Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Οι παρατηρήσεις του Καντάφι. Γιατί όλα μόλις ξεκινούν για τη Ρωσία και τον κόσμο;

 Ο Μουαμάρ Καντάφι υπηρέτησε ως αρχηγός κράτους για 42 χρόνια - αυτή είναι μια τεράστια περίοδος. Και αυτός ο άνθρωπος θα συνέχιζε να ηγείται, αν όχι για τον τρομερό θάνατο... Ο συνταγματάρχης κομματιάστηκε από ένα πλήθος στη γενέτειρά του, και πιστεύεται ότι στη δολοφονία συμμετείχε το ΝΑΤΟ.

Τώρα θα μιλήσουμε για το γεγονός ότι ο επικεφαλής της Λιβύης δεν ήταν μόνο ένας καλός πολιτικός, αλλά και ένας εξαιρετικός αναλυτής που ήταν σε θέση να προβλέψει σημαντικά γεγονότα και πολιτικές διαδικασίες στη σύγχρονη ιστορία.

Μουαμάρ Καντάφι (1942-2011)

Προβλέψεις για την τύχη της Λιβύης.

Στις 7 Μαρτίου 2011, ο Λίβυος ηγέτης μίλησε με δημοσιογράφους της τουρκικής τηλεόρασης. Αυτή η συνέντευξη έλαβε χώρα 8 μήνες πριν από τον τρομερό θάνατο του Μουαμάρ Καντάφι. Σε αυτή τη συνομιλία ο συνταγματάρχης είπε λόγια που έγιναν πραγματικά προφητικά:

« Η παραμέληση της σταθερότητας της Λιβύης θα οδηγήσει στην κατάρρευση της παγκόσμιας ειρήνης μέσω της αστάθειας στη Μεσόγειο. Αν τελειώσει η δύναμή μας στη Λιβύη, εκατομμύρια Αφρικανοί θα ξεχυθούν παράνομα στην Ιταλία και τη Γαλλία...»

Πράγματι, τα τελευταία δέκα χρόνια, η Ιταλία και η Γαλλία έχουν πλημμυρίσει από Αφρικανούς. Τα νερά της Μεσογείου δύσκολα μπορούν να ονομαστούν σταθερά τώρα. Ακολουθεί ένα άλλο απόσπασμα από μια συνέντευξη για τους μετανάστες:

«Η Ευρώπη θα γίνει μαύρη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι η δύναμή μας που εμποδίζει την παράνομη μετανάστευση. Χάρη σε εμάς επικρατεί σταθερότητα στη Μεσόγειο Θάλασσα, σε όλο το μήκος των 2000 χιλιομέτρων κατά μήκος της λιβυκής ακτής. Αποτρέπουμε τη μετανάστευση, περιορίζουμε την ανάπτυξη και την πρόοδο της Αλ Κάιντα, εκτός από αυτούς που έχουν ήδη διεισδύσει (στην Ευρώπη) μέχρι σήμερα. Έτσι, εάν διαταραχθεί η σταθερότητα στη Λιβύη, θα έχει αμέσως άσχημες συνέπειες για την Ευρώπη και τη Μεσόγειο. Όλοι θα κινδυνέψουν!

Όλα αυτά συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Η σταθερότητα στη Λιβύη έχει καταστραφεί - ο Καντάφι είναι νεκρός. Και το χειρότερο πράγμα στον κόσμο μόλις αρχίζει.

Ομιλίες συνταγματάρχη

Πρόβλεψη για τη Ρωσία και την Ουκρανία.

Ο Καντάφι είχε πει το 2009 ότι όλες οι προσπάθειες της Δύσης να περικυκλώσουν τη Ρωσία θα οδηγούσαν μόνο σε καταστροφή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό αφορά την επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά και τη συμπερίληψη των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ - αυτό όχι μόνο θα βλάψει τις σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και των δυτικών χωρών, αλλά θα θέσει και τις ζωές εκατομμυρίων σε κίνδυνο.

Σε ένα από τα έργα του Λίβυου ηγέτη υπάρχει άμεση αναφορά στην Ουκρανία ως καταλύτη για την ένταση στον κόσμο. Αυτή η μετασοβιετική χώρα είναι που «σκύβει προς τα πίσω» για να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Κατά τη διάρκεια μιας από τις επισκέψεις του στο Κίεβο, ο Καντάφι εξέφρασε την ανησυχία του για τις επιλογές που έκανε η Ουκρανία:

«Κατά την επίσκεψή μου στην Ουκρανία, πείστηκα ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και ένα από αυτά τα προβλήματα είναι η επιθυμία της ουκρανικής ηγεσίας να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, η οποία δεν μπορεί παρά να προκαλέσει ανησυχία στη Ρωσία».

Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη, η πρόοδος του ΝΑΤΟ μοιάζει με τις προσπάθειες του Χίτλερ και του Ναπολέοντα να «αρπάξουν» τη Ρωσία. Ακόμη και παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις, ο στόχος της Συμμαχίας παραμένει ο ίδιος. Όταν κατέρρευσε η ΕΣΣΔ, οι δυτικές χώρες θεώρησαν τους εαυτούς τους νικητές και αποφάσισαν ότι μπορούσαν να κερδίσουν όλες τις χώρες περικυκλώνοντας τη Ρωσία με ένα «σιδερένιο τείχος».

Ο Καντάφι το 1969

Πρέπει να καταστρέψουμε το ΝΑΤΟ.

Το ΝΑΤΟ θέλει να συντρίψει και να υποτάξει τη Ρωσία, γιατί τη φοβάται ως ένα ισχυρό κράτος που είναι απίθανο να συμφωνήσει με τους όρους της Δύσης. Ο Καντάφι πίστευε ότι δεν πρέπει να "πειράζεις την αρκούδα", καθώς αυτά τα βιαστικά βήματα θα οδηγούσαν τη Δύση μόνο στην καταστροφή. Επιπλέον, αυτή τη φορά η σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Δύσης θα οδηγήσει στην ολοκληρωτική καταστροφή ολόκληρης της ανθρωπότητας - αυτό πρέπει να το θυμόμαστε. Ακολουθεί μια άλλη πρόβλεψη από τον Λίβυο ηγέτη:

«Τέσσερις μήνες, τέσσερις μήνες! – βομβαρδίζετε τη χώρα μας και όλοι φοβούνται να πουν ακόμη και λόγια καταδίκης. Αν υπήρχε ακόμα Ρωσία στον κόσμο, πραγματική Ρωσία, μια ενωμένη και μεγάλη Ρωσία που υπερασπιζόταν τους αδύναμους, δεν θα τολμούσατε. Αλλά δεν είναι εκεί, δεν είναι εκεί, και θριαμβεύεις. Αλλά μάταια. Ξέχασες ένα πράγμα: η ζωή έχει έναν τρόπο να ξεδιπλώνεται και πολλά μπορούν να συμβούν στο μέλλον».

Αλλά είναι καλύτερα να μην βασίζεστε στην ειλικρίνεια και την πίστη του ΝΑΤΟ - πρέπει να το καταλάβετε αυτό, γιατί ενήργησαν προδοτικά με τον Καντάφι, διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα βοηθούσαν. Αλλά με σκότωσαν.

Δεν μπορείτε σε καμία περίπτωση να τα αντιμετωπίσετε - δεν πρόκειται για μια κανονική δομή, αλλά για μια συνηθισμένη ομάδα γκάνγκστερ. Και αν δεν αντισταθούμε και συνεχίσουμε να τους πιστεύουμε, θα μας κάνουν το ίδιο όπως έκαναν στον συνταγματάρχη Καντάφι...

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου