Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Ο Ερντογάν ωθεί την κατάσταση στα άκρα: Προς κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης και ακύρωση των εκλογών - Σενάριο δολοφονίας πολιτικών (βίντεο).

Προς νέα κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ακύρωση των εκλογών κινείται ο Ερντογάν μετά την προστασία που πρόσφερε στον υπουργό Εσωτερικών του Σ. Σοιλού. 

Ο Ερντογάν και το AKP θα επικαλεστούν “κοινή δράση PKK-FETO-Σεντάτ Πεκέρ” εντάσσοντας τις αποκαλύψεις του Τούρκου αρχιμαφιόζου σε ένα ευρύτερο σχέδιο αποσταθεροποίησης που εκπορεύεται από ΗΠΑ-ΗΑΕ-Ισραήλ.

Mάλιστα το γεγονός ότι ο Σεντάτ Πεκέρ βρίσκεται στα ΗΑΕ και από εκεί προβαίνει σε αποκαλύψεις ήδη  χρησιμοποιείται επικοινωνιακά από το AKP. “O Πεκέρ είναι όμηρος στα χέρια των μυστικών υπηρεσιών των ΗΑΕ” τονίζουν.

Η Τουρκία οδεύει σε φάση έντονης εσωτερικής αστάθειας ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμη και η δολοφονία ενός υψηλόβαθμου πολιτικού ηγέτη κάτι που θα βοηθήσει τον Ερντογάν προς την κήρυξη έκτακτης ανάγκης για…. χρόνια.

Ο Ερντογάν γνωρίζει πως δεν πρέπει να γίνουν εκλογές. Αν γίνουν και χάσει, είναι χαμένος και αυτός και το AKP.

“Η Τουρκία είναι ο στόχος”

“Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στον υπουργό των Εσωτερικών μας. Αρκεί να δούμε τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν και τις σιλουέτες αυτών που τα χρησιμοποιούν για να καταλάβουμε ότι στόχος δεν είναι ο υπουργός των Εσωτερικών μας αλλά οι προσπάθειες οικοδόμησης μιας μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας” είπε ο Ερντογάν.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μαζχάρ Γιλντιριμχάν-σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών Σοϊλού ο οποίος είπε τα εξής:

“Το σχέδιο της συστηματικής επίθεσης σε βάρος της Τουρκίας ετοιμάστηκε από τους σιωνιστές και δόθηκε ως υπεργολαβία στη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το άτομο που το βάζουν να μιλάει χρησιμοποιείται βάσει σχεδίου. Αυτή την αλήθεια όλοι την βλέπουν. Ο τελικός στόχος είναι η διαίρεση της Τουρκίας. Το θέμα ποτέ δεν είναι τα πρόσωπα. Είναι ένα βρώμικο παιχνίδι.

Δια μέσω του βρώμικου παιχνιδιού πρώτα θα εκκαθαριστούν τα πρόσωπα και ακολούθως με μεγάλη διαμάχη θα γίνει επίθεση στην επιβίωση της Τουρκίας. Η σιωπή σημαίνει εξυπηρέτηση αυτού του σχεδίου.

Ο Ταγίπ Ερντογάν είναι παγκόσμιος στόχος. Πρώτα θα ρίξουν το περιβάλλον του και ακολούθως την Τουρκία. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το χαλάσουμε.

Είναι σαφές ποιοι υπόσχονται στους παγκοσμιοποιητές την διαίρεση της Τουρκίας. Είναι ξεκάθαρο ποιοι είναι. Το άτομο αυτό που είναι αιχμάλωτος τα χέρια της υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΑΕ, αυτό το σχέδιο υπηρετεί.

Ο σιωνιστής Ρούμπιν που κατασκεύασε αυτό το σχέδιο, έκανε αυτόν τον αιχμάλωτο όχημα προδοσίας της πατρίδας του. ίδια δύναμη είναι που τον έφερε στα Βαλκάνια το Μαρόκο και στα ΗΑΕ.

“Οι χειρότερες μέρες δεν έχουν έρθει ακόμη – Απειλές θανάτου σε Αξενέρ”

Σε ομιλία που έκανε στην κοινοβουλευτική του ομάδα ο Ερντογάν, μεταξύ άλλων είπε για την Αξενέρ:

“Η κυρία νύφη, με βάζει δίπλα στον Νετανιάχου και μετά πάει επίσκεψη στην ιδιαίτερη πατρίδα μου Ριζούντα. Και όπως φάνηκε στην κύρια νύφη, στην πατρίδα μου τη Ριζούντα της δόθηκε ένα ωραίο μάθημα. Πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά το πού και πώς θα κάνεις βήματα. Εδώ είναι Ριζούντα.

Όταν εσύ πας στη Ριζούντα και εκεί μέσα, με αυτό τον τρόπο προσβάλλεις και προσπαθείς να με τοποθετείς δίπλα σε έναν δολοφόνο βρεφών σαν τον Νετανιάχου, αυτά θα γίνονται.

Να ευχαριστείς τον Θεό κυρία νύφη που έδωσαν ένα μάθημα χωρίς να το τραβήξουν πολύ.

Δείτε το βίντεο

“Θα βάλεις να μας σκοτώσουν;”

Λίγες ώρες μετά από τις απίστευτες απειλές που εκστόμισε ο Ερντογάν κατά της Ακσενέρ, ο Ενγκίν Αλτάι αντιπρόεδρος του κόμματος CHP αναφερόμενος στις απειλές αυτές είπε :

“Τι θα κάνεις Ερντογάν, θα βάλεις να μας σκοτώσουν ;

Την Μεράλ Ακσενέρ, τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, τους υπόλοιπους της αντιπολίτευσης, τον Τεμέλ Καραμολάογλου, τον Αχμέτ Νταβούτογλου, τον Αλή Μπαμπατζάν θα βάλεις μήπως να τους σκοτώσουν;

Μήπως αυτοί δεν θα μπορούν να πηγαίνουν εκεί όπου επιθυμούν;

Μπορεί να γίνει τέτοιο; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου