Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Το μετρό του Ντένβερ χτυπήθηκε από το μεγαλύτερο χαλάζι των τελευταίων 35 ετών καθώς πέτρες σε μέγεθος μπέιζμπολ χτυπούν την περιοχή.

 

Η μητροπολιτική περιοχή του Ντένβερ γνώρισε έντονη χαλαζόπτωση την Πέμπτη, η οποία οδήγησε στις μεγαλύτερες χαλαζοπτώσεις που καταγράφηκαν στην κομητεία τα τελευταία 35 χρόνια, με αποτέλεσμα εκτεταμένες ζημιές.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (NWS) εξέδωσε «καταστροφική» προειδοποίηση για σφοδρές καταιγίδες για την περιοχή του Ντένβερ αργά το απόγευμα της Πέμπτης, δίνοντας έμφαση στην απειλητική για τη ζωή κατάσταση με χαλάζι μεγέθους μπέιζμπολ και ριπές ανέμου έως και 50 mph.Η μεγαλύτερη αναφορά χαλαζόπτωσης στην κομητεία του Ντένβερ ήταν 2,75 ίντσες στο Commerce City την Πέμπτη. Είναι η μεγαλύτερη αναφορά χαλαζόπτωσης στην κομητεία από το 1989, ανέφερε το FOX Forecast Center.Χαλαζοθύελλα στο Ντένβερ. Η μητροπολιτική περιοχή του Ντένβερ γνώρισε έντονη χαλαζόπτωση την Πέμπτη, η οποία οδήγησε στις μεγαλύτερες χαλαζοπτώσεις που καταγράφηκαν στην κομητεία τα τελευταία 35 χρόνια, με αποτέλεσμα εκτεταμένες ζημιές.

Συνολικά, υπήρξαν τουλάχιστον 55 αναφορές χαλαζιού με διάμετρο τουλάχιστον 1 ίντσας γύρω από την περιοχή του Ντένβερ.

Η αστυνομία της Aurora είπε ότι πέρασε μια κουραστική νύχτα ανταποκρινόμενη στους συναγερμούς ασφαλείας καθώς το χαλάζι προκάλεσε ζημιές σε οχήματα, επιχειρήσεις και σπίτια μετά την καταιγίδα που πέρασε και πυροδότησε τους συναγερμούς.

«Με την εισροή κλήσεων σχετικά με τους συναγερμούς, ζητάμε από το πληττόμενο κοινό να ελέγξει με ασφάλεια την περιουσία του για ζημιές ή ενεργοποιημένο συναγερμό εάν είναι δυνατόν», προειδοποίησαν αξιωματικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Η μητροπολιτική περιοχή του Ντένβερ γνώρισε έντονη χαλαζόπτωση την Πέμπτη, η οποία οδήγησε στις μεγαλύτερες χαλαζοπτώσεις που καταγράφηκαν στην κομητεία τα τελευταία 35 χρόνια, με αποτέλεσμα εκτεταμένες ζημιές.

Μετά από μερικές ταραχώδεις ημέρες στο ανατολικό Κολοράντο, η πρόβλεψη για την αρχή του Σαββατοκύριακου παραμένει σχεδόν η ίδια.

Σφοδρές καταιγίδες αναμένεται να αναπτυχθούν νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, φέρνοντας μαζί τους τη δυνατότητα για χαλάζι μεγέθους μπάλας του γκολφ, συχνούς κεραυνούς και ριπές ανέμου άνω των 60 mph, ιδιαίτερα στις περιοχές ακριβώς ανατολικά του Ντένβερ.

strangesounds.org

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου