Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Μια τεράστια πυραμίδα εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από τη Λουιζιάνα.

Ο αριθμός των θεάσεων UFO διαφόρων τύπων σήμερα είναι τόσο τεράστιος που ακόμη και οι ουφολόγοι δεν παρακολουθούν πλέον όλες τις περιπτώσεις. Ωστόσο, ορισμένα επεισόδια είναι τόσο ενδιαφέροντα που στη συνέχεια συζητούνται για δεκαετίες:

Όπως ανακάλυψαν εύκολα οι αναγνώστες μας, αυτές είναι η «πυραμίδα πάνω από το Κρεμλίνο» από το 2009 και η «πυραμίδα πάνω από το Πεντάγωνο» από το 2018. 

Οι Ουφολόγοι αγαπούν πολύ τις πυραμίδες, τους θυμίζουν το διαστημόπλοιο του Ρα από την Πύλη των Αστρών. 

Και έτσι, όπως αναφέρει ο κ. Alexander Gelbert από τη Λουιζιάνα, στις 20 Μαΐου τράβηξε τα ακόλουθα πάνω από το κεφάλι του:

Σύνδεσμος στο βίντεο. 

Το βίντεο είναι νέο, μόλις κυκλοφόρησε, οπότε οι αναγνώστες μας ήταν οι πρώτοι, μετά φυσικά από αυτόν τον Αλέξανδρο, που έγιναν μάρτυρες ενός ιστορικού γεγονότος, το οποίο τώρα θα αρχίσει να αντιγράφεται και να επικολλάται με τρομερή δύναμη. 

Τι ξέχασαν οι αδελφοί στο μυαλό τους πάνω από τη Λουιζιάνα και γιατί έφτασαν στην πυραμίδα, κανένας από τους θνητούς, φυσικά, δεν γνωρίζει, ωστόσο, μπορούμε να πούμε τα εξής για αυτήν τη Λουιζιάνα. 

Η πολιτεία βρίσκεται στην ίδια τη Νότια Αμερική, μεταξύ Τέξας και Φλόριντα. Δηλαδή, η Λουιζιάνα δεν είναι ακριβώς η Αμερική και οι Ντελαάρες, αλλά μάλλον οι Τολτέκοι και το Μεξικό:

Όλος ο κόσμος γνωρίζει για τις πυραμίδες Calakmul, Teotihuacan, Chichen Itza - στο Μεξικό έχουν απομείνει πολλά από τους Μάγια. Ωστόσο, η Λουιζιάνα είναι επίσης έδαφος των Μάγια, αλλά για κάποιο λόγο οι αξιωματούχοι σιωπούν γι' αυτό και δεν διεξάγουν ανασκαφές. Μόνο στη Λουιζιάνα υπάρχουν περίπου 800 μεγάλες πυραμίδες. Καλύπτονται με λόφους:

Ανασκαφές δεν γίνονται εκεί και δεν έχουν γίνει ποτέ, όλα τα δεδομένα και οι ανακατασκευές είναι δεδομένα από γεωλογικά ραντάρ και δεδομένα από δείγματα πυρήνα όταν κάτι τρυπήθηκε στις πυραμίδες. Και αν κρίνουμε από τα οργανικά από αυτούς τους πυρήνες, οι πυραμίδες της Λουιζιάνα είναι 11.000 ετών. Είναι δηλαδή περίπου 2-2,5 φορές παλαιότερες από τις πυραμίδες της Αιγύπτου και είναι σύγχρονοι της Σφίγγας, η οποία είναι περίπου 14.000 ετών. 

Οι ίδιοι οι ιθαγενείς δεν θα είχαν σκεφτεί μια τόσο μεγάλης κλίμακας κατασκευή, έτσι, όπως και οι Αιγύπτιοι, διδάχτηκαν τα πάντα από τα αδέρφια τους στο μυαλό.  Και τώρα αυτά τα αδέρφια, προφανώς, επέστρεψαν για να δουν τι συμβαίνει εκεί. Αν θα πραγματοποιήσουν προσγείωση και θα αποκαταστήσουν την αστρική πύλη, αν το Πεντάγωνο θα προσπαθήσει να την ανατινάξει ξανά - δεν ξέρουμε, αλλά παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

1 σχόλιο: