπορείς να ισχυριστείς ότι σιγά τα παλληκάρια! Διότι σήμερα τρώμε τους απανωτούς εκβιασμούς του Μητσοτάκ, καί λέμε καί «ζήτω!». Σωστό, αλλά άλλο οι σημερινές συνθήκες (όπου μέσα στο πλήθος ανευρίσκονται πλείστοι όσοι χέστες καί ηλίθιοι), καί τελείως άλλο οι συνθήκες πολέμου. Τότε, σιγά να μην ισχύουν νόμοι καί ποινικοί κώδικες καί πρόστιμα καί οι μαλακίες των δεόντως χαρτζηλικωμένων τηλεοπτικών αρδ! Απ’ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Τότε… οι συνετοί πρέπει ν’ αλλάξουν πλανήτη μόνιμης κατοικίας!

Άντε, πάρε το μάθημά σου, καί ξεκουμπίδια επιτέλους απ’ τη χώρα μου.

. . . . . . . .

Υγ: Τί μαθαίνω; τί μαθαίνω; Αρχίσατε να την παίρνετε πρέφα πού θα πάει η δουλειά μ’ εμάς, κι αρχίσατε το (έμπρακτο) γλείψιμο στα χαλβανά τώρα; (Ας πούμε, είδηση εδώ.)

Διαβάστε καί λίγο Ιστορία, ρέ! Άμα περιμένετε από χαλβανά συμμαχίες καί τα ρέστα, καί να μη φάτε ρίξιμο… βοήθειά σας! 🙂 Πιστέψατε τον λαγό καί τον καλέσατε γιά κουμπάρο στον γάμο σας, μοσχαροκεφαλές!

Αλλά, είπαμε: στα επερχόμενα, εμείς θα πίνουμε τον φραππέ μας! Εσείς θα τρώτε κλύσματα.

Αρχιγάϊδαρε.

ergdhmerg.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου