Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Η στιγμή που αποχωρεί εκνευρισμένος από το στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού – Δείτε βίντεο.

 

Η στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης αποχωρεί από το στούντιο του ραδιοφωνικού Real Voice στην Ρόδο φανερά εκνευρισμένος είναι αποτυπωμένη σε βίντεo.

Η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη ήταν επεισοδιακή. Η συζήτηση ήταν έντονη σε πολλά σημεία τόσο για την καμπάνια αμέσως μετά τις φωτιές πέρυσι στην Ρόδο, όσο και για τον τζίρο και τα κέρδη των τουριστικών επιχειρήσεων.

«Να λέμε στον κόσμο την αλήθεια, αλλιώς να μην μιλάμε» ακούγεται να λέει ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ λίγο παρακάτω αναφέρει:

«Πρέπει να προλάβω την πτήση μου, έχετε δίκιο, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα» είπε ενοχλημένος ενώ ταυτόχρονα σηκώθηκε από τη θέση του για να αποχωρήσει.

«Δεν είπα για όλα» απάντησε η δημοσιογράφος με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ακούγεται μακριά από το μικρόφωνο να λέει: «για όλα, για όλα».

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
05:15

Σε ένα σημείο της συνέντευξης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στην ευρωπαϊκή Εισαγγελία και τον έλεγχο που κάνει για πιθανή σπατάλη ύψους 2,5 δισ. ευρώ για ψηφιακά έργα. Η δημοσιογράφος τον διέκοψε λέγοντας ότι χθες που ήταν προσκεκλημένος ο Θανάσης Παπαθανάσης τον ρώτησε για το Ταμείο Ανάκαμψης, ο οποίος απάντησε ότι είναι απλά ένα δημοσίευμα στο Politico προκαλώντας την αντίδραση του κ. Κασσελάκη.

enikos.gr

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:33

Σε άλλο σημείο ο κ. Κασσελάκης φαίνεται να απαντά λέγοντας πως «εύχεται κάθε επιτυχία στους Ροδίτες και να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία εάν είναι τόσο χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη χώρα που συγκαλύπτει το έγκλημα στα Τέμπη». Από την πλευρά της η δημοσιογράφος ευχήθηκε «κάθε επιτυχία εάν νομίζετε πως θα γίνετε πρωθυπουργός με το να μου επιτίθεστε, να επιτίθεστε στους δημοσιογράφους». Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε τότε ότι “δεν επιτέθηκα στους δημοσιογράφους. Δεν είπα τίποτα προσωπικό για εσάς” και πρόσθεσε ότι στηρίζει τα τοπικά ΜΜΕ.

Ένταση προκλήθηκε και όταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τη διαφημιστική καμπάνια μετά τις περσινές πυρκαγιές. Ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε ότι “κάναμε ό, τι μπορούσαμε για να δείξουμε ότι η ζωή συνεχίζεται στην Ρόδο κανονικά κι εκείνοι έκαναν καμπάνια για την επόμενη χρονιά“. Η δημοσιογράφος απάντησε ότι “κ. πρόεδρε έγινε και άμεση καμπάνια από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με αποτέλεσμα έξι ημέρες μετά τη φωτιά να αναστραφεί εντελώς το κλίμα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι δεν είχε καν ανατεθεί σε εταιρεία η καμπάνια έξι ημέρες μετά τη φωτιά. Επέμενε δε, “στείλτε μου την καμπάνια να την δω”.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:02

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου