Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Ισπανοί ερευνητές La Quinta Columna: Ο κόσμος δεν διοικείται από ανθρώπους.

  

Μπαίνοντας βαθιά στην τρύπα του λαγού. Ισπανοί ερευνητές από το La Quinta Columna έκαναν μια μάλλον παράξενη ανακοίνωση κατά τη διάρκεια συνάντησης στη Μαδρίτη το προηγούμενο Σάββατο.

Αναφέρθηκαν στο έργο του Αμερικανού χειρουργού Roger Leir, ο οποίος εξέτασε άτομα που ισχυρίστηκαν ότι είχαν απαχθεί από εξωγήινους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο Δρ αφαίρεσε τα εμφυτεύματα από το σώμα τους. Αποδείχθηκε ότι ήταν κατασκευασμένα από νανοσωλήνες άνθρακα και γραφένιο!!!

Η νανοτεχνολογία που εγχέεται στους «εμβολιασμένους» είναι μια προηγμένη έκδοση αυτών των εμφυτευμάτων, σύμφωνα με τον βιοστατιστικό Ricardo Delgado της La Quinta Columna. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η τεχνολογία έχει εμφυτευτεί μαζικά στον άνθρωπο από ένα «άλλο» είδος που είναι παρασιτικό για την ανθρωπότητα.

Μετάφραση του κειμένου του παρακάτω βίντεο:

Έκθεση Βιβλίου Vallecas, 18 Μαΐου 2024.

Μήνυμα από τη La Quinta Columna σε όλο τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Αφού εξετάσαμε επιστημονικά στο μικροσκόπιο αυτά που ονομάζουν «εμβόλια» και αποδείξαμε ότι περιέχουν νανοτεχνολογία και μικροτεχνολογία, αφού αναθεωρήσαμε την ιστορία μας, αφού όλα τα επίσημα μέσα προσπάθησαν να κρύψουν την ανακάλυψή μας και αφού ανέλυσαν τις ενέσεις («εμβόλια» COVID και όλους τους τύπους εμβολίων), μπορούμε να πούμε δυνατά και καθαρά:

Ο κόσμος δεν διοικείται από ανθρώπους.

Το μήνυμά μας είναι απόλυτο.

Ολόκληρο το είδος μας επηρεάζεται από τη νευροτροποποίηση στη συμπεριφορά, τις πράξεις και τις σκέψεις.

Τα στοιχεία εξετάζονται σε μικροσκόπιο.

 

 

Η La Quinta Columna συνάντησε τον Steve Colbern, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Dr. Leir για να μάθει περισσότερα για τα εμφυτεύματα. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ στην ανθρωπότητα.

Αυτά τα όντα υπήρχαν πάντα και κυβερνούσαν τον κόσμο από την αρχή. Και μπορούμε να υποστηρίξουμε τους ισχυρισμούς μας με επιστημονικά στοιχεία», εξηγεί ο Delgado.

Ο José Luis Sevillano της La Quinta Columna είπε ότι οι ισχυροί προσπαθούν να επηρεάσουν την ανθρωπότητα με κάθε δυνατό τρόπο, μέσω των ναρκωτικών, του πολιτισμού, της δυνατής μουσικής, της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και ούτω καθεξής. Θέλουν να ελέγχουν τον εγκέφαλο και το νευρικό μας σύστημα, τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας.

«Βρήκαμε την αλήθεια σε έναν κόσμο γεμάτο ψέματα. Ο κόσμος μας δεν ελέγχεται από ανθρώπους. Αυτό ακούγεται τρελό. Όταν το κοιτάς κάτω από ένα μικροσκόπιο, σου προκαλεί ρίγη. Ένα άλλο είδος ελέγχει το δικό μας και μας κάνει πόλεμο. Μας δηλητηριάζουν, μέσω του αέρα και των τροφίμων», λέει ο Σεβιλιάνο.

Γνωρίζουμε σχετικά λίγα για αυτά τα πλάσματα, τα οποία πιθανότατα ζουν ανάμεσά μας για χιλιάδες χρόνια.

«Αυτό που λέω από τη δεκαετία του 1990 επιβεβαιώνεται τώρα από την επιστημονική ομάδα στο La Quinta Columna», λέει ο ομιλητής και συγγραφέας David Icke.

 

ΠΗΓΗ 

sinomosiologos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου