Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Luc Montagnier αποκαλύπτει: «Τα εμβόλια για τον κορωνοϊό είναι που δημιουργούν τις θανατηφόρες παραλλαγές του ιού. Οι επιδημιολόγοι το ξέρουν, αλλά σιωπούν για το φαινόμενο αυτό, γνωστό ως ανοσιακό φαινόμενο ή εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση ή ADE »!

 Σημείωση Διόδοτου: To βίντεο αυτό (2,5 λεπτών, του οποίου σάς δίνουμε την μετάφραση) με τον κύριο Μοντανιέ, επιβεβαιώνει το βίντεο της αμέσως προηγούμενης ανάρτησής μας, καθώς και τουλάχιστον τέσσερις ακόμα σχετικές αναρτήσεις μας στην περίοδο Απρίλιος-Μάιος 2021. Αλλά.. ΠΡΟΣΟΧΗ: Από σήμερα θα αρχίσει να αναπαράγεται σε πολλά ιστολόγια, ανάρτηση και βίντεο (υποτίθεται το ίδιο με το δικό μας) , στα οποία "θα πεθάνουν όλοι οι εμβολιασμένοι", "θα πεθάνουν σε 2 χρόνια", "Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώνουμε τα πτώματα", κ.ά. τρομακτικά τα οποία δεν ισχύουν. Το δε βίντεο που θα συνοδεύει τις αναρτήσεις αυτές, έχει σκόπιμα παραποιημένη μετάφραση των γαλλικών σε αγγλικά, για να δώσει πάτημα στο σύστημα, μέσω των "Hellinikwn-Εμετικών Χόαξις" κ.ά. πρακτόρων.. να προσπαθήσουν να μάς γελοιοποιήσουν και να υποβαθμίσουν τον αντι-εμβολιαστικό μας αγώνα.


 

Το βίντεο είναι απόσπασμα από εκτενέστερη συνέντευξη του κυρίου Μοντανιέ, στα μέσα Μαΐου, 11 λεπτών, την οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ

Μετάφραση:

Αν κοιτάξουμε την καμπύλη από τον ΠΟΥ, από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί τον Ιανουάριο, η καμπύλη που δείχνει νέες λοιμώξεις (μόλυνση) έχει εκτιναχθεί, μαζί με θανάτους.

Κυρίως μεταξύ των νέων.


-Ναι, ναι. Με θρόμβους, κλπ.

Πώς βλέπετε το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού; Μαζικός εμβολιασμός σε σύγκριση με θεραπείες που λειτουργούν και δεν είναι ακριβές.  

- Είναι ένα τεράστιο λάθος, έτσι δεν είναι; Ένα επιστημονικό λάθος καθώς και ένα ιατρικό λάθος. Είναι ένα απαράδεκτο λάθος. Τα βιβλία ιστορίας θα το δείξουν αυτό, επειδή είναι ο εμβολιασμός που δημιουργεί τις παραλλαγές.

—Για τον ιό της Κίνας, υπάρχουν αντισώματα, που δημιουργούνται από το εμβόλιο. Τι κάνει ο ιός; Πεθαίνει ή βρίσκει άλλη λύση;

—Οι νέες παραλλαγές αποτελούν παραγωγή και αποτέλεσμα του εμβολιασμού. Το βλέπετε σε κάθε χώρα, είναι το ίδιο: η καμπύλη του εμβολιασμού ακολουθείται από την καμπύλη των θανάτων.

— Το παρακολουθώ στενά και κάνω πειράματα στο Ινστιτούτο με ασθενείς που αρρώστησαν με κοροναϊό μετά τον εμβολιασμό. Θα σας δείξω ότι δημιουργούν τις παραλλαγές που είναι ανθεκτικές στο εμβόλιο.

Θα έπρεπε να εμβολιαζόμαστε κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας;

- Είναι αδιανόητο.

— Έχουν σιωπήσει... Πολλοί άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό, οι επιδημιολόγοι το γνωρίζουν.

—Είναι τα αντισώματα που παράγονται από τον ιό που επιτρέπουν σε μια λοίμωξη να γίνει ισχυρότερη.

—Είναι αυτό που ονομάζουμε ενίσχυση εξαρτώμενη από τα αντισώματα, που σημαίνει ότι τα αντισώματα ευνοούν μια συγκεκριμένη λοίμωξη. Το αντίσωμα συνδέεται με τον ιό, από εκείνη τη στιγμή έχει τους υποδοχείς, τα αντισώματα, τα έχουμε στο μακροφάγο κλπ.

—Σπρώχνει τον ιό και όχι τυχαία, αλλά λόγω του γεγονότος ότι συνδέονται με τα αντισώματα.

—Είναι σαφές ότι οι νέες παραλλαγές δημιουργούνται με επιλογή με τη μεσολάβηση αντισωμάτων λόγω του εμβολιασμού. Ok?

diodotos-k-t.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου