Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Παρακολουθήστε την αποκαλυπτική στιγμή που ο ουρανός γίνεται ΚΟΚΚΙΝΟΣ πάνω από την κινεζική πόλη πυροδοτώντας φόβους για πυρηνικό Αρμαγεδδώνα.

ΣΕ ΑΥΤΟ που θα μπορούσε να περιγραφεί ως σκηνή κατευθείαν από μια αποκάλυψη, ο ουρανός πάνω από μια κινεζική πόλη έγινε κόκκινος, πυροδοτώντας φόβους για σεισμούς στους κατοίκους.


Ο κόκκινος ουρανός σόκαρε τους κατοίκους την περασμένη Πέμπτη, καθώς ο ουρανός άλλαξε χρώμα στην περιοχή Dinghai της πόλης Zhoushan, που βρίσκεται στην επαρχία Zhejiang της Κίνας περίπου στις 20:00.

Ένας μάρτυρας είπε ότι «αισθάνεται σαν μια πυρηνική έκρηξη»
4
Ένας μάρτυρας είπε ότι «αισθάνεται σαν μια πυρηνική έκρηξη»Πίστωση: ASIA WIRE
Το συγκλονιστικό θέαμα πυροδότησε φόβους για σεισμό στους κατοίκους
4
Το συγκλονιστικό θέαμα πυροδότησε φόβους για σεισμό στους κατοίκουςΠίστωση: ASIA WIRE

Μια άγνωστη γυναίκα που τράβηξε το βίντεο είπε αφού μοιράστηκε το βίντεο στο διαδίκτυο: «Άκουσα ότι ήταν τα φώτα των ψαροκάϊκων, αλλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπω».

Ένας σχολίασε: «Αισθάνεται σαν μια πυρηνική έκρηξη».

Και ένας άλλος είπε: "Γιατί μοιάζει λίγο με τη φωτεινότητα ενός τεχνητού ήλιου;"

Ενώ ένας πρόσθεσε: «Δεν το πιστεύω αυτό».

Κάποιος είπε: «Πριν από τους σεισμούς , ο ουρανός είναι πάντα κόκκινος».

Παρόμοια γεγονότα φέρεται να συνέβησαν στην περιοχή Putuo της πόλης στις 7 Μαΐου 2022 και στο Fuzhou, στην επαρχία Fujian, στις 10 Μαΐου 2022.

Αφού οι εικόνες έγιναν viral, το Μετεωρολογικό Γραφείο της Περιφέρειας Dinghai αρνήθηκε ότι το υπερφυσικό κρύβεται πίσω από τα φαινόμενα και επιβεβαίωσε ότι προκλήθηκε κυρίως από τα κόκκινα φώτα που χρησιμοποιούν τα τοπικά ψαροκάικα.

Είπαν: «Είναι παρόμοια με την κατάσταση του 2022».

Ένας ειδικός από την Ερευνητική Ομάδα Διαστημικής Φυσικής του Πανεπιστημίου Γεωεπιστημών της Κίνας (Wuhan) ανέλυσε το βίντεο.

Είπε: «Επειδή τα φώτα των ωκεανοφόρων αλιευτικών σκαφών είναι κόκκινα, το κόκκινο φως έχει μεγαλύτερο μήκος κύματος και ισχυρή διεισδυτική δύναμη .

«Ταυτόχρονα, κάτω από την επίδραση σκέδασης των σταγονιδίων υγρού στην ατμόσφαιρα, το κόκκινο φως θα διασκορπιστεί σε μεγαλύτερη περιοχή, παρουσιάζοντας έτσι ένα ασυνήθιστα ισχυρό φαινόμενο κόκκινου φωτός στον ουρανό».

Έρχεται ένας μήνας αφότου η Τσανγκσά, η πρωτεύουσα της επαρχίας Χουνάν βυθίστηκε στο σκοτάδι, καθώς οι σφοδρές καταιγίδες προκάλεσαν καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις και έντονη κάλυψη από σύννεφα.

Τα κόκκινα φώτα που χρησιμοποιούν τα ψαροκάικα πιστεύεται ότι είναι η αιτία για τα φαινόμενα
4

Τα κόκκινα φώτα που χρησιμοποιούν τα ψαροκάικα πιστεύεται ότι είναι η αιτία για τα φαινόμεναΠίστωση: ASIA WIRE

Οι αρχές της πόλης αποφάσισαν να γυρίσουν τα φώτα του δρόμου καθώς η σφοδρή καταιγίδα έκανε τα πάντα σκοτεινά σαν τη νύχτα στις 29 Απριλίου.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο κ. Xiao, είδε τη μαύρη μέρα ενώ έπαιρνε παραγγελία από την Shaoshan South Road στην περιοχή Tianxin.

Είπε ότι η βροχή ήταν απίστευτα δυνατή από τα μαύρα σύννεφα, αλλά στην πραγματικότητα, έφτασε στο σημείο παράδοσης πιο γρήγορα από το συνηθισμένο γιατί δεν είχε σταματήσει καθόλου για να βγει από τη βροχή και να μην χαλάσει το φαγητό.

Είπε: "Η βροχή ήταν πολύ δυνατή. Δεν σταμάτησα να πάρω καταφύγιο."

thesun.co.uk

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου