Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει στις 18 Ιουνίου 2024, είπε ο «νέος Νοστράδαμος», ο αστρολόγος Κουσάλ Κουμάρ. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ένταση θα αυξηθεί μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ, της Νότιας και της Βόρειας Κορέας, της Ταϊβάν και της Κίνας, καθώς και του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας, αναφέρει η Daily Star.

Η 18η Ιουνίου 2024 είναι το ισχυρότερο πλανητικό ερέθισμα για την έναρξη ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου, αν και οι 10 και 29 Ιουνίου μπορεί επίσης να έχουν αντίκτυπο , σημείωσε ο Νοστράδαμος .

Η δημοσίευση σημειώνει ότι πριν από αυτό, ο Kumar «προέβλεψε με ακρίβεια» αρκετές συγκρούσεις μεταξύ των χωρών. Δεν διευκρινίζεται ποια συγκεκριμένα γεγονότα συζητούνται.

Νωρίτερα, το Ηνωμένο Βασίλειο είχε καλυφθεί από καταιγίδες και κεραυνούς, που τρόμαξαν πολλούς κατοίκους της χώρας και τους θύμισε τις προβλέψεις της Βούλγαρης διορατικής Vanga . Στις προφητείες της είπε ότι η επιδείνωση των καιρικών συνθηκών στη χώρα θα μπορούσε να υποδηλώνει μελλοντικές κλιματικές αλλαγές.

Η Vanga υποστήριξε ότι ο πλανήτης θα υποστεί μια αλλαγή στην τροχιά, η οποία συνήθως διαρκεί πολύ χρόνο. Εάν αυτό συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα, όπως διαταραχή του κλίματος και αύξηση των επιπέδων ραδιενέργειας, είπε. Οι Βρετανοί είδαν στις νυχτερινές καταιγίδες προάγγελους των αλλαγών για τις οποίες προειδοποίησε ο διορατικός.

news.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com