Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Το Matrix προειδοποιεί για το 2024;

Πολλοί από τους αναγνώστες μας, αν όχι όλοι, έχουν αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα όπως «Σημεία Δύναμης» (στην ορολογία του Καστανέντα),

«συγχρονισμοί» (στην ορολογία του Γιουνγκ), «Δυσλειτουργίες Matrix» (με την ορολογία των θεωρητικών συνωμοσίας του 21ου αιώνα). Δηλαδή, ο καθένας το ονομάζει αυτό το φαινόμενο με τον δικό του τρόπο, και το ερμηνεύει με τον δικό του τρόπο. Και σήμερα ένας από τους συνδρομητές του 444prophecynews.com μοιράστηκε έναν πολύ ενδιαφέρον συγχρονισμό, ο οποίος, αν ερμηνευτεί σωστά, θα μπορούσε κάλλιστα να επηρεάσει τους πάντες. 

Χαιρετισμούς σε όλους σας στο πανίσχυρο όνομα του Ιησού και όλων των Αγίων του Θεού. Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (21 Μαΐου 2024) υπήρξε μια σφοδρή καταιγίδα εδώ στο Μιζούρι που διέκοψε προσωρινά το ρεύμα στο σπίτι μου για μερικές ώρες. Το επόμενο πρωί (Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024), γύρω στις 4:00 π.μ. Κεντρική ώρα, παρατήρησα ότι το επιτραπέζιο ρολόι μου στην κουζίνα μου είχε απενεργοποιηθεί - έπρεπε να το επαναφέρω στην κεντρική ζώνη ώρας. Έτσι, επανεκκίνησα τη συσκευή, έφτιαξα καφέ και ξαναπήγα κάτω για να διαβάσω τη Βίβλο.

Μετά την επαναφορά των ρυθμίσεων, το ρολόι λειτούργησε καλά και έδειξε την ώρα ως συνήθως. Αργότερα εκείνο το πρωί, περίπου τρεισήμισι ώρες αργότερα (πρέπει να ήταν περίπου 7:30 π.μ. ώρα κεντρικής ώρας), μόλις τελείωσα το φαγητό, άκουσα ένα ηχητικό σήμα που έβγαινε από το ρολόι περίπου 6 ή 7 φορές το σήμα σταμάτησε. Κοίταξα το ρολόι μου και η ώρα αναβοσβήνει συνεχώς «20:24» αντί για τη σωστή ώρα! 

Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας: τώρα γράφουν πολλά για έναν πιθανό Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο το 2024, οπότε κάπου μακριά και σαν στο βάθος, προέκυψε μια σκέψη: μου έχει σταλεί προειδοποίηση; Το ρολόι μου λέει τη χρονιά που θα ξεκινήσουν όλα; Η σκέψη δεν πρόλαβε να σχηματιστεί πραγματικά όταν σταμάτησαν τα ηχητικά σήματα και το  ίδιο το ρολόι επέστρεψε στην κανονική ώρα.

Δεν μπορούσα να διώξω την αίσθηση ότι αυτή ήταν μια προειδοποίηση, οπότε άρχισα να προσεύχομαι έντονα και ρώτησα τον Κύριο το εξής: «Κύριε... Προσπαθείς να με προειδοποιήσεις για κάτι που θα συμβεί φέτος... τη χρονιά που εισαι τωρα? Την ώρα που προσευχόμουν, ακούστηκε ξανά το μπιπ και το ρολόι άρχισε να αναβοσβήνει ξανά «20:24». Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, το ρολόι επέστρεψε ξανά στο κανονικό, εντελώς μόνο του.

Φοβήθηκα λίγο και άρχισα να προσεύχομαι ξανά, ρωτώντας τον Κύριο: ήταν πραγματικά αυτή μια προειδοποίηση; Εάν αυτή ήταν μια προειδοποίηση, στείλτε μου ξανά ένα σήμα. Και ξαφνικά ένας εντελώς τρομερός συναγερμός χτύπησε κάτω από το παράθυρό μου, κάνοντας με να πηδήξω. Κοίταξα έξω από το παράθυρο και είδα ένα τεράστιο φορτηγό να κάνει πίσω με το προειδοποιητικό φως αναμμένο. Αυτό δεν θα μπορούσε πλέον να είναι μια απλή σύμπτωση - μεγάλα φορτηγά εμφανίζονται σε αυτήν την περιοχή μία φορά κάθε δέκα χρόνια. 

 Σκεφτόμουν αυτά τα πολύ παράξενα ή συμπτωματικά ή προφητικά γεγονότα για μερικές μέρες ακόμα. Το πρωί της Παρασκευής (24/5/24) ένιωσα την ανάγκη να προσευχηθώ ξανά και να ρωτήσω τον Κύριο τι συνέβη. Πήγα στο πλαϊνό παράθυρο της κουζίνας, το άνοιξα και έμεινα εκεί για ένα ή δύο λεπτά. Και μετά έκανα την εξής προσευχή: «Κύριε, δείξε μου ένα σημάδι ότι αυτή ήταν μια προειδοποίηση, ότι δεν είμαι τρελός!» Και την ίδια στιγμή, ένα περιπολικό της πολιτείας του Μιζούρι ήρθε γύρω από την στροφή και ήχησε τη σειρήνα του.

Σας επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά - η περιοχή μας είναι πολύ ήσυχη. Τα μεγάλα φορτηγά δεν έρχονται ποτέ σε εμάς, τα αυτοκίνητα της αστυνομίας δεν περιπολούν εδώ, πολύ λιγότερο ορμούν με αναμμένες τις σειρήνες τους. Επομένως, νομίζω ότι ήταν ακόμα μια προειδοποίηση. Και αν ήταν προειδοποίηση, τότε αποκλείω το ενδεχόμενο να το έλαβε μόνος του. Γι' αυτό αποφάσισα να γράψω εδώ, ίσως κάποιος άλλος είχε παρόμοια εμπειρία. 

Εφόσον δεν λάβαμε εμείς την προειδοποίηση, θα ήταν ανόητο να κάνουμε ένα γουάνγκ βασισμένο σε μια αλυσίδα συγχρονισμών που πέρασε κάποιος μάγκας από το Μιζούρι. Ωστόσο, τέτοιες προειδοποιήσεις έρχονται σε συνεχή ροή: κάτω από κάθε βίντεο στο YouTube όπου ένα άτομο μοιράζεται παρόμοιες προειδοποιήσεις, για κάθε 1000 προβολές, πέντε άτομα θα εγγραφούν και θα επιβεβαιώσουν ότι είδαν το ίδιο πράγμα κάποια στιγμή. Και οι ειδήσεις από την τηλεόραση είναι επίσης για αυτό όλη την ώρα, υπάρχουν πολλά σημεία έντασης. Επομένως, ποιος ξέρει, ίσως να πάει άσχημα το 2024, οπότε ας παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου