Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Οι Κινέζοι σταματούν στους δρόμους σαν παγωμένοι.


Την εποχή των γυρισμάτων του The Matrix, δηλαδή το 1999, οι ειδικοί στα γραφικά υπολογιστών δεν είχαν ακόμη τη δυνατότητα να προσομοιώσουν μεγάλα πλήθη ανθρώπων λεπτομερώς. Επομένως, η διακοπή του κάδρου, για παράδειγμα στη σκηνή με τη γυναίκα στα κόκκινα, έγινε με τον παλιομοδίτικο τρόπο: οι χαρακτήρες απεικονίζονταν σε χαρτόνι με φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας κολλημένες πάνω τους. Όταν τραβούσες από τη σωστή γωνία, ήταν σχεδόν αδύνατο να αναγνωρίσεις ένα ψεύτικο.

Και έτσι, όπως αναφέρει ο Ταϊβανέζος blogger RealJohnnyYu, άρχισαν εκεί ένα καθαρό Matrix - οι άνθρωποι είναι παγωμένοι στους δρόμους σαν μανεκέν:

Υπάρχουν πολλά βίντεο, αλλά όλα έχουν μια πηγή:


Οι μαχητές κατά του 5G σε ιστότοπους συνωμοσίας ενθουσιάστηκαν ξέφρενα, φωνάζοντας: ορίστε, το άναψαν! Οι ακτιβιστές κατά των εμβολίων τάχθηκαν επίσης, υποπτευόμενοι ότι το γραφένιο άρχισε να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. 

Ελέγξαμε πολλές άλλες κινεζικές πηγές, αλλά κανείς άλλος δεν έχει αναφορές για άτομα που παγώνουν ενώ μετακινούνται. Επομένως, μιλάμε για κάποιο είδος flash mob. Παιδιά από την Κορέα διασκεδάζουν τώρα μιμούμενοι ρομπότ που τελειώνουν από ένα κατάστημα και οι Κινέζοι αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία με τον δικό τους τρόπο. 

Ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο απλά.

Διάφορα είδη flash mob μπορούν να προκύψουν, φυσικά, από μόνα τους, αλλά μπορούν επίσης να συμβούν κατόπιν εντολής. Αυτή είναι μια αρκετά δαπανηρή επιχείρηση, γιατί πρώτα οι άνθρωποι πρέπει να πειστούν να κάνουν κάτι, να οργανώσουν τα πάντα, στη συνέχεια να προσελκύσουν την προσοχή των κοινωνικών δικτύων στο θέμα και να διατηρήσουν τη διαφημιστική εκστρατεία. Ως εκ τούτου, τις περισσότερες φορές υπάρχει παραγγελία για ορισμένες παραστάσεις.

Αν υπήρχε και εντολή για «κατάψυξη», τότε παραδόξως κατά κάποιο τρόπο συνέπεσε με τη στιγμή που θα περνούσαν ακριβώς 3,5 χρόνια από την έναρξη της θεραπείας για την πανδημία. Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία, η περίοδος απλώνεται σε όλο το καλοκαίρι, από το οποίο πολλοί περιμένουν κάθε λογής θαύματα με μια αποκάλυψη ζόμπι.

Αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να είναι παρόμοιο με ορισμένα φάρμακα, όταν ο πελάτης είναι στριμμένος σε ένα τόξο στη θέση όπου τον βρήκε η άφιξη, μερικά πραγματικά παγώνουν, όπως τα μανεκέν. Εάν την ίδια στιγμή γίνει ένα flash mob με θέμα τα ανθρώπινα μανεκέν, τότε για κάποιο χρονικό διάστημα οι υπάλληλοι θα έχουν μια καλή εξήγηση για την κατάσταση. Όπως, μην ανησυχείτε - αυτό δεν είναι ένα shmurdyak, αλλά ένα flash mob. 

Ο σύντροφος RealJohnnyYu είναι ένας πραγματικός αμειβόμενος τράγος, για να το καταλάβετε αυτό, απλώς κοιτάξτε το blog του. Οπότε παραγγείλτε εδώ οπωσδήποτε. Και αφού υπάρχει παραγγελία, τότε  όλα είναι ακόμα πολύ διφορούμενα. Οι Κινέζοι αξίζει να παρακολουθούμε στο άμεσο μέλλον, οπότε ας παρακολουθούμε τις εξελίξεις.  

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου