Κυριακή 30 Μαΐου 2021

ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ PLACEBO COVID ΕΜΒΟΛΙΑ.

 


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Εάν αποδειχθεί ότι με εικονικά φάρμακα εμβολιάζονται στο Ισραήλ, αυτό θα ήταν το χειρότερο σενάριο για τους παγκοσμιοποιητές.

Εάν αυτά τα νέα είναι αλήθεια, ότι το Ισραήλ εμβολιάζει με εικονικό φάρμακο COVID και έχει τροποποιήσει τις δοκιμές PCR για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι οι εμβολιασμοί λειτουργούν, τότε αυτό θα ήταν το χειρότερο σενάριο για τους παγκοσμιοποιητές που εμπλέκονται στους αδίστακτους, μαζικούς θανάτους και τις πιο σοβαρές παρενέργειες του εμβολιασμού, όχι σε αντίθεση με την εγκληματική πολιτική εμβολιασμού μεγάλου μέρους της ανθρωπότητας, η οποία όχι μόνο παραβιάζει τα πιο στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και, όπως λένε ρητά πολλοί ιολόγοι και επιδημιολόγοι, μια ιστορικά πρωτοφανή γενοκτονία με το πρόσχημα μιας ψεύτικης πανδημίας * εκτελέστε την ανθρωπότητα.

Και τα τρία εμβόλια AstraZeneca, Pfizer και Moderna προέρχονται από Εβραίους

Όλα τα αφεντικά των κύριων κατασκευαστών εμβολίων Covid-19 είναι Εβραίοι. Σύμπτωση?

Πηγή: https://wearethene.ws/notable/208734

Εάν γνωρίζετε ότι η πλειοψηφία εκείνων που κάνουν εκστρατεία για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη (NΤΠ) είναι Εβραίοι, αν γνωρίζετε επίσης ότι οι επικεφαλής των τριών πιο σημαντικών κατασκευαστών εμβολίων (AstraZeneca, Pfizer και Moderna) είναι Εβραίοι, τότε αυτό έχει σκληρυνθεί από χρόνια πριν, πολλοί πολιτικοί αναλυτές εξέφρασαν υποψίες ότι η ΝΤΠ ελέγχεται κυρίως από Εβραίους. Και ότι ο εμβολιασμός της ανθρωπότητας είναι επίσης ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε από τους Εβραίους και, όπως θα μάθετε τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό στο τέλος του άρθρου, σχετίζεται άμεσα με την εβραϊκή περιοχή.

Η φαινομενικά απεριόριστη δύναμη του αντισημιτισμού. Οποιαδήποτε κριτική για τον Ιουδαϊσμό είναι τόσο ευαίσθητη λόγω της κατά του αντισημιτισμού κατηγορίας, η οποία εγείρεται κατά 100% από τους Εβραίους κάθε φορά που αρχίζουν να μπαίνουν στα χείλη της κριτικής, που μόνο λίγοι δημοσιογράφοι και συγγραφείς τολμούν να το αντιμετωπίσουν. Η πλειοψηφία εκείνων που γνωρίζουν το πρόβλημα του Ιουδαϊσμού και τα δολοφονικά εγκλήματά του (οι γαλλικές και ρωσικές επαναστάσεις καθώς και οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι ξεκίνησαν και ελέγχονταν από Εβραίους, βλ. παραπομπές παρακάτω) είναι σιωπηλοί. Επειδή κάθε ιστορικός που ασχολείται με αυτά τα εγκλήματα γνωρίζει ότι προωθεί το τέλος μιας επαγγελματικής και συχνά ιδιωτικής καριέρας.

Για όσους από εσάς πιστεύετε ότι είστε αντισημιτιτικοί εάν εκφράσετε νόμιμη κριτική για τους Εβραίους και τον Ιουδαϊσμό, οι δεκαετίες της πλύσης εγκεφάλου έχουν αποδώσει εντελώς. Αυτοί θα «αγαπήσουν την υποδούλωσή τους», όπως προέβλεπε ο Τζορτζ Όργουελ στο βιβλίο του «1984». Υπάρχει ακόμα ελπίδα για τους άλλους … Εάν και εσείς είστε θύμα του καλά καλλιεργημένου έρους του Ολοκαυτώματος, εάν δεν βρείτε τίποτα χειρότερο από τον λεγόμενο αντισημιτισμό, τότε πιθανότατα θα σταματήσετε να διαβάζετε εδώ και θα είστε σίγουροι ότι είμαστε αντισημιτικοί. Αλλά περίεργο αποτελεί το γεγονός ότι καμία άλλη θρησκεία (ούτε καν το Ισλάμ) δεν έχει επικριθεί τόσο από τα πιο λαμπρά μυαλά στην παγκόσμια ιστορία όσο ο Ιουδαϊσμός. Περισσότερα για αυτό στο τέλος.

Αλλά πριν αναφερθούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα των Εβραίων και του αντισημιτισμού, εδώ είναι το μήνυμα που μπορείτε να καταλάβετε στο πλήρες πεδίο εφαρμογής του μόνο εάν έχετε αντιμετωπίσει τον Ιουδαϊσμό. Αποδεδειγμένο: Το Ισραήλ εμβολιάζει με εικονικό φάρμακο COVID και έχει τροποποιήσει τη δοκιμή PCR για να αποδείξει ότι τα εμβόλια λειτουργούν..

Δημοσιεύτηκε από τους EU Times στις 8 Φεβρουαρίου 2021

https://www.eutimes.net/2021/02/evidence-surfaces-israel-using-placebo-covid-vaccines-and-have-changed-pcr-test-to-prove-vaccines-are-working/?utm_source=pocket-app&utm_medium=share

Ψεύτικοι εμβολιασμοί covid στο Ισραήλ. Ο σκοπός: να εξαπατήσει εκατοντάδες εκατομμύρια «gojims» (μη Εβραίοι) ότι ο εμβολιασμός είναι ακίνδυνος. Σημειώστε την ελεύθερη μύτη του Ορθόδοξου Εβραίου: γνωρίζετε ότι ο τρόμος μάσκας είναι επίσης απλώς ψεύτικος … (MM)

Μια σύγκριση των δεδομένων και από τις δύο ομάδες δείχνει ότι το εμβόλιο είναι 91% αποτελεσματικό επτά ημέρες ή περισσότερο μετά τη δεύτερη ένεση. Από τα 254 άτομα που προσβλήθηκαν από τον ιό, 76 μολύνθηκαν μετά από επτά ημέρες, 44 την όγδοη ημέρα και 24 την ένατη ημέρα. Κανείς δεν μολύνθηκε μεταξύ της 22ης και 24ης ημέρας – το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου. Σύμφωνα με μελέτες της Pfizer, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου 95% θεωρείται πολύ υψηλή. (Σημείωση: MM: Το αφεντικό της Pfizer είναι Εβραίος, βλ. παραπάνω)

Με περίπου 2,5 εκατομμύρια μέλη, το Maccabi είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία ασφάλισης υγείας στο Ισραήλ. Περίπου 900.000 από τους πελάτες τους έχουν ήδη λάβει τον πρώτο εμβολιασμό και περίπου 500.000 τον δεύτερο. «Τα δεδομένα εξακολουθούν να είναι πολύ ενθαρρυντικά και δείχνουν ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου είναι υψηλή και σταθερή», δήλωσε ο Δρ. Anat Aka Zohar, Επικεφαλής Πληροφοριών και Ψηφιακής Υγείας στο Μακάμπι. «Τόνισε επίσης ότι το εμβόλιο όχι μόνο προστατεύει από τη μόλυνση, αλλά επίσης αποτρέπει την επανεμφάνιση πιο σοβαρών συμπτωμάτων».

Ο Δρ. Anthony Fauci προειδοποίησε το κοινό ότι αυτά τα εμβόλια covid δεν θα εμπόδιζαν κανέναν να προσβληθεί από τον «ιό» του covid – μάλλον, τα εμβόλια θα βοηθούσαν απλώς στην ανακούφιση των συμπτωμάτων αυτών που μολύνθηκαν – κάτι που όλα τα εμβόλια κάνουν θεωρητικά.

Αλλά αν θέλουμε να πιστέψουμε τους Ισραηλινούς «ειδικούς», το εμβόλιο Pfizer διατηρεί θαυματουργικά τους ανθρώπους από το να «μολυνθούν» ή από τις θετικές δοκιμές-τεστ – κάτι το οποίο αγνοεί εντελώς την επιστήμη εμβολίων. Όμως, όσον αφορά αυτήν την πανδημία, φαίνεται να υπάρχουν πολλά «θαύματα» στο Ισραήλ – όπως η πλήρης εξαφάνιση της εποχικής γρίπης.

Η Big Pharma έσπευσε να πείσει τους Εβραίους ότι τα εμβόλια covid είναι αυστηρά «kosher» – ίσως μια έμμεση ένδειξη ότι το πράγμα τελείωσε; Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα σχετικά με το εμβόλιο Pfizer που θα εμπόδιζε τους ανθρώπους να βγουν θετικοί για covid- το 99,9% των ατόμων που έδειξαν θετικοί για covid είναι ασυμπτωματικά. Και μια πρόσφατη μελέτη στην Κίνα – των 10 εκατομμυρίων ανθρώπων – απέδειξε ότι δεν υπάρχει μετάδοση του covid σε ασυμπτωματικούς ανθρώπους.

Έτσι, ο μόνος τρόπος για τον εμβολιασμένο Ισραηλινό να σταματήσει τις θετικές δοκιμές για το covid είναι το Υπουργείο Υγείας να μειώσει το όριο για τη δοκιμή PCR – από 35 ή 40 σε κάτω από 25 – αυτό ακριβώς συνέστησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πριν από δύο εβδομάδες.

Όχι μόνο αυτό, ο δεύτερος γύρος του εμβολίου Pfizer covid έχει ισχυρότερη δόση από τον πρώτο – και, σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, δεν έχουν αναφερθεί σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες ή θάνατοι, αν και έχουν ήδη αναφερθεί περισσότεροι από 300 θάνατοι από το πρώτο εμβόλιο Pfizer στην Αμερική. Όλα αυτά τα «θαυμαστά» αποτελέσματα που προέρχονται από το Ισραήλ μπορούν να εξηγηθούν πολύ απλά:

Οι Ισραηλινοί λαμβάνουν εμβόλια εικονικού φαρμάκου και έχουν αλλάξει τα πρότυπα PCR για να δώσουν τη λανθασμένη εντύπωση ότι τα εμβόλια λειτουργούν – όπως είχαμε προβλέψει πριν από 6 μήνες. Σίγουρα δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους Ισραηλινούς για την παροχή ασφαλών εμβολίων εικονικού φαρμάκου στους δικούς τους πολίτες – αυτό θα έκανε οποιαδήποτε υπεύθυνη κυβέρνηση για να προστατεύσει τον λαό τους – ιδιαίτερα ηλικιωμένους και αδύναμους επιζώντες του Ολοκαυτώματος. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, θα ήταν απολύτως αδίστακτο και ανεύθυνο να εκθέσουμε τους επιζώντες του Ολοκαυτώματος από όλους τους ανθρώπους σε επικίνδυνα ιατρικά πειράματα με αυτά τα μη δοκιμασμένα εμβόλια.

Δυστυχώς, αυτά τα ψεύτικα επιτυχή αποτελέσματα στο Ισραήλ θα χρησιμοποιηθούν για να πείσουν εκατοντάδες εκατομμύρια «Εθνών» στη Δύση ότι αυτά τα επικίνδυνα – ακόμη και θανατηφόρα – εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά – και πολλοί άνθρωποι θα είναι άτομα με ειδικές ανάγκες και θα πεθάνουν αφού έχουν πάρει “καυτές” δόσεις των πραγματικών εμβολίων. Ποιος είναι ο ρόλος του Ιουδαϊσμού στη σημερινή παγκόσμια γενοκτονία εμβολιασμού;

«Οι μάζες δεν διψούσαν ποτέ για την αλήθεια. Απομακρύνονται από τα γεγονότα που δεν τους αρέσουν και προτιμούν να ειδωλοποιούν το λάθος όταν είναι σε θέση να τους αποπλανήσουν. Όποιος ξέρει πώς να τους εξαπατήσει γίνεται εύκολα ο κύριος τους. Όποιος προσπαθεί να τους διαφωτίσει είναι πάντα θύμα τους. » Gustave Le Bon

Gustave Le Bon, Γάλλος γιατρός, ανθρωπολόγος, ψυχολόγος, κοινωνιολόγος και εφευρέτης. Θεωρείται ένας από τους ιδρυτές της μαζικής ψυχολογίας, ένας κλάδος της κοινωνικής ψυχολογίας. Το πιο γνωστό έργο του είναι το βιβλίο Psychology of the Masses που δημοσιεύθηκε το 1895

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη: Μια εφεύρεση κυρίως από τους Εβραίους

Δεν είναι τυχαίο ότι το αμερικανικό τραπεζογραμμάτιο δεν έχει μόνο το ορατό μάτι των Ιλλουμινάτι, αλλά και όχι μόνο τον λατινικό όρο για το NWO (Novus Ordo Seclorum), αλλά ότι οι βασικοί του ακρογωνιαίοι λίθοι απεικονίζουν το αστέρι του Δαβίδ. Για αιώνες, οι ΝΤΠ, Ιλλουμινάτι, Ελευθεροτέκτονες και Εβραίοι μίλησαν κυρίως με σημάδια που συνήθως έχουν νόημα μόνο στο δικό τους έθνος.

Τα αποτελέσματα του παραπάνω άρθρου από τους EU Times επιβεβαιώνουν την υποψία, η οποία εκφράζεται επίσης από ειδικούς για τον Ιουδαϊσμό (όπως ο Δρ Henry Makow), ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη και πάνω απ ‘όλα το πιο σημαντικό εργαλείο της, ο θανατηφόρος μαζικός εμβολιασμός, είναι μέσο εξουσίας. Ο Εβραίος είναι να υλοποιήσει το αρχαίο όνειρό τους για τους «επιλεγμένους λαούς του Θεού», το οποίο γράφτηκε στα θρησκευτικά κείμενα του Ιουδαϊσμού, με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων ιατρικών και επιστημονικών μέσων. Για το σκοπό αυτό, οι Εβραίοι δεν απέφυγαν ποτέ κανένα μέσο για ηθικούς λόγους. Μερικές από τις εκατοντάδες αποσπάσματα στα οποία εκφράζονται οι Εβραίοι μπορεί να δείχνουν ότι στην πραγματικότητα η ΝΤΠ προωθείται από Εβραίους συγκεκριμένα:

Ήδη από το 1950, ο Εβραίος τραπεζίτης Paul Warburg (γερμανικής καταγωγής) ανακοίνωσε τη Νέα Τάξη: «Θα έχουμε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη και κυβέρνηση, είτε τους αρέσει είτε όχι. Με συγκατάθεση ή όχι. Το μόνο ερώτημα είναι εάν αυτή η μορφή διακυβέρνησης πρέπει να επιτευχθεί εθελοντικά ή με βία. » Ο Εβραίος τραπεζίτης Paul Warburg, Γερουσία των ΗΠΑ, 17 Φεβρουαρίου 1950. Ο Mayer Amschel Bauer, ιδρυτής της δυναστείας Rothschild και ο εβραίος ιδρυτής της δυναστείας Rothschild για την Νέα Παγκόσμια Τάξη:

«Για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε την παγκόσμια κυβέρνηση, είναι απαραίτητο να πάρουμε την ατομικότητα, την πίστη στις οικογενειακές παραδόσεις, τον εθνικό πατριωτισμό και τα θρησκευτικά δόγματα από το μυαλό των ανθρώπων.» Ο Mayer Amschel Bauer, ιδρυτής της δυναστείας Rothschild και ο εβραίος ιδρυτής της δυναστείας Rothschild.

Ο Εβραίος παγκόσμιος μασόνος και μακροχρόνιος σύμβουλος Mitterrand, Jacques Attali (Γάλλος) είπε στην τηλεόραση το 2009: «Δεδομένου ότι η οικονομική κρίση πήγε στραβά, μια καλή μικρή πανδημία θα μπορούσε να κάνει τους ηγέτες μας να αποδεχθούν τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης!»

Ο Εβραίος παγκοσμιοποιητής Jacques Attali, μέλος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, στην τηλεόραση το 2009: Ο Εβραίος Jacques Attali περιγράφει την ΝΤΠστο βιβλίο του 2011 «Μια σύντομη επισκόπηση του μέλλοντος» (Μια σύντομη ιστορία του μέλλοντος) ακριβώς όπως το παρουσιάζουμε από τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης: μια κεντρική παγκόσμια κυβέρνηση χωρίς δημοκρατία: «Γύρω στο 2050, υπό την πίεση της αγοράς και χάρη στα νέα τεχνολογικά μέσα, η παγκόσμια τάξη θα συγχωνευτεί σε μια ενιαία παγκόσμια αγορά, πλανητική και απάτριδα. Ολόκληρος ο κόσμος ως ενιαία αγορά χωρίς δημοκρατία. Ονομάζω αυτόν τον ερχόμενο κόσμο τη σούπερ αυτοκρατορία.

Η πρώτη δημόσια τάξη θα αποσυναρμολογηθεί, έπειτα τα κυρίαρχα κράτη και τελικά τα ίδια τα έθνη. Αυτή η παγκόσμια αγορά θα είναι ομοιόμορφη και ανιθαγενής και θα βασίζεται στην πρώην φύση της Καλιφόρνια. Δεδομένου ότι οι πολιτιστικές αξίες του Λονδίνου μοιάζουν εδώ και καιρό με εκείνες του Άμστερνταμ, των Βοστώνων εκείνων του Λονδίνου και του Λος Άντζελες εκείνων της Νέας Υόρκης, η υπερ-αυτοκρατορία θα παραμείνει εν μέρει αμερικανική. Τα καταναλωτικά αγαθά που παράγονται θα είναι σε μεγάλο βαθμό συνέχεια των νομαδικών αγαθών. Η κουλτούρα της σούπερ αυτοκρατορίας θα είναι ένα σταυροδρόμι, ο τρόπος ζωής του ασταθής, οι αξίες της στoν ατομικισμό και τα ιδανικά της ναρκισσιστικά. Αυτό σηματοδοτεί την αρχή της πρώτης φάσης του μέλλοντος. «

Ο Εβραίος Jacques Attali στο βιβλίο του 2011 «Μια σύντομη ιστορία του μέλλοντος» Λόγω των αναδυόμενων νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων, η αρχή της ΝΤΠ προωθήθηκε για 3 δεκαετίες. Ο Νικόλας Σαρκοζί, ο Εβραίος Πρόεδρος των Γάλλων, ανακοίνωσε τη στρατιωτική επιβολή της «υποχρέωσης» ανάμειξης και αναπαραγωγής, εάν είναι απαραίτητο. Αυτή είναι μια κεντρική απαίτηση της ΝΤΠ που ισχύει για όλες τις φυλές εκτός από τους Εβραίους: Το «metissage», δηλαδή η φυλετική ανάμειξη, είναι καθήκον για τους Γάλλους. Εάν είναι απαραίτητο, το κράτος θα τα επιβάλει. «

Ο Εβραίος Πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, στις 17 Δεκεμβρίου 2008

Chabad Lubawitsch: Die Verbindung zwischen Donald Trump und Wladimir Putin

Kabbalist Putin Obama erfüllen das was wir bestellen

Τέλος, μια δήλωση του Χένρι Κίσινγκερ ο οποίος, 100 χρόνια μετά το έργο του εβραιόφιλου Coudenhove-Kalergi, επαναλαμβάνει το αίτημά του για σχηματισμό μικτών ανθρώπων στις χώρες των λευκών: «Εξαλείφουμε τη λευκή φυλή και την πολύ υψηλή και επομένως επικίνδυνη νοημοσύνη τους μέσω πολυπολιτισμικών κοινωνιών». Ο Εβραίος Χένρι Κίσινγκερ

https://www.goodreads.com/author/quotes/28442.Henry_Kissinger

Εβραίοι: Ο ρόλος τους στο εμπόριο των σκλάβων Ο Ιουδαϊσμός, μέσω της σκόπιμης υποκίνησης των λαών σε αμοιβαίους πολέμους και μέσω της κυρίαρχης λειτουργίας του στην ιστορία του δουλεμπορίου, πιθανότατα έβαλε περισσότερους ανθρώπους στη συνείδηση από το Ισλάμ και τον κομμουνισμό. Για να αποτρέψουμε το άρθρο να είναι πολύ μεγάλο, εδώ είναι μερικά βασικά γεγονότα και αποσπάσματα σχετικά με τον ηγετικό ρόλο των Εβραίων στο εμπόριο σκλάβων:

• «Το εμπόριο σκλάβων ήταν στα εβραϊκά χέρια!», DER SPIEGEL «No. 8./1998, σελίδα 7 • Κατά τη διάρκεια των αιώνων, οι Εβραίοι θρησκευόμενοι μελετητές είχαν δικαιολογήσει τους Εβραίους να πουλήσουν μαύρους για σκλάβους, αναφερόμενοι στην Ταλμούδικη λογοτεχνία από την ιστορία της Παλαιάς Διαθήκης του Χαμ που απορρίφθηκε από τον πατέρα του Νώε (Γένεση 9: 20-27) καθώς ο Χαμ έγινε ο πρόγονος των σκλάβων ορισμένων μαύρων φυλών και αφαίρεσαν αυτά τα φυλετικά μέλη της ανθρωπότητας.

• Στα μέσα του 17ου αιώνα, ομάδες Εβραίων ήρθαν στο Σουρινάμ αφού οι Πορτογάλοι ανέκτησαν τον έλεγχο της βόρειας Βραζιλίας. Μέχρι το 1694, είκοσι επτά χρόνια μετά την παράδοση του Σουρινάμ στους Ολλανδούς, υπήρχαν περίπου 100 εβραϊκές οικογένειες και πενήντα μεμονωμένοι Εβραίοι, ή περίπου 570 άτομα. Είχαν πάνω από σαράντα εδάφη και 9.000 σκλάβους.

• «Οι Εβραίοι ήταν οι μεγαλύτεροι χειριστές πλοίων για σκλάβους στην περιοχή της Καραϊβικής. Το εμπόριο σκλάβων ήταν κυρίως στα εβραϊκά χέρια. Τα πλοία δεν ανήκαν μόνο σε Εβραίους, αλλά επανδρώθηκαν από Εβραίους και έπλεαν υπό την ηγεσία των Εβραίων καπετάνιων. » Seymour B. Liebman, New World Jewry 1493-1825: Requiem for the Forgotten (KTAV, Νέα Υόρκη, 1982), σελ. 170, 183.

Το Ισλάμ, ο κομμουνισμός και η νέα παγκόσμια τάξη. Εφευρέθηκαν από Εβραίους Είναι πλέον ένα καλά διατηρημένο μυστικό που είναι από καιρό γνωστό στους ειδικούς ότι και οι δύο ιδεολογίες σχεδιάστηκαν από Εβραίους και χρησιμοποιήθηκαν για τους σκοπούς τους. Ένα μεγάλο μέρος των ισλαμικών suras αντιστοιχεί στο Talmud – και ο Αμερικανός θρησκευτικός ερευνητής και συγγραφέας Dr. Ο Robert Spencer υποθέτει ότι οι Εβραίοι ραβίνοι στη Μέκκα έγραψαν το Κοράνι. Είναι από καιρό γνωστό ότι ο κομμουνισμός είναι εβραϊκής προέλευσης και επιβεβαιώνεται επίσης από τους Εβραίους. Εδώ μερικές εκατοντάδες παρόμοια αποσπάσματα σχετικά με την εβραϊκή προέλευση της Ρωσικής Επανάστασης του 1917 που κόστισε πάνω από 40 εκατομμύρια ζωές:

Στο βιβλίο «The Young Stalin» του Simon Sebag Montefiore, που εκδόθηκε το 2008, ο μετέπειτα κομμουνιστής τύραννος ομολόγησε στην αρχή της καριέρας του ως επαναστάτης: «Δουλεύω για τους Rothschilds!» δείτε Montefiore Simon (2008): Ο νεαρός Στάλιν. Βερολίνο

Ο Stephen Samuel Wise ήταν Αμερικανός ραβίνος και κορυφαίος Σιωνιστής. Ίδρυσε το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο και ήταν ο πρώτος πρόεδρος του από το 1936 έως το 1949. Είπε τα ακόλουθα για τον κομμουνισμό: «Κάποιοι μπορεί να το αποκαλούν κομμουνισμό. Το λέω με το όνομά του: Ιουδαϊσμός. » Ραβίνος Stephen Weiss Η εβραϊκή εφημερίδα «The American Hebrew» της 09/19/1920 το είδε επίσης με αυτόν τον τρόπο: «Η Μπολσεβίκικη Επανάσταση ήταν έργο εβραϊκών εγκεφάλων, εβραϊκής δυσαρέσκειας, εβραϊκού σχεδιασμού με σκοπό τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης. Αυτό που επιτεύχθηκε τόσο καλά στη Ρωσία, χάρη στους Εβραίους εγκεφάλους, θα γίνει επίσης πραγματικότητα σε όλο τον κόσμο μέσω των ίδιων εβραϊκών πνευματικών δυνάμεων και φυσικών δυνάμεων. «

Η εβραϊκή εφημερίδα «The American Hebrew» από τις 19/19/1920 Και το «The Jewish Chronicle» της 04/04/1919 είχε ήδη γράψει πριν: «Είναι μια πραγματικότητα που περιέχεται στον ίδιο τον Μπολσεβικισμό ότι τόσοι Εβραίοι είναι Μπολσεβίκοι. Τα ιδανικά του Μπολσεβικισμού συμπίπτουν με αυτά του Ιουδαϊσμού. » «Το εβραϊκό χρονικό» της 4ης Απριλίου 1919 Το 1994, ο Der Spiegel δημοσίευσε μια συνέντευξη με τον εμπειρογνώμονα του φασισμού και τον παγκοσμίως διάσημο ιστορικό Ernst Nolte με τίτλο «Ένα ιστορικό δικαίωμα του Χίτλερ;». Δήλωσε ότι, κατά την πεποίθηση του Χίτλερ, ο Μπολσεβικισμός είχε ανθρώπινους και προσωπικούς συγγραφείς στους Εβραίους. Ο ιστορικός πρόσθεσε:

«Και στο πλαίσιο αυτής της πεποίθησης είχε δίκιο.» Ernst Nolte, σε: «Ένα ιστορικό δικαίωμα του Χίτλερ;», «Der Spiegel» 1994 Ίσως η πιο γνωστή αποκάλυψη για το ρόλο των Εβραίων στο πραξικόπημα των Μπολσεβίκων είναι από το Illustrated Sunday Herald του Sir Winston Churchill της 8ης Φεβρουαρίου 1920: «Με την αξιοσημείωτη εξαίρεση του Λένιν, η πλειοψηφία των ηγετών είναι Εβραίοι. Επιπλέον, η βασική έμπνευση και η κινητήρια δύναμη προέρχονται από Εβραίους ηγέτες. » Εικονογραφημένο Sunday Herald με ημερομηνία 8 Φεβρουαρίου 1920 από τον Sir Winston Churchill

Πηγή: http://www.veteranstoday.com/2017/01/21/jews-and-bolshevism/

Τώρα δεν είναι το μέρος για να πάμε σε αυτές τις διατριβές με περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορεί να τους πιστεύουν ή όχι – αν και στην εποχή του Διαδικτύου το «πιστεύω» δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί. Επειδή ο καθένας μπορεί να ερευνήσει για τον εαυτό του τι είναι αυτές οι θέσεις. Σε αντίθεση με πολλά άλλα θέματα, ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να βρείτε άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα: ο Mark Zuckerberg από το Facebook) (Εβραίοι) και η Google (και οι δύο ιδρυτές είναι Εβραίοι) έχουν καταστήσει τόσο δύσκολο να βρουν τέτοια αποσπάσματα που μόνο οι πραγματικά πεισματάρηδες μπορεί να τους βρουν.

Συμπέρασμα: Αν δεν έχετε διαβάσει, ακούσει ή δει ποτέ κάτι για κάτι τέτοιο σε τηλεοπτικές εκπομπές, τότε γνωρίζετε ποιος είναι στα χέρια όχι μόνο των γερμανικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά και των περισσότερων μέσων ενημέρωσης του κόσμου. Ανάμεσα στις πολλές (και δύσκολα επεξεργάσιμες) πληροφορίες σε αυτό το άρθρο, κάθε αναγνώστης πρέπει να αναρωτηθεί για το εάν και σε ποιο βαθμό είναι πιθανό ο υποχρεωτικός εμβολιασμός – ο οποίος είναι γνωστό να αποδεσμεύει τον παγκόσμιο πληθυσμό έως και 90 τοις εκατό – είναι δεδομένο το γεγονός ότι στους Εβραίους χορηγούνται εικονικά φάρμακα (και οι κατασκευαστές εμβολίων βρίσκονται στα χέρια των Εβραίων), αλλά στους υπόλοιπους ανθρώπους λαμβάνεται η θανατηφόρα ένεση, είναι ένα σχέδιο του Ορθόδοξου Ιουδαϊσμού και εκείνων των Εβραίων που οι παγκοσμιοποιητές.

Ότι οι περισσότεροι κοσμικοί Εβραίοι δεν γνωρίζουν τίποτα για την άβυσσο της θρησκείας τους ούτε για τη συμμετοχή τους στη γενοκτονία της ΝΤΠ που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, δεν χρειάζεται να τονίσουμε εδώ. Οι περισσότεροι μουσουλμάνοι δεν έχουν διαβάσει ποτέ το Κοράνι και δεν έχουν ιδέα ποιος είναι ο Θεός τους. Ο ίδιος αποκαλείται Αλλάχ, αλλά στην πραγματικότητα είναι ο ίδιος ο Σατανάς και, όπως μπορείτε να δείτε το έχουν αυτό κοινό με το Ισλάμ.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου