Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Θα πεθάνουμε όλοι στις 2 Ιουνίου;

 

Χθες, στο άρθρο  που προειδοποίησε ο Νοστράδαμος για την πλανητική ευθυγράμμιση στις 2 Ιουνίου, είπαμε στους αναγνώστες μας ότι επί του παρόντος διεξάγεται διαγωνισμός για vangs με θέμα τις 2 Ιουνίου 2024 στο συνωμοτικό μπλογκόδρομο. Ορισμένα αριθμητικά σημεία υποδηλώνουν ότι αυτή θα είναι κάποια ιδιαίτερη μέρα.

Ωστόσο, στο σημερινό επεισόδιο, ο κύριος STEVE FLETCHER 222 φαίνεται να μας έχει ξεπεράσει όλους, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Νοστράδαμου:

Αυτό είναι ένα στιγμιότυπο από την αμερικανική τηλεοπτική σειρά "Manifest" που παράγεται από το NBC/Netflix. Η πλοκή εκεί έχει ως εξής: 

Το Montego Air 828, καθ' οδόν από την Τζαμάικα στη Νέα Υόρκη το 2013, αντιμετωπίζει αναταράξεις. Όταν το αεροπλάνο προσγειώνεται μετά την πτήση, το πλήρωμα και οι επιβάτες βγαίνουν έξω και μαθαίνουν από τους πράκτορες της NSA που τους συνάντησαν ότι τις τελευταίες ώρες ο κόσμος έχει γεράσει πεντέμισι χρόνια και φίλους, συναδέλφους και οικογένειες, που αρχικά δεν χάνουν την ελπίδα να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα ζωντανά, άλλαξαν και άρχισαν να ζουν. Αργότερα, ορισμένοι από τους επιβάτες που επιστρέφουν αρχίζουν να βιώνουν οράματα και παραισθήσεις.

Τότε οι επιβάτες, καθοδηγούμενοι από τα οράματά τους, συμπεριλαμβανομένων των οραμάτων για το μέλλον, αρχίζουν να κάνουν περίεργα πράγματα και να σώζουν τον κόσμο. Όμως το πιο σημαντικό όραμα αφορά την τύχη των ίδιων των επιβατών. Σύμφωνα με αυτό το όραμα, όσοι επέστρεψαν στο μέλλον έχουν, σαν να λέγαμε, ημερομηνία λήξης: μία φορά το 2018, θα διαρκέσουν μόνο μέχρι το 2024 και θα πεθάνουν όλοι την ίδια στιγμή - στις 2 Ιουνίου. 

Οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές είναι ένα ξεχωριστό θέμα στις θεωρίες συνωμοσίας, οι προγραμματιστές στριμώχνουν ορισμένα σημάδια σε όλα, ακόμη και σε παιδικές ταινίες για τον Κινγκ Κονγκ. 

Μερικές φορές φαίνεται ότι οι διάσημοι κινηματογραφιστές δεν γνωρίζουν άλλους αριθμούς εκτός από το 911 και το 239. Ωστόσο, τα 828 και 02/06/24 κατά κάποιο τρόπο δεν ταιριάζουν στο γενικό παράδειγμα, το οποίο από μόνο του προσελκύει την προσοχή. 

Ακολουθεί το Netflix, οι δημιουργοί του «Messiah», που ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον και δημοφιλές, αλλά ξαφνικά το πήραν και το έκλεισαν. Και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η σειρά μεταδόθηκε σχεδόν την ίδια μέρα, 1 Ιανουαρίου 2020. Και στις 2 Ιανουαρίου ξεκίνησε ήδη η πανδημία, την οποία πολλοί εσχατολόγοι θεωρούν ως σημείο εκκίνησης μέχρι την επίσημη ημερομηνία κλεισίματος του λούνα παρκ Planet Earth.

Αυτό που υπαινίχθηκε το Netflix στις 2 Ιουνίου, ο ίδιος ο Steve δεν έχει ιδέα. Στα σχόλια, παρουσιάζονται εκδόσεις: το Rapture, τα πεδία των Φλεγραίνων θα εκραγούν, ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει, ένας αστεροειδής κ.ο.κ.

Κάποιοι προσεγγίζουν ευθέως το ερώτημα: Στις 2 Ιουνίου 2024, θα πεθάνουμε όλοι γιατί τα ρομπότ του λούνα παρκ θα ξεμείνουν από μπαταρίες. Άλλοι σκέφτονται σε αναλογίες και προτείνουν να ακολουθήσουν τα επεισόδια της σειράς, με αφετηρία τις 2 Ιουνίου. 

Ας μην είμαστε έξυπνοι και ας πούμε ότι ξέρουμε τι θα γίνει στις 2 Ιουνίου. Μας φαίνεται όμως ότι ο Steve έχει δίκιο και η ημερομηνία δεν επιλέχθηκε τυχαία από το Netflix, οπότε περιμένουμε τις 24/06/24 και παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com 

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου