Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

«Η σιωπή των ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ αμνών»! Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσεις μέχρι τέλους, αν αντέχεις…

 


Ο Χριστιανισμός «βλέπει» ζωντανός τον «θάνατό» του! Οι ακρίδες της ερήμου έχουν «δηλητηριάσει» την ηγεσία του και τον «κατατρώνε» ζωντανό! Θα ξυπνήσουν επιτέλους οι Χριστιανοί από τη «νάρκωση» να είναι πολύ αργά;

 


Οι εναπομείναντες «ενεργοί» πληθυσμοί παρουσιάζουν μια αφύσικη και πρωτοφανή «κινητι­κότητα», εφόσον μετακινούνται μεταναστευτικά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του χριστιανικού κόσμου. Οι γηγενείς φεύγουν από τις πατρίδες τους και γίνονται μετανάστες για να επιβιώσουν …κι αντικαθίστανται σ’ αυτές από άλλους μετανάστες, οι οποίοι παίρνουν τις θέσεις τους … επίσης για να επιβιώσουν! Οι τεράστιες μετακινήσεις πληθυσμών είναι μεθοδευμένες πολιτικές, προκειμένου να μην αντιδράσουν οι λαοί απέναντι σ’ αυτούς, οι οποίοι είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ γι’ αυτήν την αθλιότητα …ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την τρομερή οικονομική κρίση που ταλαιπωρεί το σύνολο της χριστιανικής κοινωνίας και απειλεί την επιβίωση εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώ­πων! Αυτή η κρίση είναι αποτέλεσμα της τεράστιας λεηλασίας που υπέστη η χριστιανική οικονομία από τους τοκογλύφους, οι οποίοι έχουν βάλει το σύνολο του Χριστιανισμού σε ένα άτυπο «Μνημόνιο»...

 

Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού

 


Ο Χριστιανισμός σήμερα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης παρακμής …Στην κυριολεξία σε ελεύθερη «πτώση»! Δημογραφικά έχει καταρρεύσει και οδηγείται μ’ έναν αυτοκτονικό τρόπο στον «θάνατο» …Στον αργό «θάνατο», όχι εξαιτίας μιας μεγάλης στρατιωτικής ή ιδεολογικής ήττας, αλλά στον ταπεινωτικό και άδοξο «θάνατο», εξαιτίας μιας εκφυλιστικής «αρρώστιας», η οποία τον «κατατρώει» από «μέσα» …

 

Η πιο ισχυρή θρησκεία στην ιστορία τού Κόσμου «βλέπει» ΖΩΝΤΑΝΗ τον «θάνατό» της! Η πιο πλούσια αυτοκρατορία στην ιστορία τού κόσμου δεν μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της! Τα τελευταία ίχνη τού πλούτου της ξοδεύονται από τα λεηλατημένα ασφαλιστικά του ταμεία, για να πληρώνονται οι φαρμα­κο­­βιομηχανίες, οι οποίες θησαυρίζουν από την κερδοσκοπία εις βάρος των γερασμένων πληθυσμών του! Ταυτό­χρονα, οι εναπομείναντες «ενεργοί» πληθυσμοί παρουσιάζουν μια αφύσικη και πρωτοφανή «κινητι­κότητα», εφόσον μετακινούνται μεταναστευτικά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του χριστιανικού κόσμου. Παντού εντός του υπάρχει αυτή η «κινητικότητα» του πανικού.Οι γηγενείς φεύγουν από τις πατρίδες τους και γίνονται μετανάστες για να επιβιώσουν …κι αντικαθίστανται σ’ αυτές από άλλους μετανάστες, οι οποίοι παίρνουν τις θέσεις τους … επίσης για να επιβιώσουν! Η παρατεταμένη κι ανίκητη οικονομική κρίση κινητοποιεί τη χριστιανική κοινωνία όπως μια φωτιά κινητοποιεί ένα πανικοβλημένο ανθρώπινο σύνολο. Αυτή η κοινωνία βρίσκεται σε μια διαρκή «κίνηση», η οποία είναι αποτέλεσμα των ενεργοποιημένων ενστίκτων επιβίωσης των πληθυσμών της. Ιταλοί φεύγουν από την πατρίδα τους για να επιβιώσουν στη Γερμανία την ώρα που Γερμανοί ετοιμάζονται να μεταναστεύ­σουν στις ΗΠΑ, τις οποίες εγκαταλείπουν όπως-όπως οι Αμερικανοί! Όλοι «κινού­νται» προς όλες τις κατευθύνσεις για την εξα­σφά­λιση της επιβίωσης, θεωρώντας ότι για την αδυναμία τους ευθύ­νεται η τοπική οικονομία. Αυτή η κίνηση αντί να τους βοηθά επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κατά­σταση. Οι αδύναμες κοι­νω­νίες αποδυναμώνονται ακόμα περισ­σότερο, χάνοντας και την τελευταία ελπίδα ν’ αγωνιστούν για ν’ ανακτήσουν τις δυνάμεις τους. Είναι σαν να έχουν μπει οι χριστιανικοί λαοί μέσα σε μια κινού­μενη «άμμο» και όσο περισσότερο «κινούνται» τόσο περισσότερο «βυθίζονται» μέσα σ’ αυτήν …Μια παγίδα θανάτου, που, εάν δεν υπάρξει μια εξωτερική βοήθεια, θα αποβεί μοιραία.

Όλα αυτά δεν γίνονται εξαιτίας τυχαίων συγκυριών. Οι τεράστιες μετακινήσεις πληθυσμών είναι μεθοδευμένες πολιτικές, προκειμένου να μην αντιδράσουν οι λαοί απέναντι σ’ αυτούς, οι οποίοι είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ γι’ αυτήν την αθλιότητα …ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την τρομερή οικονομική κρίση που ταλαιπωρεί το σύνολο της χριστιανικής κοινωνίας και απειλεί την επιβίωση εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώ­πων! Αυτή η κρίση είναι αποτέλεσμα της τεράστιας λεηλασίας που υπέστη η χριστιανική οικονομία από τους τοκογλύφους, οι οποίοι έχουν βάλει το σύνολο του Χριστιανισμού σε ένα άτυπο «Μνημόνιο». Αυτοί οι τοκογλύφοι, προκειμένου να μην μπουν στο στόχαστρο των θυμάτων τους, αναγκάζονται κι ακολουθούν τέτοιου είδους πολιτικές, για να παγιδεύσουν τους λαούς αυτούς. Προκειμένου όλοι αυτοί οι απελπισμένοι άνθρωποι να μην χρησιμοποιήσουν την ιδιότητα του πολίτη-ιδιοκτήτη τής χώρας του απέναντι στους ξένους άρπαγες και αντιδράσουν, τους παγιδεύουν! …Τους παγιδεύουν στη λογική τής «κίνησης» προς την αναζήτηση της ιδανικής λύσης για την επιβίωση!


Το αποτέλεσμα είναι αυτό το οποίο βλέπουμε …και είναι τραγικό! Αυτοί, οι οποίοι χάνουν τις πατρί­δες τους από την εισβολή ξένων, μετακι­νούνται και γίνονται οι ίδιοι ξένοι εισβολείς στις πατρί­δες κάποιων άλλων. Αντί να στρα­φούν εναντίον αυτών που μετακι­νούν ξένους από κράτος σε κράτος, γίνονται οι ίδιοι υποχείρια αυτών των διακινητών! Περί αυτού πρό­κειται! …Ξένοι άρπαγες κι αλλό­θρησκοι είναι οι πραγματικά υπεύθυνοι της σημερινής πανχρι­στια­νικής οικονομικής και κοινω­νικής κρίσης! …Ξένοι αλλόθρησκοι, οι οποίοι ΠΟΤΕ δεν ενσωματώνονται στις κοινωνίες που τους φιλοξενούν και τις αντιμετωπίζουν μόνιμα και εκ του πονηρού σαν εχθρικές, είναι αυτοί οι οποίοι κρύβονται σήμερα πίσω από την «έκρηξη» του μεταναστευτικού προβλήματος …Ξένοι αλλόθρησκοι είναι αυτοί, οι οποίοι φέρνουν νέους ξένους αλλόθρησκους, για να ισχυροποιηθούν απέναντι στα θύματά τους!

Αυτοί οι μυστηριώδεις ξένοι ΔΕΝ είναι άγνωστοι στους Χριστιανούς! …Είναι κάποιοι τους οποίους τους γνωρίζουν επί αιώνες και είναι οι ΕΒΡΑΙΟΙ …Οι τοκογλύφοι τού Χριστιανισμού! …Κάποιοι, τους οποίους οι Χριστιανοί τους μισούσαν επί αιώνες και μυστηριωδώς τούς φόρεσαν ένα «φωτοστέφανο» και τους επέτρεψαν να κάνουν ανεξέλεγκτα ό,τι ακριβώς απαγορευόταν δια ροπάλου επί αιώνες …Τους επέτρεψαν να εξαγοράζουν κεφάλαιο με το πλεονέκτημα της τοκογλυφίας …Τους επέτρεψαν να «στοιχηματίζουν» σε ματς με το πλεονέκτημα του διαιτητή, που με την ιδιότητά του μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα. Αυτοί είναι που έχουν κηρύξει έναν «βουβό» πόλεμο στον Χριστιανισμό και σήμερα δείχνουν έτοιμοι να τον κερδίσουν. Αυτοί είναι που, μέσω των Εβραίων Μπενράνκε, Γκρίνσπαν, Ζαν Κλοντ Τρισέ, Άκερμαν, ελέγχουν το πανχριστιανικό τραπεζικό σύστημα και μαζί μ’ αυτό και το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, που είναι το δολάριο. Μέσω αυτής της ισχύος καταπίνουν τους «πόρους» των λαών, εφόσον έχουν καταφέρει κι έχουν ταυτίσει —εντελώς παράλογα και παράνομα— τη δική τους επιχειρηματική επιβίωση με την επιβίωση της χριστιανικής οικονομίας. Μόνοι τους έγιναν «BIG» και στη συνέχεια —επίσης μόνοι τους— έγιναν «TOO BIG TO FAIL».


Τρισεκατομμύρια δολάρια έχουν απορροφήσει οι Εβραίοι τοκογλύφοι και «επενδυτές» από την αμερικανική οικονομία, για να επικρατήσουν εις βάρος των ανταγωνιστών τους. Με αυτά τα τρισεκατομμύρια —και άρα υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού— σάρωσαν τα πάντα. Αυτοί, οι οποίοι έπρεπε να έχουν καταστραφεί και να μπουν οι ίδιοι σε «Μνημόνια» το 2008, άρπαξαν τα χρήματα των λαών και έβαλαν τους λαούς σε «Μνημόνια». Με την τεράστια ρευστότητα που —υπό καθεστώς εκβιασμού, και άρα παράνομα— εξασφάλισαν, εξαιτίας τής διαφθοράς των Ομπάμα και των Μπάιντεν, εκμεταλλεύτηκαν την οικονομική κρίση —την οποία η δική τους λειτουργία προκάλεσε— και λεηλάτησαν τα πάντα! Στα τρισεκατομμύρια που πήραν από τον Ομπάμα πρόσθεσαν και τα τρισεκατομμύρια που πήραν από τον Μπάιντεν …και έγιναν «ανίκητοι».

Αυτοί οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ είναι εκείνοι που έχουν λεηλατήσει τα πάντα μέσα σε ΟΛΕΣ τις χριστιανικές χώρες. Με εταιρείες σαν τη Black Rock τού Εβραίου Φινκ έχουν λεηλατήσει το εθνικό κεφάλαιο ΟΛΩΝ των εθνικών κρατών! Κρυβόμενοι μόνιμα πίσω από διάφορα επενδυτικά Funds, έχουν «σκουπίσει» τα πάντα! Μέσω των αμοιβαίων κεφαλαίων —και χρησιμοποιώντας τα χρήματα των ίδιων των λαών— έχουν λεηλατήσει τους λαούς. Ό,τι επί αιώνες ήταν παράνομο κι απαγορευόταν δια ροπάλου ως πρακτική έγινε ένα «έξυπνο» τραπεζικό «προϊόν» ή «υπηρεσία», το οποίο οι τοκογλύφοι το έστρεψαν εις βάρος τής χριστιανικής κοινωνίας και όλων των κρατών της. Με αυτόν τον τρόπο έχουν αρπάξει ΟΛΑ τα δίκτυα υποδομών τους …Οδικά δίκτυα, ενεργειακά δίκτυα, δίκτυα ύδρευσης, αεροδρόμια, λιμάνια, ορυχεία, μεταλλεία, πετρελαιοπηγές, αγωγούς πετρελαίου και αερίου, δημόσια ακίνητα …όλα έχουν αλλάξει χέρια με κάποιες απλές υπογραφές σε «εγγυητικά» τραπεζικά μπακαλόχαρτα! Ότι έγινε στη «Σοβιετία» των ολιγαρχών έγινε μετά από λίγα χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν έχουν αφήσει τίποτε στα κράτη, τα οποία οι ίδιοι, με τον υπερδανεισμό και τη διαφθορά, τα οδήγησαν σε μια κατάσταση ελεγχόμενης χρεοκοπίας, η οποία μοιάζει με την «ύπνωση» αυτού που λεηλατείται από αλήτες τού δρόμου.

Την ίδια «σάρωση» έκαναν και στο επίπεδο της αγοράς. Έχοντας μια απίστευτη ρευστότητα, την οποία τους εξασφάλιζε το «πλιάτσικο» του τραπεζικού συστήματος, δεν άργησαν να «σκουπίσουν» το σύνολο των χριστιανικών παραγωγικών επιχειρήσεων. Ό,τι με άπειρο κόπο και μέσα στο διάβα τού χρόνου δημιούργησαν οι Χριστιανοί επιχειρηματίες στις πατρίδες τους, πήγαν και το άρπαξαν —ακόμα και με αναγκαστικές επιθετικές εξαγορές και εκβιασμούς— οι Εβραίοι τοκογλύφοι. Δεν υπάρχει γνωστή, κερδοφόρα και λαμπρή χριστιανική επιχείρηση, η οποία να κυριαρχούσε στην εθνική της αγορά και να μην έχει αυτή χαθεί από τα χέρια των πραγματικών δημιουργών και ιδιοκτητών της. Με όχημα τον ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ μπήκαν σε όλες τις επιχειρήσεις και τις «έφαγαν» από τους ιδιοκτήτες τους. Με απειλές και εκβιασμούς τις έβαλαν στο Χρηματιστήριο-«σφαγείο» της τοκογλυφικής Νέας Υόρκης και σταδιακά τις αποξένωσαν από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους …και τις «κατάπιαν» με τον πράσινο «καρκίνο» τής οικονομίας, που παριστάνει το δολάριο. Αρκεί να δει κάποιος το portfolio της Χάταγουέι-Μπέρκσάιρ του Εβραίου Μπάφετ και θα καταλάβει τι σημαίνει «σκούπισμα».


Όμως, εκτός από τα κράτη και τις εθνικές τους περιουσίες δεν άφησαν ούτε τις ιδιωτικές περιουσίες στο απυρόβλητο …Τις ιδιωτικές περιουσίες, οι οποίες μετά την καταστροφή τής χριστιανικής παραγωγής απέμειναν στα χέρια των Χριστιανών και δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι ίδιες τους οι κατοικίες. Μέσω των δικών τους τραπεζών —και κρυπτόμενοι πίσω από «επενδυτικά» Funds—, έχουν μπει σε όλες τις πόλεις και τις έχουν «αλώσει»! …Στην κυριολεξία τις «κατάπιαν»! Με «μοχλό» το δικό τους Airbnb και τις «αποδώσεις» του, έβαλαν τον κόσμο στο πειρασμό τής εκμετάλλευσης και της ανακαίνισης —μέσω τραπεζικών δανείων— και τώρα, που πλέον λόγω της οικονομικής κρίσης τίποτε δεν αποδίδει, «αρπάζουν» τα σπίτια από τους ιδιοκτήτες τους …Τους «κακοπληρωτές» αυτών των δανείων. Το σύνολο του real estate στον χριστιανικό κόσμο ελέγχεται από τις σιωνιστικές τράπεζες, οι οποίες, έχοντας επιβάλει νόμους που τους εξασφαλίζουν την ανωνυμία —και άρα την ασφάλεια—, «σκουπίζουν» τα πάντα στην κυριολεξία! Έχοντας —παράλογα και παράνομα— μετατρέψει την ανθρώπινη κατοικία σε κεφάλαιο, έχουν εξωθήσει τους πληθυσμούς από τα κέντρα των πόλεων κι έχουν αρπάξει τα ακίνητα από τους ιδιοκτήτες τους, γιατί, ως γνωστόν: πάντα στη Μονόπολη κερδίζει ο τραπεζίτης!

Την ίδια ώρα —και πάλι με μοχλό τον «τοκογλυφικό τραπεζικό δανεισμό»— «σαρώνουν» όλο το real estate, το οποίο σχετίζεται με την τουριστική υπηρεσία. «Χρηματοδότησαν» τους γηγενείς να δημιουργήσουν τουριστικές υποδομές και, ελέγχοντας την οικονομία, τούς εξώθησαν στο «ξεπούλημα»! Δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή στον Πλανήτη ούτε ένα διάσημο, μοναδικό και πολύτιμο για τον λαό του αξιοθέατο, το οποίο να μην έχει περιέλθει στην κατοχή τους …Που να μην έχουν αρπάξει το «ταμείο» του και τις «πέριξ» εισπράξεις του. Που να μην έχουν εγκατασταθεί γύρω του οι επιχειρήσεις των σιωνιστικών ξενοδοχειακών γιγάντων ή των πολυεθνικών τής εστίασης τύπου Mac-Donald’s, Starbucks κλπ.. Ό,τι έχει δημιουργήσει η ανθρωπότητα στο υλικό επίπεδο —στο σύνολο των αιώνων— έχει περιέλθει —είτε άμεσα είτε έμμεσα— στα χέρια των «Σιωνιστικών Ακρίδων»! Ειδικά εμείς οι Έλληνες θα πρέπει να γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει αυτό, όταν ακόμα και το σύμβολο του Πολιτισμού μας, που είναι η Ακρόπολη, έχει πέσει στα χέρια των «δανειστών μας» …και γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί!!!


Την ίδια ώρα λογοκρίνουν τους πάντες μέσα από τα Social Media. Με «ναυαρχίδα» τής λογοκρισίας το Facebook μπορούν να «κόβουν» ό,τι δεν συμφωνεί με την άποψή τους, άσχετα με το γεγονός ότι οι ίδιοι έχουν εξασφαλίσει το «ατιμώρητο» για τις δικές τους απόψεις —όποιον κι αν αυτές θίγουν—. Έχουν εφεύρει την «καραμέλα» τής «συνωμοσιολογίας» και, κρυπτόμενοι πίσω από τον «Αντισημιτισμό», ο οποίος είναι μια έννοια πολύ γενική, λογοκρίνουν τους πάντες! Με «εργαλεία» σαν τη Google, ακόμα κι όταν δεν υπάρχει δυνατότητα ν’ απαγορεύσουν κάτι το οποίο τους ενοχλεί, απλά το «θάβουν»! Έχουν ποινικοποιήσει την οποιαδήποτε κριτική απέναντι στους Εβραίους, τους Σιωνιστές ή το Ισραήλ. Με «όχημα» τη νομολογία περί «αρνητών» τού «Ολοκαυτώματος» έχουν βάλει «φίμωτρο» στην παγκόσμια κοινωνία!


Αυτοί είναι που σήμερα «επενδύ­ουν» στην τεράστια μετακίνηση των πληθυσμών παγκοσμίως. Έχουν λόγο να επενδύουν σ’ αυτήν τη μετακίνηση, γιατί έχουν λεηλατήσει τα πάντα και φοβούνται την αντίδραση των θυμάτων τους. Γνωρίζουν ότι σε κάποια στιγμή δεν θα αρκεί το «παραμύθι» τού «μάρτυρα» και του «Ολοκαυτώματος» και θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσουν ένα πραγματικό μίσος από λαούς, τους οποίους πραγματικά τους κατέστρεψαν, κάνοντας κατάχρηση της φιλοξενίας και της εμπιστοσύνης που τους έδειξαν. Αυτοί είναι που κρύβονται πίσω από τα τεράστια «κύματα» ΛΑΘΡΟ­μεταναστών, τα οποία αρχικά «έπνιξαν» την Ευρώπη και σήμερα «πνίγουν» τις ΗΠΑ. Αυτό ΔΕΝ είναι συνωμοσιολογία! …Αυτό είναι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, η οποία επιβε­βαιώ­νεται από τους ίδιους που την επιτρέπουν να εξελίσσεται και είναι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. Με βάση τις πληροφορίες αυτών των υπηρεσιών όλη η χρηματοδότηση των ΛΑΘΡΟμετα­ναστών στις ΗΠΑ γίνεται από τις τοπικές εβραϊκές οργανώσεις!!! ΔΕΝ πρέπει μάλιστα να ξεχνάμε ότι ο μεγαλύτερος «έμπορος» ανθρωπίνων ψυχών στην ιστορία είναι ο Εβραίος Σόρος! …Με το «δουλεμπορικό» τής «Open Society» κάνει τους δουλέμπορους του Μεσαίωνα να μοιάζουν ερασιτέχνες!

Όλα αυτά τα κάνουν οι Εβραίοι, για να εξασφαλίσουν την άμυνά τους …Να μπορέσουν να εξασφαλίσουν την άμυνά τους, εφόσον —εκ των δεδομένων— θα πρέπει να ζήσουν ανάμεσα στα θύματά τους …Πρέπει να ζήσουν κοντά στις «λείες» τους, εφόσον αυτές ΔΕΝ μπορούν να μετακινηθούν! Μόνοι τους λοιπόν προκαλούν τα προβλήματα εκείνα, με τα οποία «ξηλώνουν» τους πληθυσμούς από τις πατρίδες τους, μετακινώντας εκατομμύρια ανθρώπων σε άλλα κράτη! Το είδαμε αυτό να συμβαίνει μετά την «Αραβική Άνοιξη» εις βάρος τής Ευρώπης και το βλέπουμε να συμβαίνει και σήμερα στο σύνολο του Χριστιανισμού, είτε μιλάμε για ισχυρά κράτη είτε όχι. Η πάλαι ποτέ ανεπτυγμένη και πλούσια Σουηδία βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου, εξαιτίας τής εγκληματικότητας των ΛΑΘΡΟμεταναστών! Στη Βρετανία οι μουσουλμάνοι διεκδικούν την ίδρυση «χαλιφάτου»! Στη Γερμανία Καγκελάριος γίνεται πλέον μόνον όποιος απολαμβάνει την εύνοια των Τούρκων ψηφο­φόρων. Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και στις ΗΠΑ. Στο πιο ισχυρό χριστιανικό σύστημα αφήνονται οι ΛΑΘΡΟμετανάστες να εξευτελίζουν τον κρατικό μηχανισμό του! Όλα αυτά ΔΕΝ είναι τυχαία! …Είναι αποτελέσματα απολύτως στοχευμένων πολιτικών, οι οποίες παράγουν αυτό το αποτέλεσμα.

Όλα αυτά τα κάνουν οι Εβραίοι, γιατί φοβούνται την ομοιογένεια των εθνικών πληθυσμών …Φοβούνται την ταύτιση των λαών με τις πατρίδες τους …Φοβούνται τη δύναμη που δίνει στον κάθε λαό η πατρίδα του …Φοβούνται ότι ανά πάσα στιγμή κάποιος λαός θα εκμεταλλευτεί τη δύναμη που παρέχει ένα κράτος στον ιδιοκτήτη του και θα προσπαθήσει ν’ ανακτήσει τα κλοπιμαία που αυτός έχει απωλέσει και τα οποία έχει ανάγκη για να επιβιώσει. Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθούν να διαλύσουν τα εθνικά κράτη και να τα μετατρέψουν σε κοινωνικές «χαβούζες» ετερόκλητων ανθρώ­πινων συνόλων. Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούν ότι οι ξένοι ΛΑΘΡΟμετανάστες είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί τους. Οι φτωχοί, απελπισμένοι και νεανικοί πληθυσμοί ΛΑΘΡΟμεταναστών είναι οι ισχυρότεροι σύμμαχοί τους. Οι Σιωνιστές είναι αυτοί, οι οποίοι στην πραγματικότητα πληρώνουν την πανάκριβη μεταφορά των ΛΑΘΡΟμεταναστών σε ΟΛΑ τα χριστιανικά κράτη! Με τον τρόπο αυτόν επιχειρούν να αλλοιώσουν τις δημογραφικές συνθέσεις των κρατών —και άρα τις πληθυσμιακές ισορροπίες—, για να μπορούν να εξασφαλίσουν «συμμάχους» μέσα σε κοινωνίες, οι οποίες είναι θέμα χρόνου να στραφούν εναντίον τους …Να εξασφαλίσουν μαζικούς «μοχλούς» πίεσης, για να μπορούν ν’ απειλούν ολόκληρες κοινωνίες —σε περίπτωση που αυτές θελήσουν ν’ αντιδράσουν— με εμφυλιοπολεμικής κλίμακας συγκρούσεις.


Θέλουν ν’ απεθνικοποιήσουν συστη­μα­τικά όλα τα κράτη, για να τα μετα­τρέψουν σε συνθέ­σεις πολυεθνικών και πολυθρη­σκευτικών μειονο­τήτων, προκει­μένου να αισθάνονται ασφα­λείς …Να αισθάνονται και οι ίδιοι ΟΜΟΙΟΙ με το περίγυρό τους και όχι διαφορετικοί —όπως συμβαίνει όταν λαθροβιούν μέσα σε ομοιο­γενή εθνικά και θρησκευτικά κράτη—. Γι’ αυτόν τον λόγο μεταφέ­ρουν από παντού άνδρες σε ηλικίες στρατευσίμων, πράγμα το οποίο τους καθιστά επικίν­δυνους για τις τοπικές κοινωνίες σε περίπτωση που τα συμφέ­ροντά τους φέρουν τον έναν απέναντι στον άλλο. Για να «ενημε­ρώσουν» τους τοπικούς πληθυσμούς για την επικινδυ­νό­τη­τά τους —προκει­μένου να τους τρομο­­κρατήσουν και να τους εκβιάσουν—, είναι οι ίδιοι που ενθαρρύνουν την προκλητικότητα αυτών των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ νεανικών πληθυσμών. Πληρώνουν βίαιους και έμπειρους από τους περιφερειακούς πολέμους προβοκά­τορες για να παριστάνουν τους μετανάστες, οι οποίοι δήθεν αγωνί­ζονται για τα δικαιώματά τους …Προβοκάτορες, οι οποίοι παριστά­νουν τους «εργατο­πατέρες» των ΛΑΘΡΟμεταναστών, αλλά στην πραγμα­τι­κότητα είναι «πολεμιστές» στο pay-roll των Εβραίων τοκογλύφων …Τα γυναικόπαιδα είναι για τις κάμερες, αλλά οι περισσότεροι ΛΑΘΡΟ­μετανάστες είναι άνδρες! …σαν κι αυτούς που πρόσφατα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς τής Νέας Υόρκης ή σε πολίτες τής Ρώμης.


Αυτοί οι ΛΑΘΡΟμετανάστες είναι η μεγάλη «επένδυση» των Εβραίων για την επιβίωσή τους ανάμεσα στα θύματά τους! Μόνον πίσω από τις «πλάτες» αυτών των πληθυσμών μπορούν να ελπίζουν ότι θα συνε­χίσουν να παραμένουν ατιμώ­ρητοι στον τόπο τού εγκλήματός τους. Γι’ αυτόν τον λόγο οι εβραϊκές οργανώσεις είναι εκείνες που χρηματοδοτούν —με άπειρα χρήματα— τη ΛΑΘΡΟ­μετα­νάστευση! …Αυτές είναι που μοιράζουν τις «φορτωμένες» τραπε­ζικές κάρτες στους ΛΑΘΡΟ­μετανάστες! Σε μια Αμερική, όπου ο μέσος Αμερικανός εργαζόμενος δεν μπορεί ν’ αντιμετωπίσει ένα έκτακτο έξοδο των 500 δολαρίων, οι ΛΑΘΡΟμετανάστες λαμβάνουν δώρο χρεωστικές κάρτες των 10.000 δολα­ρίων με προοπτική αυτές να παραμέ­νουν διαρκώς «φορτωμένες». Σε μια Αμερική, η οποία αντιμετωπίζει τερά­στιο κοι­νω­νικό πρόβλημα με τους αστέγους Αμερι­κανούς —οι οποίοι πεθαίνουν αβοήθητοι στους δρόμους— οι ΛΑΘΡΟμετανάστες εξασφαλίζουν παραμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία τού κέντρου τής Νέας Υόρκης, του Σικάγου και αλλού.

Αυτές οι «γενναιόδωρες» εβραϊκές οργανώσεις είναι εκείνες που χρησιμοποιούν τους ΛΑΘΡΟμετανάστες ως «ΕΡΓΑΛΕΙΑ»! …Τους πληρώνουν τα έξοδα για να φτάσουν στις ΗΠΑ και στη συνέχεια τους κατανέμουν εκεί όπου τους εξυπηρετεί …Εκεί όπου υπάρχουν πολλοί συγκεντρωμένοι Εβραίοι και θέλουν να αισθάνονται την προστασία των «μπράβων» τους …Εκεί όπου το Δημοκρατικό Κόμμα των Σιωνιστών των ΗΠΑ έχει ανάγκη ν’ αυξήσει την πολιτική του δύναμη, για να κερδίσει τις εκλογές και να παραμείνει στην εξουσία! Αυτές οι οργανώσεις επιθυμούν διακαώς να δώσουν το δικαίωμα σε όλους αυτούς τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ εισβολείς να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές —πριν καν πάρουν την Πράσινη Κάρτα τού νόμιμου μετανάστη—! …Αυτές είναι που τους ενθαρρύνουν να είναι προκλητικοί και θρασείς απέναντι στους τοπικούς πληθυσμούς. Όταν αυτά τολμούν και τα κάνουν στο πιο ισχυρό κράτος τού Χριστιανισμού, αντιλαμβανόμαστε ότι το πρόβλημα είναι πολύ πιο μεγάλο απ’ ό,τι φανταζόμαστε και βέβαια πολύ πιο επικίνδυνο! …Οι Χριστιανοί κινδυνεύουν με βία μέσα στο ίδιο τους το «σπίτι»! …Αλλόθρησκοι ΕΒΡΑΙΟΙ τούς απειλούν με βία αλλόθρησκων ΛΑΘΡΑΙΩΝ και ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ!
Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο των αναγκών τους —για «άμυνα» απέναντι στα θύματά τους— οι Εβραίοι έχουν στήσει έναν ολόκληρο μηχανισμό διαφθοράς και εκβιασμού των ηγεσιών τού Χριστιανισμού. Σε ό,τι αφορά το πρώτο, αυτό ήταν πολύ εύκολο για τους παγκόσμιους τραπεζίτες να το εξασφαλίσουν, εφόσον ελέγχουν όλο το κύκλωμα διακίνησης και φύλαξης του παράνομου πλούτου που προκύπτει από τη διαφθορά! Ελέγχοντας το «μαύρο χρήμα» στην πραγματικότητα ελέγχουν όλες τις διεφθαρμένες ηγεσίες αυτού του Κόσμου. Αυτό, όμως, το οποίο απαιτούσε πολύ πιο προσεκτικό σχεδιασμό —και το οποίο τους καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνους—, είναι η «βιομηχανία» των εκβιασμών που έχουν στήσει απέναντι σ’ αυτούς τους οποίους οι ίδιοι τοποθετούν στις υψηλότερες θέσεις τής υψηλότερης εξουσίας —πράγμα το οποίο απαιτούσε εκ μέρους τους τον απόλυτο έλεγχο—! Αυτούς είναι που φοβούνται και αυτούς έχουν ανάγκη να εκβιάζουν ΑΠΟΛΥΤΑ! …και στο επίπεδο αυτό δεν αρκεί ο οικονομικός εκβιασμός. Αυτούς επιθυμούν να τους απειλούν με απόλυτη καταστροφή σε περίπτωση ανυπακοής …Εκβιασμοί, όμως, οι οποίοι να απειλούν με απόλυτη καταστροφή εκείνους που εκβιάζονται —όπως είναι φυσικό— έχουν πάντα σχέση με την ψυχική υγεία και την ηθική των προσώπων που ασκούν την εξουσία.

Το φαινόμενο Επστάιν, το οποίο πρόσφατα εξέπληξε την ανθρωπό­τητα με τον παιδεραστή Πρίγκηπα τής Βρετανίας, είναι η κορυφή ενός «παγό­βουνου» και όχι το ίδιο το «παγόβουνο» της παιδεραστίας! …Ένα «παγόβουνο» τεράστιο, του οποίου τις διαστάσεις κανένας δεν γνωρίζει και το οποίο είχε και παλαιότερα απασχολήσει την κοινή γνώμη με το «pizza-gate» τής Ουάσιγκτον. Αυτό το κύκλωμα —όπως αποκαλύφθηκε από την έστω κι επιφανειακή έρευνα που ακολούθησε της «αυτοκτονίας» τού Επστάιν— φαίνεται να είναι στημένο από τη Μοσάντ, που στόχο έχει να παρακολουθεί και να καταγράφει τις χριστιανικές ηγεσίες σε ανώμαλες καταστάσεις, προκειμένου να τις εκβιάζει για λογαριασμό των Σιωνιστών Εβραίων! Επστάιν, Μάξγουελ, Ντέρσοβιτς, οι οποίοι εμφανίζονται ως οι άμεσα εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα αυτό, είναι όλοι τους Εβραίοι! Έτσι λύνονται και οι απορίες γιατί οι διάφοροι Ομπάμα ή Κλίντον ήταν εκείνοι που —με τη γενναιοδωρία που επέδειξαν απέναντι στους Εβραίους και εις βάρος των Αμερικανών— έκαναν τους Εβραίους παγκόσμιους κυρίαρχους την εποχή που απλά θα μπορούσαν να τους αφήσουν να καταστραφούν!…

To 2008 στην κυριολεξία μια ΑΠΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ χώριζε το εβραϊκό τοκογλυφικό κύκλωμα από την ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!! …Τη Lehman Brothers και τον Μάντοφ θα τους ακολουθούσαν ΟΛΟΙ οι όμοιοί τους και η παγκόσμια ιστορία θα ήταν σήμερα διαφορετική …Δεν θα υπήρχαν οι Φινκ, οι Μπλίνκεν ή η Νιούλαντ και άρα δεν θα βιώναμε τον πόλεμο στην Ουκρανία ή τη σφαγή στη Γάζα! Μπορεί απλά ένα ροζ βίντεο του Ομπάμα να προστάτευε τους Εβραίους από την απόλυτη καταστροφή και να έγινε το αίτιο που τους οδήγησε τελικά στην απόλυτη επιτυχία. Δεν είναι επίσης τυχαίο που η σύζυγος του Κλίντον ήταν εκείνη η οποία, ως Υπουργός Εξωτερικών τού Ομπάμα, πυροδότησε την κρίση στη Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική και η οποία «έπνιξε» τη χριστιανική Ευρώπη με ΛΑΘΡΟμετανάστες! …Καθόλου τυχαίο, εάν σκεφτεί κάποιος ότι το κύκλωμα αυτό είναι το ίδιο ακριβώς που κυβερνά σήμερα τις ΗΠΑ πίσω από τον «αχυράνθρωπο» Μπάιντεν.


Όπως εύκολα αντιλαμβανόμαστε, η σημερινή «επιτυχία» των Εβραίων αναζητείται σε ΜΙΑ πολιτική απόφαση του Ομπάμα. Ο Ομπάμα ήταν εκείνος που τους «έσωσε» στην κυριολεξία! …Ήταν εκείνος που προστά­τευσε την «πυραμίδα» που είχαν στήσει εις βάρος ΟΛΩΝ των λαών! …Την «πυραμίδα» των πέτσι­νων ομολό­γων, τα οποία τα «φόρτωναν» στους λαούς και στα κράτη με εκβιασμούς και διαφθορά των ηγεσιών τους. Εάν με τον Μάντοφ είχαν στήσει τη μέχρι τότε μεγαλύτερη «πυρα­μίδα επενδυ­τών» εις βάρος των ιδιωτών, με τον Γκρίνσπαν και τον Τρισέ θα το επαναλάμβαναν εις βάρος των κρατών. Ο Ομπάμα ήταν εκείνος που έσωσε αυτήν την «πυραμίδα» πριν αυτή πέσει επάνω στους δημιουργούς της και τους καταστρέψει …Ο Ομπάμα έκανε «πλάτες» στους Εβραίους εις βάρος τού αμερικανικού λαού κι έτσι μπόρεσαν κι έβαλαν όλοι μαζί την Ελλάδα στο Μνημόνιο! Για τα «μάτια» τού κόσμου «έκαψαν» τη Lehman Brothers κι έσωσαν όλους τους υπόλοιπους!Αυτό είναι το όλο μυστικό τής κολοσσιαίας επιτυχίας των Εβραίων τοκογλύφων! …Ένα τεράστιο «σχήμα Πόντζι», το οποίο όμως έγινε στην κλίμακα των κρατών. Το πιο επικίνδυνο σημείο τού κόλπου τής «πυραμίδας» είναι να μπορέσει ο απατεώνας που τη στήνει —και άρα είναι ο πρώτος που «μπαίνει» μέσα σ’ αυτήν— να «βγει» από αυτήν επιτυχώς …Το κρίσιμο εκείνο σημείο τής απάτης, που, μόλις το ξεπεράσεις, δεν ξέρεις εάν θα γίνεις πλούσιος ή εάν θα βρεθείς στη φυλακή. …Το σημείο εκείνο, που μόλις εισπράξεις το πρώτο δολάριο, αρχίζει και «μετράει» ως απάτη. Εάν ο απατεώνας κατορθώσει και βγει από την «πυραμίδα» με «νομιμοποιημένα» χρήματα και δεν πάει φυλακή, τότε η επιτυχία του είναι δεδομένη, εφόσον ο «μουτζούρης» τής αποτυχίας και βέβαια της οικονομικής ζημιάς —εξαιτίας τής απάτης— θα πέσει στα χέρια αυτών που είχαν την αφέλεια να τον ακολουθήσουν. Αυτήν την «έξοδο» εξασφάλισαν οι Εβραίοι μέσω του Ομπάμα. Με τα τρισεκατομμύρια που τους έδωσε για την διάσωση των τραπεζών τους, δημιουργήθηκε η απαραίτητη «μίζα» για να πάρει μπροστά η «μηχανή» τής απάτης. Με τα χρήματα των Αμερικανών τούς αναγνώρισε τη «νομιμότητα» που είχαν ανάγκη και από εκεί ξεκίνησε όλη η «φάμπρικα» που οδήγησε λαούς και κράτη στην απόγνωση και την απόλυτη φτώχεια. Αντί να πάνε φυλακή οι μεγαλύτεροι απατεώνες στην ανθρώπινη ιστορία, έγιναν βαθύπλουτοι και ο «μουντζούρης» τής παγκόσμιας «πυραμίδας» φορτώθηκε στους λαούς! Αντί οι λαοί να κλείσουν στη φυλακή τους απατεώνες τοκογλύφους, αποδέχθηκαν χωρίς αντιρρήσεις τις αποφάσεις των διεφθαρμένων ηγεσιών τους που υποθήκευσαν τα δημόσια κεφάλαιά τους, για ν’ «αποζημιώσουν» τους Εβραίους τοκογλύφους! Αντί να πάνε φυλακή αυτοί, οι οποίοι προκάλεσαν την παγκόσμια οικονομική κρίση τού 2008 —όπως συνέβη με τους Ισλανδούς τραπεζίτες—, μπόρεσαν και «έχτισαν» τα σημερινά δεδομένα που έβαλαν σε «Μνημόνια» όλα τα έθνη!

Αυτό ήταν το «δώρο» τού Ομπάμα και ο λόγος που αυτό το σκουπίδι εξακολουθεί σήμερα να παριστάνει τον παγκόσμιο παράγοντα. Χάρη σε αυτόν και τα χρήματα του αμερικανικού λαού κατόρθωσαν να κάνουν την Ελλάδα «οδηγό» τής κατά­στασης που θ’ ακολουθούσε …και σταδιακά θα αφορούσε όλους τους λαούς. Χάρη στον Ομπάμα οι Εβραίοι ήταν οι πρώτοι και οι μόνοι που «βγήκαν» από την «πυραμίδα-σφαγείο» και οι Έλληνες ήταν επίσης οι πρώτοι που «μπήκαν» μέσα σ’ αυτήν για «σφάξιμο». Με την ίδια απόφαση, που έσωσε τους Εβραίους με χρήματα των Αμερικανών, κατέστρεψε τους Έλληνες, εφόσον βασική προϋπόθεση για εκείνη τη ρύθμιση ήταν το ελληνικό «Μνημόνιο». Ο Ομπάμα, γι’ αυτήν και μόνον την απόφαση, είναι ο «πρωταθλητής» τής σημερινής κρίσης …Με διαφορά το πιο ελεεινό σκουπίδι που μπήκε στον Λευκό Οίκο! …O ανώμαλος Ομπάμα, που —σύμφωνα με πρόσφατες μαρτυρίες— έψαχνε εραστές στα καταγώγια τού Σικάγο και σήμε­ρα ελέγχεται για τη δολοφονία τού Σεφ του.

Αυτός είναι —με διαφορά— ο μεγαλύτερος ευεργέτης των Εβραίων μέσα στους αιώνες και ταυτόχρονα είναι ο μεγαλύτερος καταστροφέας τού Ελληνισμού …Πιο «γενναιόδωρος» για τους Εβραίους από τον Μωυσή και πιο καταστροφικός για τους Έλληνες από τον Εφιάλτη! Με εκείνα τα χρήματα, τα οποία ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ έδωσε στους απατεώνες Εβραίους τοκογλύ­φους, σώθηκαν ως οι πρώτοι τής «πυραμίδας» και στη συνέχεια εξαγό­ρασαν τα πάντα σαν δήθεν νόμιμοι «δανειστές». Γι’ αυτόν τον λόγο όλοι οι εμπλεκόμενοι στο ελληνικό «Μνημόνιο» ήταν Εβραίοι! …Οι ίδιοι Εβραίοι που ακόμα και σήμερα προστατεύουν τον Ομπάμα! …Αυτοί ήταν που «καίγονταν» στην κυριολεξία να περάσουν το Μνημόνιο στην Ελλάδα! Όλο το κόλπο τους «περνούσε» μέσα από την Ελλάδα! Εάν δεν κατάφερναν να βάλουν την Ελλάδα στο Μνημόνιο, θα είχαν καταστραφεί!!! …Ακόμα και σε πόλεμο με την Τουρκία θα μπορούσαν να την εμπλέξουν, προκειμένου να την αναγκάσουν να υπογράψει το Μνημόνιο! …ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ήταν οι απειλές και οι εκβιασμοί τού Ομπάμα, τού Σαρκοζί και της Μέρκελ!!!

Γι’ αυτόν τον λόγο έκαψαν ζωντανούς τούς υπαλλήλους τής Μαρφίν και βέβαια έβγαλαν τους ροπαλοφόρους τού προδοτικού ΚΚΕ τού Μπεναρόγια έξω από τη Βουλή για τα νέα Δεκεμβριανά και προετοιμασμένους ακόμα και για Εμφύλιο πόλεμο. Γι’ αυτούς η Ελλάδα ήταν ό,τι είναι για έναν βοσκό το πρώτο πρόβατο, που —έστω και δια της βίας— θα πρέπει να το ρίξει στον «γκρεμό», για να παρασύρει και τα υπόλοιπα στην «αυτοκτονία» …Χωρίς το «G» δεν θα υπήρχαν «PIGS»!!! …Παπανδρέου, Στρος Καν, Άκερμαν, Μπλανκφάιν, Μπενράνκε, Τρισέ, Μέρκελ, Σαρκοζί, ήταν οι πρωταγωνιστές αυτού του εγκλήματος και ήταν ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. Επάνω στο «πτώμα» τής Ελλάδας στήθηκε η σημερινή παντοδυναμία των Εβραίων! Όλα αυτά ΔΕΝ θα υπήρχαν, εάν ο «βρώμικος» Ομπάμα δεν τα επέτρεπε να συμβούν! …Ο διεφθαρμένος και πιθανότατα ανώμαλος Ομπάμα. Πολιτική απόφαση διεφθαρμένων ηγετών ήταν η «επιτυχία» των Εβραίων και η καταστροφή τού ελληνικού λαού, η οποία αποτέλεσε την «αφετηρία» και για την καταστροφή των υπολοίπων Ευρωπαίων! …Στην Ελλάδα άνοιξαν την «τρύπα» που «βύθισε» τους Ευρωπαίους στην καταστροφή! Αυτών των λαών την αντίδραση προσπαθούν να ελέγξουν με τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση που τρομοκρατεί τους πληθυσμούς!
Τώρα ο Εβραίος Μαγιόρκας είναι αυτός που, ως Υπουργός των ΗΠΑ, εφαρμόζει την ίδια πολιτική και στις κατεστραμμένες ΗΠΑ. Αφήνει το λεη­λα­τημένο κράτος των ΗΠΑ απροστά­τευτο στην «πλημμύρα» των ΛΑΘΡΟ­μεταναστών. 43 εκατομμύρια ΛΑΘΡΟμετανάστες μεταφέρθηκαν και πληρώθηκαν από τους Εβραίους για να «πνίξουν» τις ΗΠΑ! …«Σαράντα τρία εκατομμύρια» —ολογράφως—, για να το εμπεδώσει ο αναγνώστης καλύτερα! Εδώ βέβαια αποκαλύ­πτεται και η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων αυτών που «πουλάνε» ευαισθη­σία και κοσμοπολιτισμό. Αυτοί οι «καλοί» άνθρωποι, οι οποίοι «νοιά­ζονται» «τόσο πολύ» για τους ξένους που εισβάλουν ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ στις πατρίδες των άλλων, είναι οι μόνοι που στην αυγή τής νέας χιλιετίας όχι απλά ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ να φιλοξενήσουν ξένους στο δικό τους κράτος, αλλά επιχειρούν να εκδιώξουν βίαια τους γηγενείς «συγκάτοικούς» τους!!! Αυτό, το οποίο έχει κάνει ο Εβραίος Νετανιάχου στη Γάζα δεν έχει προηγούμενο στον σύγχρονο κόσμο! Όπλα τής πιο υψηλής τεχνολογίας χρησιμοποιήθηκαν εναντίον αμάχων! Όπλα μεγάλης ισχύος χρησιμοποιήθηκαν από έναν στρατό, σαν να επρόκειτο για συνεργείο εργολάβων, το οποίο έπρεπε να κάνει οργανωμένη επιχείρηση κατεδαφίσεων! Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι «μαλώνουν» όποιον αρνείται τη συνύπαρξη με ξένους, είναι αυτοί που ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ εκείνους που θεωρούν ξένους! …Οι ΙΔΙΟΙ άνθρωποι στην ΙΔΙΑ μόνιμη παράσταση ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και ΨΕΜΑΤΟΣ!!! 

Την ίδια ώρα —και για να ελέγξουν τις αντιδράσεις— κάνουν μπούλινγκ στους πάντες! …και όταν λέμε «στους πάντες» εννοούμε «στους πάντες»! …είτε μιλάμε για πρόσωπα είτε για αντίπαλες επιχειρήσεις είτε για διεθνείς οργανισμούς, που καθήκον τους έχουν να ελέγχουν τη διεθνή νομιμότητα. Όποιος τολμά να τους αμφισβητήσει, μπαίνει στο στόχαστρό τους. Λειτουργούν οργανωμένα ως συμμορία κι ο καθένας από το δικό του πόστο και τον δικό του χώρο συντελεί στο να έχουν οι απειλές και οι εκφοβισμοί αυτοί το μέγιστο αποτέλεσμα …Απειλούν διανοούμενους με τη «λογοκρισία», η οποία «βγάζει» τα έργα τους από την αγορά …Απειλούν φοιτητές με τη μελλοντική τους επαγγελματική πορεία. Μόλις αντιλήφθηκαν ότι δεν ελέγχουν το Tik-Tok, οι «λάτρεις» τής ελεύθερης οικονομίας κάλεσαν τον ιδιοκτήτη του στο Καπιτώλιο, για ν’ απαιτήσουν την αναγκαστική του πώληση σε Αμερικανό —δηλαδή σε Εβραίο—! …Να το πουλήσει ή σε διαφορετική περίπτωση θα του το «κλείσουν» σε συνεννόηση με την Ε.Ε. …Απίστευτα πράγματα! Έφτασαν στο σημείο ν’ απειλούν το Διεθνές Δικαστήριο σε περίπτωση που στραφεί εναντίον τού Ισραήλ και του Νετανιάχου!

Οι ΗΠΑ, οι οποίες δεν αναγνωρίζουν τις αρμοδιότητες του Διεθνούς Δικαστηρίου τής Χάγης, τολμάνε κι απειλούν δημοσίως τούς λειτουργούς του σε περίπτωση που αυτοί κάνουν το καθήκον τους στους χώρους όπου έχουν την απαιτούμενη νομιμοποίηση. Οι ΗΠΑ —των οποίων οι τελευταίοι Πρόεδροι θα έπρεπε στην κυριολεξία να έχουν τύχη χειρότερη απ’ αυτήν του Μιλόσεβιτς— όχι μόνον δεν περιορίζονται στο ν’ απολαμβάνουν την ΙΔΙΟΤΥΠΗ και ΠΑΡΑΤΥΠΗ ασυλία που απολαμβάνουν ως ιμπεριαλιστική δύναμη, αλλά προσπαθούν να επιβάλουν αυτήν την ασυλία και υπέρ τού δολοφονικού Ισραήλ και του εγκληματία Νετανιάχου! Κατά σύμπτωση όλοι αυτοί, οι οποίοι υπογράφουν την «απειλή» στο όνομα του αμερικανικού λαού, είναι πολιτικοί που χρηματοδοτούνται στις εκλογές από τους Εβραίους και είναι εκείνοι που παίρνουν τα χρήματα των Αμερικανών πολιτών και τα βάζουν εκεί όπου εξυπηρετείται η σιωνιστική πολιτική και κανένας άλλος! …Οι υποστηρικτές τής άνευ όρων υποστήριξης του Πολέμου στην Ουκρανία, που προκάλεσε ο Εβραίος Ζελένσκι υπό την επίβλεψη της Εβραίας Νιούλαντ! …Οι υποστηρικτές τής άνευ όρων υποστήριξης της Σφαγής στη Γάζα, την οποία προκάλεσε ο Εβραίος Νετανιάχου υπό την επίβλεψη του Εβραίου Μπλίνκεν!
Θέμα χρόνου είναι να φτάσει η κατάσταση στα όρια!!! …ΔΕΝ μπορεί να διαιωνιστεί, γιατί απλούστατα ΔΕΝ μπορούν να βρουν τη λύση για την επιβίωση των πληθυσμών υπό τις συνθήκες που οι ίδιοι δρομολόγησαν! Μόνοι τους —και εξαιτίας της απληστίας τους— δημιούργησαν ένα αδιέξοδο, το οποίο θα τους «παγιδεύσει» και τους ίδιους! …Σαν το μουλάρι τού Χότζα, που, μόλις το εκπαίδευσαν να μην τρώει, πέθανε από την ασιτία. Αυτό είναι που κινδυνεύουν να πάθουν! Πέτυχαν να λεηλατήσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα και η αδυναμία της να επιβιώσει θα τους καταστρέψει. Στην κυριολεξία οι Εβραίοι με την αθλιότητά τους ένωσαν την ανθρωπότητα! Θρησκείες, έθνη και ιδεολογίες, που επί αιώνες μισούνταν μεταξύ τους, βρήκαν «κοινό τόπο» μεταξύ τους. Εάν αυτήν τη στιγμή υπάρχει ένα θέμα, στο οποίο να συμφωνούν οι πάντες μεταξύ τους, είναι η απανθρωπιά και η αθλιότητα του Σιωνισμού! …Είναι η διαπίστωση ότι μπροστά στην αθλιότητα της Ισραηλινής Κυβέρνησης και την εγκληματικότητα της στρατιωτικής του ηγεσίας οι ΝΑΖΙ τού Χίτλερ φαντάζουν ερασιτέχνες συνοικιακοί τραμπούκοι! Η σημερινή συμμορία τού Νετανιάχου σκότωσε εσκεμμένα Ισραηλινούς πολίτες, για να μεθοδεύσουν οι Σιωνιστές την πιο αιματηρή προβοκάτσια τής τρίτης χιλιετίας!!!

Θέμα χρόνου είναι μια νέα χριστιανική ηγεσία —η οποία δεν εκβιάζεται απ’ αυτούς— να κάνει την κίνηση που θα σώσει τον Χριστιανισμό …Που θα επιχειρήσει ν’ ανακτήσει τα κλαπέντα και να τιμωρήσει τους άρπαγες! Θέμα χρόνου είναι να γίνει η καταγραφή των απολεσθέντων! …Να γίνει καταγραφή τού χριστιανικού κεφαλαίου και πλούτου που έχει περιέλθει στα χέρια των αλλόθρησκων Εβραίων και να τους αφαιρεθεί ΒΙΑΙΩΣ από τα χέρια!!! Τράπεζες, εργοστάσια, εμπορικά κέντρα, δίκτυα υποδομών, ουρανοξύστες, ξενοδοχεία, κατοικίες, έργα τέχνης και ό,τι πολύτιμο είχαν δημιουργήσει οι Χριστιανοί και το έχουν αρπάξει οι Εβραίοι με τα χρήματα της απάτης, θα το χάσουν με συνοπτικές διαδικασίες!


Ένας νέος «Φαραώ» λείπει από τον Χριστιανισμό, για ν’ απαλλάξει την «Αίγυπτο» του από τις «ακρίδες» που την έχουν ρημάξει! …Ένας «Φαραώ», ο οποίος θεωρητικά υπάρχει και θα έπρεπε να παρακολουθεί τα πάντα από την Ουάσιγκτον, αλλά —δυστυχώς— η «Ρώμη» τής Χριστιανικής Αυτοκρατορίας έχει «πέσει» στα χέρια των εκβιαστών, των δολοφόνων και των ανώμαλων! …Ένας «Φαραώ», που είναι βέβαιον ότι η ανάγκη τού Χριστιανισμού θα τον «γεννήσει» σύντομα! Δυστυχώς γι’ αυτούς, με τα λάθη τους και τις αθλιότητές τους έχουν μετατρέψει το σύνολο του Πλανήτη σε μία εχθρική «έρημο» γι’ αυτούς και «νέος Μωϋσής» ΔΕΝ προβλέπεται να τους δοθεί! …Τους μισεί όλος ο μη-ιουδαϊκός κόσμος και τους μισεί κι ο πληθυσμός τού μοναδικού μέρους στον κόσμο όπου ο Ιουδαϊσμός είναι κυρίαρχος και είναι το Ισραήλ! …Τους μισούν ακόμα και οι ομόθρησκοι Ισραηλινοί, τους οποίους τους έχουν εμπλέξει σε μια αιματηρή περιπέτεια, που κανένας δεν είναι σε θέση να προβλέψει την εξέλιξή της!

Στη Γάζα θα καταγράψει η ιστορία το μεγαλύτερο «αυτογκόλ» όλων των αιώνων! …Μόνοι τους έβαλαν τα χέρια τους κι έβγαλαν τα μάτια τους! …Εξαιτίας τής απληστίας τους οι Εβραίοι «πυροβόλησαν» τα «πόδια» τους! …«Ξεσκεπάστηκαν» οι επαγγελματίες «μάρτυρες», εφόσον έβγαλαν «μαχαίρι» κι άρχισαν να «σφάζουν» αθώο κόσμο! Μέσα σε λίγες εβδομάδες κατέστρεψαν τον πιο πετυχημένο συνωμοτικό σχεδιασμό που έχει δρομολογηθεί μέσα στους αιώνες. Μέσα σε λίγες εβδομάδες «μουτζούρωσαν» την πιο ακριβή «ψευδοαγιογραφία» τής ιστορίας!

Δυστυχώς γι’ αυτούς τα πράγματα ΔΕΝ είναι ευοίωνα!…

…Θα τα χάσουν ΟΛΑ, γιατί αυτό είναι «γραμμένο» να τους συμβεί!…

…Όπως έστρωσαν, έτσι θα κοιμηθούν!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

ellinikiafipnisis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου