Σε όλη την ιστορία, υπήρξαν πολλοί διαφορετικοί προγνωστικοί παράγοντες στη Γη, καθένας από αυτούς ξεχώριζε για κάτι ξεχωριστό, αλλά παρόλο που δεν εμπιστεύονται όλοι τους μάντεις, μερικές από τις προβλέψεις τους είναι πραγματικά εκπληκτικές. Θα γνωρίσουμε τον προφήτη που άφησε ένα ορισμένο σημάδι όχι μόνο στην ιστορία της Γερμανίας, αλλά και στις καρδιές πολλών ανθρώπων.

«Η κίτρινη σκόνη θα καταστρέψει τους ανθρώπους»: μια απόκοσμη πρόβλεψη ενός Βαυαρού μάντη που ισχύει για την εποχή μας
φωτογραφία

Μεσοταξίδι

Ο Alois Irlmayer γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου 1894 στα νότια της Βαυαρίας σε μια αγροτική οικογένεια. Πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ήταν ένας συνηθισμένος κατασκευαστής πηγαδιών και μετά τα θλιβερά γεγονότα ήταν γνωστός ως ένα ταλαντούχο και ταλαντούχο άτομο που βοήθησε τους ανθρώπους να βρουν συγγενείς που εξαφανίστηκαν κατά τα χρόνια του πολέμου.

Κατά τη διάρκεια του πολέμου, υπέδειξε με ακρίβεια τα σημεία όπου έπεσαν οβίδες και προειδοποίησε τους συντρόφους του για πολλούς κινδύνους. Τα οράματα του Irlmayer για το μέλλον ξεκίνησαν σε δύσκολες περιόδους πολέμου και μέχρι πρόσφατα πίστευε ότι όλα ανήκαν ακριβώς σε αυτήν την περίοδο, αλλά ο πόλεμος τελείωσε και τα οράματά του έγιναν όλο και πιο φωτεινά και είχαν έναν άγνωστο και εντελώς ανεξήγητο χαρακτήρα. Η βάση των οραμάτων του ήταν η «κίτρινη σκόνη», που είναι ο λόγος για πολλά ερωτηματικά.

«Η κίτρινη σκόνη θα καταστρέψει τους ανθρώπους»: μια απόκοσμη πρόβλεψη ενός Βαυαρού μάντη που ισχύει για την εποχή μας

Alois Irlmayer

φωτογραφία

Legion Media

Το 1949, μετά το τέλος του πολέμου, οι γερμανικές εφημερίδες ανέφεραν για πρώτη φορά για έναν μάντη που βλέπει τα γεγονότα μελλοντικών καταστροφών. Ο Αλόις, με τη σειρά του, κατάλαβε ότι τα οράματα δεν του στάλθηκαν τυχαία, αλλά με στόχο να προειδοποιήσουν την κοινωνία για μελλοντικά γεγονότα και τις συνέπειές τους.

Όμως με τον καιρό, οι προφητείες του ξεχάστηκαν. Δεν έγιναν στρατιωτικές ενέργειες παρόμοιας περιγραφής και πολλοί θεώρησαν ότι τα λόγια του ήταν απλώς φαντασία. Ωστόσο, το μεγάλο ερώτημα παραμένει αν οι προβλέψεις του διορατικού είναι πραγματικά αληθινές και τι είδους πόλεμο μπορεί να περιγράφουν. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;

«Η κίτρινη σκόνη θα καταστρέψει τους ανθρώπους»: μια απόκοσμη πρόβλεψη ενός Βαυαρού μάντη που ισχύει για την εποχή μας
φωτογραφία

Μεσοταξίδι

Ο Irlmayer προέβλεψε ότι η Κίνα θα χρησιμοποιούσε βιολογικά όπλα για να εξοντώσει το μεγαλύτερο μέρος του ινδικού πληθυσμού και να κατακτήσει την Ινδία και ορισμένες γειτονικές χώρες. Ο Βαυαρός μάντης μίλησε επίσης για την Άγνωστη Επιδημία στην Κοινωνία, περιγράφοντάς την ως κάτι άγνωστο και τρομερό για τους ανθρώπους, αλλά δημιουργήθηκε τεχνητά, από ανθρώπινα χέρια.

Ο Αλόις περιέγραψε τον άγριο πόλεμο ως εξής: «Ο πόλεμος θα ξεσπάσει την αυγή και θα έρθει ξαφνικά. Οι άνθρωποι θα δουν αγνώστους να κοιτάζουν σε πόρτες και παράθυρα. Θα είναι ένας μαύρος στρατός από την ανατολή, όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα» 

Ο Irlmayer μίλησε εν συντομία για τη Ρωσία: «Οι Ρώσοι δεν θα καθυστερήσουν πουθενά, θα αγωνιστούν για τον στόχο τους μέρα και νύχτα». Την ίδια στιγμή, ο προάγγελος δεν αποκάλυψε την ουσία του στόχου και μπορεί κανείς μόνο να μαντέψει περί τίνος πρόκειται. Επιπλέον, ο Alois Irlmayer περιέγραψε τον ρωσικό λαό στο μέλλον ως έναν λαό που είχε ανακτήσει την πίστη στον Θεό.

«Η κίτρινη σκόνη θα καταστρέψει τους ανθρώπους»: μια απόκοσμη πρόβλεψη ενός Βαυαρού μάντη που ισχύει για την εποχή μας
φωτογραφία

Μεσοταξίδι

Όσο για τον «κίτρινο καπνό», ο προφήτης τον περιέγραψε ως ένα είδος σκόνης που θα έπεφτε από αεροπλάνα μεταξύ της Μαύρης και της Βόρειας Θάλασσας. Η λωρίδα αυτής της σκόνης θα είναι τεράστια και θα καταστρέψει όλα τα έμβια όντα: έντομα, ζώα, φυτά. Η κιτρινοπράσινη σκόνη θα είναι τόσο δηλητηριώδης που αν πέσει σε ένα άτομο, θα αφήσει μόνο οστά.

Εκτός από το μυστηριώδες δηλητηριώδες όπλο, ο μάντης μίλησε και για φυσικές καταστροφές: «Το νερό θα ανέβει πολύ ψηλά, τα πάντα γύρω θα πλημμυρίσουν. Η Αγγλία θα εξαφανιστεί. Τότε θα γίνει σεισμός και θα καταστρέψει τρεις πόλεις. Όλα θα συμβούν πολύ γρήγορα Ο μάντης πίστευε ότι όσες δυσκολίες κι αν είχε περάσει η ανθρωπότητα, μετά από όλους τους κατακλυσμούς και τους πολεμιστές, θα ερχόταν ξανά η ειρήνη.

Το ζήτημα της πίστης στις προβλέψεις είναι εξαιρετικά υποκειμενικό. Αλλά οι προφητείες αυτού του ανθρώπου φέρουν ένα ορισμένο νόημα που η ανθρωπότητα πρέπει να καταλάβει πριν είναι πολύ αργά: οι πόλεμοι δεν θα οδηγήσουν σε τίποτα καλό και θα αφήσουν πίσω τους μόνο τρομερές συνέπειες που δεν θα περάσουν χωρίς ίχνος.

wday.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com