Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Επιτέλους σταματήστε!!! Πρώτα εμβολίασαν τον κόσμο και τώρα του λένε άλλα – Θα γίνει σάλος με το ΒΙΝΤΕΟ./ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΑΜΕΣΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΙΛΙΑΚΗΣ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ PFIZER./ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ Ή ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΜΟΣΙΑΛΟΥ!

 Όλα έχουν ένα όριο...

Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο, έχει βαρεθεί τις ειδήσεις με τα εμβόλια, καθώς οι παρενέργειες μετά από αυτά είναι υπαρκτές, ωστόσο οι «ειδικοί» στην Ελλάδα επιμένουν να μην αλλάζουν τίποτα.

Αυτό όμως που ειπώθηκε, υπερβαίνει τα εσκεμμένα και δείχνει ίσως πως είτε δεν γνωρίζουν τι πρέπει να γίνει είτε κάτι άλλο συμβαίνει.

Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, κ. Τζανάκης, σχολιάζοντας τα περιστατικά θρομβώσεων στη χώρα μας, και με ειδική αναφορά στα τρία εκ των πέντε που εμφανίστηκαν στην Κρήτη, ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Είναι τρία περιστατικά στην Κρήτη. Είναι πέντε περιστατικά συνολικά σε πάνω από 900 χιλιάδες εμβολιασμούς με AstraZeneca. Είμαστε μέσα στην στατιστική που δίνουν και οι άλλες χώρες δηλαδή περίπου 5-10 ανά 1 εκατομμύριο. Υπάρχει το αγκαθάκι, γιατί τα 3 στην Κρήτη. Θα πρέπει να μας πουν πόσοι εμβολιασμοί έγιναν. Δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα προβληματικής παρτίδας. Θα πρέπει να δούμε μήπως ήταν τυχαίο. Να είμαστε παρατηρητικοί κι εν συνεχεία να ψαχτούν μήπως υπάρχουν ειδικές ευαισθησίες και γονιδιακές ιδιαιτερότητες σε κάποιους πληθυσμούς».

Αφού πρώτα έφεραν τα εμβόλια, τα οποία δεν είχαν δοκιμαστεί επαρκώς, εμβολίασαν με αυτά κόσμο, τώρα θυμήθηκαν να του πουν πως πρέπει να εκλεχθεί για «ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ»;;;

Δείτε από το 1.40:

Τελικά γίνεται πείραμα, όπως είχε αναφέρει ο κ. Μανωλόπουλος;;;

εμβολιο Pfizer

Την περίπτωση ενός 52χρονου που έχασε τη ζωή του και ενός ακόμη άνδρα που είχαν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού με Pfizer ερευνάται τις τελευταίες ώρες.

Ο 52χρονος, από την Ιεράπετρα της Κρήτης σύμφωνα με το Open TV, υπέστη ανακοπή καρδιάς μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό του και άφησε την τελευταία του πνοή ενώ η δεύτερη περίπτωση αφορά άνδρα 60 ετών από την Ξάνθη που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και υπέστη σήμερα επεισόδιο κοιλιακής μαρμαρυγής και η περίπτωσή του επίσης εξετάζεται.
Οι αρμόδιες Αρχές υποστηρίζουν πως δεν φαίνεται ότι τα δύο περιστατικά συνδέονται με τα εμβόλια, ωστόσο, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, θα γίνει ο απαραίτητος έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο τα περιστατικά σχετίζονται.

 

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ Ή ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΜΟΣΙΑΛΟΥ!

 ilias-mosialos

Με διάθεση κινδυνολογίας και έντονης ανησυχίας για το αν καταφέρουν να επιζήσουν όσοι δεν εμβολιαστούν, ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE) σε νέα του ανάρτηση στο Facebook προειδοποιεί τους πολίτες ότι χωρίς εμβολιασμό ρισκάρουν τη ζωή τους.

«Τα οφέλη των εμβολίων είναι σημαντικά»

«Όσοι δεν κάνουν εμβόλια ή εμποδίζουν τα παιδιά τους να κάνουν συγκεκριμένα εμβόλια, παίρνουν ένα πολύ μεγάλο ρίσκο. Τα οφέλη των εμβολίων είναι σημαντικά, ενώ οι παρενέργειες πολύ μικρές σε σύγκριση με τις επιπτώσεις της νόσου που αντιμετωπίζουν», υπογραμμίζει ο Ηλίας Μόσιαλος.

Επισημαίνει ότι οι ρυθμιστικές Αρχές και οι επιτροπές φαρμακοεπαγρύπνησης, όπως συμβαίνει αυτό το διάστημα με τα εμβόλια για τη νόσο Covid-19, δίνουν οδηγίες στις εταιρείες που τα παράγουν, ώστε να ενημερώνουν τα συνοδευτικά ενημερωτικά φυλλάδια των εμβολίων, προκειμένου να ενημερώνονται τόσο οι επαγγελματίες υγείας, όσο και όσοι ενδιαφέρονται να τα λάβουν.

Παραθέτει οφέλη και παρενέργειες άλλων εμβολίων

Ο κ. Μόσιαλος κάνει μια σύγκριση μεταξύ των επιπτώσεων των ίδιων των ασθενειών με τις παρενέργειες των εμβολίων (με βάση στοιχεία από το Αυστραλιανό Εγχειρίδιο Ανοσοποίησης).

* Στη διφθερίτιδα, τα βακτήρια εξαπλώνονται από αναπνευστικά σταγονίδια και προκαλούν σοβαρές ενοχλήσεις στον λαιμό και δυσκολίες στην αναπνοή. Αυτά τα βακτήρια απελευθερώνουν μια τοξίνη που μπορεί να προκαλέσει παράλυση των νεύρων και καρδιακή ανεπάρκεια και έως ένας στους επτά ασθενείς πεθαίνει.

Μετά τον εμβολιασμό, περίπου ένας στους 10 έχει τοπικό πρήξιμο, ερυθρότητα ή πόνο στο σημείο της ένεσης ή πυρετό, ενώ οι αναμνηστικές δόσεις μπορεί περιστασιακά να σχετίζονται με εκτεταμένο πρήξιμο του άκρου, αλλά και αυτό υποχωρεί εντελώς εντός μερικών ημερών. Οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πολύ σπάνιες.

Για παράδειγμα, μετά τον εμβολιασμό μπορεί να εμφανιστεί φλεγμονή ενός νεύρου στο χέρι και να προκαλέσει αδυναμία ή μούδιασμα, με συχνότητα περίπου 0,5-1 σε 100.000 ενήλικες.

* Ηπατίτιδα Α: Ο ιός μεταδίδεται με την επαφή ή την κατάποση νερού/τροφής που έχουν μολυνθεί με κόπρανα ή μέσω επαφής με κόπρανα ατόμου που έχει προσβληθεί από ηπατίτιδα A. Τουλάχιστον επτά στους 10 ενήλικες ασθενείς αναπτύσσουν ίκτερο, πυρετό, έλλειψη όρεξης για φαγητό, ναυτία, έμετο, πόνο στο συκώτι, αδιαθεσία και κόπωση.

Μετά το εμβόλιο, περίπου ένας στους πέντε θα έχει τοπικό πρήξιμο, κοκκινίλα ή πόνο στο σημείο της ένεσης. Οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πολύ σπάνιες.

* Ηπατίτιδα Β: Ο ιός μεταδίδεται κυρίως μέσω του αίματος, της σεξουαλικής επαφής ή από τη μητέρα στο νεογέννητο. Προκαλεί οξεία ηπατίτιδα ή χρόνια λοίμωξη (και κάποιος θεωρείται «φορέας»). Περίπου ένας στους τέσσερις χρόνιους φορείς θα αναπτύξουν κίρρωση ή καρκίνο του ήπατος και περίπου ένας στους 20 θα έχει τοπικό πρήξιμο, ερυθρότητα ή πόνο στο σημείο της ένεσης.

Μετά το εμβόλιο οι δύο στους 100 θα έχουν πυρετό και αναφυλαξία με συχνότητα περίπου ένας στο ένα εκατομμύριο ενήλικες. Οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πολύ σπάνιες.
HPV: Ο ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων μεταδίδεται κυρίως μέσω της σεξουαλικής επαφής.

Περίπου 80% του πληθυσμού θα μολυνθεί με HPV κάποια στιγμή στη ζωή τους. Μερικοί τύποι HPV σχετίζονται με την ανάπτυξη καρκίνου και περίπου επτά στους 10 καρκίνους του τραχήλου της μήτρας παγκοσμίως έχουν συσχετιστεί με τον HPV-16, ενώ περίπου ένας στους έξι καρκίνους του τραχήλου της μήτρας παγκοσμίως έχουν συσχετιστεί με τον HPV-18.

Μετά τον εμβολιασμό, περίπου οκτώ στα 10 άτομα θα έχουν πόνο στο σημείο της ένεσης, περίπου δύο στους 10 θα έχουν τοπικό πρήξιμο, ερυθρότητα ή πόνο στο σημείο της ένεσης και έως τρία στα 10 άτομα μπορεί να βιώσουν πονοκεφάλους, πυρετό, μυϊκό πόνο και κούραση. Οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου είναι πολύ σπάνιες.

* Η ιλαρά είναι ένας εξαιρετικά μολυσματικός ιός που μεταδίδεται από αναπνευστικά σταγονίδια και προκαλεί πυρετό, βήχα και εξανθήματα. Περίπου ένα στα 15 παιδιά με ιλαρά αναπτύσσουν πνευμονία και ένα στα 1.000 αναπτύσσει εγκεφαλίτιδα.

Για κάθε 10 παιδιά που αναπτύσσουν εγκεφαλίτιδα από ιλαρά, ένα πεθαίνει και πολλά έχουν μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Περίπου ένα στα 100.000 αναπτύσσει SSPE (εκφυλισμό του εγκεφάλου), το οποίο είναι πάντα θανατηφόρο.

Μετά τον εμβολιασμό, περίπου ένα στους 10 έχει τοπικό πρήξιμο, ερυθρότητα ή πόνο στο σημείο της ένεσης, ή πυρετό. Περίπου ένας στους 20 παρουσιάζει κάποιο εξάνθημα, το οποίο είναι μη-μολυσματικό.

Έχει παρατηρηθεί επίσης θρομβοπενία (που προκαλεί μελάνιασμα ή αιμορραγία), που συμβαίνει μετά την πρώτη δόση του εμβολίου MMR σε ποσοστό περίπου ένας στους 20.000 έως 30.000. Οι σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες είναι πολύ σπάνιες.

* Μηνιγγίτιδα ή αλλιώς η μηνιγγιτιδοκοκκική λοίμωξη προκαλείται από βακτήρια που μεταδίδονται με σταγονίδια της αναπνοής. Προκαλεί σηψαιμία και μηνιγγίτιδα, δηλαδή λοίμωξη των ιστών που περιβάλλουν τον εγκέφαλο. Μετά την ασθένεια περίπου ένας στους 10 ασθενείς πεθαίνει. Από τους επιζώντες, ένας έως δύο στους 10 έχουν μόνιμα μακροπρόθεσμα προβλήματα.

Μετά τον εμβολιασμό περίπου ένας στους 10 έχει τοπικό πρήξιμο, ερυθρότητα ή πόνο στο σημείο της ένεσης, πυρετό, ευερεθιστότητα, απώλεια της όρεξης ή πονοκεφάλους. Επίσης, περίπου ένας στους δύο έχει μια τοπική αντίδραση, ενώ οι σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες είναι πολύ σπάνιες.

* Πνευμονόκοκκος είναι ένα βακτήριο που μεταδίδεται με σταγονίδια της αναπνοής, προκαλεί σηψαιμία, μηνιγγίτιδα και περιστασιακά άλλες λοιμώξεις. Περίπου τρεις στους 10 με μηνιγγίτιδα πεθαίνουν. Το ένα τρίτο όλων των περιπτώσεων πνευμονίας και έως και το ήμισυ των νοσηλειών πνευμονίας σε ενήλικες προκαλείται από πνευμονιοκοκκική λοίμωξη.

Μετά το εμβόλιο περίπου ένας στους πέντε έχει τοπικό πρήξιμο, ερυθρότητα ή πόνο στο σημείο της ένεσης, ή πυρετό. Έως και ένας στους δύο έχει τοπικό πρήξιμο, ερυθρότητα ή πόνο στο σημείο της ένεσης, ενώ οι σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες είναι πολύ σπάνιες.

* Ο τέτανος προκαλείται από τοξίνες βακτηρίων στο χώμα και προκαλεί επώδυνες μυϊκές συσπάσεις, σπασμούς και σύσπαση των μασητηρίων μυών. Περίπου δύο στους 100 ασθενείς πεθαίνουν. Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος για τα πολύ μικρά παιδιά ή τους ηλικιωμένους.

Μετά το εμβόλιο περίπου ένας στους 10 έχει τοπικό πρήξιμο, ερυθρότητα ή πόνο στο σημείο της ένεσης, ή πυρετό και οι ενισχυτικές δόσεις μπορεί περιστασιακά να συνδέονται με εκτεταμένο πρήξιμο του άκρου, αλλά αυτό φεύγει εντελώς μέσα σε λίγες ημέρες. Οι σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες είναι πολύ σπάνιες.

ΥΓ. Ο κύριος Μόσιαλος όμως δεν αναφέρει πουθενά το γεγονός ότι τα εμβόλια για τις παθήσεις που αναφέρει κυκλοφορούν χρόνια, άρα έχουν περάσει από όλα τα στάδια έρευνας. Κάποιος να του θυμίσει ότι το εμβόλιο για τον κορονοϊό κυκλοφορεί μόλις 6 περίπου μήνες. Τέλος, ο κύριος Μόσιαλος “ξεχνάει” ότι για πολλές από τις παραπάνω παθήσεις, τις οποίες χρησιμοποιεί ως παραδείγματα, υπάρχουν και φάρμακα.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου