Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Προφητείες για τον ερχομό του Λευκού Τσάρου: θα έρθει από τη Ρωσία και θα δημιουργήσει έναν Νέο Κόσμο.


Υπάρχουν πολλές προφητείες και προβλέψεις ότι ο Λευκός Βασιλιάς θα έρθει από την Ανατολή.

Υπάρχουν πολλές προφητείες και προβλέψεις ότι ο Λευκός Βασιλιάς θα έρθει από την Ανατολή. Ο Νοστράδαμος έγραψε επίσης στα τετράστιχά του ότι ο Λευκός Τσάρος θα εμφανιζόταν στο μακρινό Τάρταρυ, στο νότιο τμήμα του - αυτή τη στιγμή αυτό είναι το έδαφος της σύγχρονης Κεντρικής Ασίας. Αλλά αυτό το άτομο δεν θα είναι μουσουλμάνος.

Ποιος είναι αυτός ο Λευκός Τσάρος; Πότε θα έρθει; Και γιατί φοβούνται τόσο τη Ρωσία τώρα;

Θα έρθει από το Τάρταρυ.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο Λευκός Τσάρος θα ενώσει όλους τους σλαβικούς λαούς μέχρι το 2030. Μια μέρα ο Σέργιος του Ραντόνεζ είχε ένα όραμα. Η ίδια η Μητέρα του Θεού εμφανίστηκε σε αυτόν και είπε: «Τρεις ρίζες, που τις χωρίζει μια κατάρα, θα μεγαλώσουν μαζί με την αγάπη».

Αλλά πρώτα, ο Λευκός Τσάρος θα ξεκινήσει τη μεταμόρφωση της Ανατολής. Θα πραγματοποιήσει μεταρρυθμίσεις και θα ενώσει όλες τις ασιατικές και όλες τις αφρικανικές χώρες σε ένα ενιαίο σύνολο.

Αλλά η Ευρώπη δεν θα σαγηνεύσει τον Λευκό Τσάρο. Θα τον απωθήσει με τον θυμό, το μίσος, την επιθετικότητα και την αφύσικη ηθική της.

Οι Ευρωπαίοι έχουν ήδη παραβιάσει όλους τους νοητούς και ασύλληπτους νόμους του σύμπαντος, δεν μπορούν πλέον να σωθούν και κανείς δεν θα τους σώσει, εκτός αν οι ίδιοι οι άνθρωποι καταλάβουν ότι η σωτηρία των πνιγμένων είναι έργο των ίδιων των πνιγμένων και εγκαταλείψουν την Ευρώπη. Εδώ θα έχουν μια ευκαιρία.

Οι Ινδουιστές είπαν ότι αυτό θα ήταν το Kalki Avatar, δηλαδή ένα άτομο που θα ερχόταν να μεταφέρει την ανθρωπότητα από έναν καταδικασμένο πολιτισμό, ο οποίος καταρρέει υπό την πίεση φυσικών καταστροφών, επιδημιών και στρατιωτικών συγκρούσεων, σε έναν νέο κόσμο, τον οποίο οι Ινδουιστές αποκαλούν Satya- Yuga (ο κόσμος της δικαιοσύνης και της ομορφιάς).

Το Βατικανό θα πέσει.

Πολλοί έχουν ακούσει για τις τρεις προφητείες της Φατίμα της Παναγίας. Η εμφάνιση της Παναγίας συνέβη πριν από περισσότερα από εκατό χρόνια κοντά στη μικρή πορτογαλική πόλη Fatima. Η Μητέρα του Θεού εμφανίστηκε πολλές φορές, χιλιάδες άνθρωποι την είδαν, αλλά την άκουσαν μόνο τρία παιδιά.

Υπάρχουν πολλές προφητείες και προβλέψεις ότι ο Λευκός Βασιλιάς θα έρθει από την Ανατολή.-3

Αυτές οι προφητείες αναγνωρίζονται επίσημα από την Καθολική Εκκλησία, αλλά ήταν τόσο εκπληκτικές και συγκλονιστικές που το Βατικανό κρατά ακόμα μυστικές ορισμένες λεπτομέρειες. Από όσα έχουν δημοσιοποιηθεί είναι γνωστό ότι ο Λευκός Τσάρος θα έρθει από τη Ρωσία. Πολλοί βασιλιάδες θα του προσκυνήσουν, αλλά ο Πάπας δεν θα θέλει να το κάνει, οπότε θα καταστραφεί. Η Ρωμαϊκή Εκκλησία θα πέσει.

Προφητεία του Νοστράδαμου.

Ο μεγάλος προφήτης όλων των εποχών και των λαών στα τετράστιχά του αποκαλούσε τον Λευκό Τσάρο «Άγγελός μου» - Ανγκαμούα, γιατί με την πραότητα και τη διάθεσή του θα είναι σαν Άγγελος. Ο Νοστράδαμος προέβλεψε ακόμη και την ακριβή ημερομηνία εμφάνισης του Angamua - αυτό είναι το πρώτο μισό του 21ου αιώνα, δηλαδή η εποχή μας.

Ο Γάλλος προγνωστικός πρακτικά δεν κατονόμασε ακριβείς ημερομηνίες, αλλά σε αυτή την περίπτωση υπέδειξε το καλοκαίρι του 1999, την ώρα της ηλιακής έκλειψης. Τότε είναι που ο Ανγκαμούα θα πρέπει να επισκεφθεί τον επικεφαλής της αρχαίας Ερμητικής Στοάς, η οποία θα παραμείνει η μόνη στη Γη ως φορέας της Αλήθειας και θα μυηθεί στη μυστική γνώση.

Αυτή η γνώση θα κάνει τον Λευκό Τσάρο άτρωτο και παντοδύναμο. Το έτος 1999 θα είναι η αρχή της ανάβασης του Angamua.

Το Ερμητικό κρεβάτι της Αλήθειας είναι η Σαμπάλα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό. Αποδεικνύεται ότι ένα συγκεκριμένο άτομο έλαβε μύηση από τον επικεφαλής της Σαμπάλα, συνειδητοποίησε πλήρως την αποστολή του και σταδιακά προχωρά προς τον στόχο του, συγκεντρώνοντας υποστηρικτές και εφαρμόζοντας τη γνώση που αποκτήθηκε.

Υπάρχουν πολλές προφητείες και προβλέψεις ότι ο Λευκός Βασιλιάς θα έρθει από την Ανατολή.-4

Και μια μέρα θα αποκαλυφθεί στον κόσμο ή ίσως είναι ήδη γνωστός σε όλους μας. Έχουν περάσει ήδη 25 χρόνια από τη μύηση, δηλαδή, αυτός ο άνθρωπος δεν είναι πια νέος και πιθανότατα οι άνθρωποι θα μάθουν ότι είναι ο Μεσσίας ήδη αυτή τη δεκαετία.

Είναι μέχρι το 2030 που ο Λευκός Τσάρος θα πάρει την εξουσία στα χέρια του, όχι αργότερα, γιατί τώρα βρίσκεται στην πλήρη ακμή των δυνάμεών του.

Ο Νοστράδαμος προέβλεψε ότι το μέλλον της ανθρωπότητας βρίσκεται στα χέρια αυτού του ανθρώπου. Επιπλέον, δεν έγραψε ότι ο Angamua θα ήταν κάποιου είδους πολιτική προσωπικότητα ή στρατιωτικός ηγέτης. Δήλωσε ευθέως ότι αυτός ο άνθρωπος θα μυηθεί στα μυστικά της Ερμητικής Στοάς το καλοκαίρι του 1999 και μετά από αυτό, μετά από λίγο καιρό, θα κατακτούσε ολόκληρο τον κόσμο.

Προφητείες από τις Γραφές.

Θυμηθείτε τη Γραφή. Ο Ιησούς είπε ότι στους Εσχάτων Καιρούς ο Παρηγορητής θα ερχόταν για να παρηγορήσει τους πάντες. Ο Προφήτης Μωάμεθ μίλησε επίσης για αυτό: «Δεν θα έρθω, θα σου στείλω τον Παρηγορητή». Οι μουσουλμάνοι τον γνωρίζουν ως Μαχντί.
Υπάρχουν πολλές προφητείες και προβλέψεις ότι ο Λευκός Βασιλιάς θα έρθει από την Ανατολή.-5

Ο Μωάμεθ είπε ότι όλοι οι μουσουλμάνοι θα έπρεπε να ενωθούν κάτω από τη σημαία του απεσταλμένου του, του Μαχντί. Αλλά το πιο εκπληκτικό είναι ότι ο ίδιος ο Προφήτης Μωάμεθ σημείωσε ότι ο Μαχντί θα ήταν διαφορετικής πίστης, θα ήταν από μια ξένη φυλή.

Οι Βουδιστές περιμένουν τον ερχομό του Μαϊτρέγια, ο οποίος θα έρθει με τον άτρωτο στρατό του και θα ενώσει τον κόσμο σύμφωνα με τους νόμους της Σοφίας.

Προβλέψεις της Helena Roerich.

Η Helena Roerich έγραψε επίσης πολλά για τον Λευκό Τσάρο στα τέλη της δεκαετίας του '30 του περασμένου αιώνα. Είναι γνωστό ότι αυτή και ο σύζυγός της Constantine Roerich έκαναν αρκετές αποστολές αναζητώντας τη Σαμπάλα, και ίσως μάλιστα τη βρήκαν.

Όταν η Helena Roerich ρωτήθηκε για την ώρα εμφάνισης του Λευκού Τσάρου, απάντησε: «Όταν η μικρή σου κόρη γεράσει». Στις μέρες μας οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του '30 του εικοστού αιώνα είναι ακόμα ζωντανοί, αλλά υπάρχουν λίγοι από αυτούς, σχεδόν κανένας. Αυτό σημαίνει ότι έχει ήδη έρθει η ώρα της εμφάνισης του Λευκού Τσάρου.

Η Helena Roerich είπε ευθέως ότι η ψυχή του συζύγου της Nicholas Roerich θα ενσαρκωθεί στο σώμα του Λευκού Τσάρου και αυτό θα συνέβαινε το 1974.

Γιατί θα έρθει ο Λευκός Τσάρος;

Υπάρχουν πολλές προφητείες και προβλέψεις ότι ο Λευκός Βασιλιάς θα έρθει από την Ανατολή.-6

Όλοι οι προφήτες είπαν ότι θα ερχόταν ένας άνθρωπος που θα δημιουργούσε έναν Νέο Κόσμο βασισμένο στη δικαιοσύνη, την αγάπη και τον αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ των λαών. Σε αυτή τη νέα κοινωνία δεν θα υπάρχουν πόλεμοι, δεν θα υπάρχουν σύνορα, όλοι θα μένουν σε ένα σπίτι, που είναι ο πλανήτης μας Γη.

Ο Λευκός Τσάρος θα λάβει την αθανασία από τις Ανώτερες Δυνάμεις, και ολόκληρος ο στρατός του θα είναι επίσης αθάνατος, και θα κυβερνήσει για τουλάχιστον τριακόσια χρόνια. Θα ξεκινήσει την κατασκευή της πρωτεύουσας του κόσμου στο Αλτάι κατόπιν αιτήματος του Άρχοντα της Σαμπάλα.

Σύμφωνα με ορισμένες προβλέψεις, ο Λευκός Τσάρος θα ξεκινήσει τις δραστηριότητές του όχι από την Ανατολή, αλλά από την Αφρική. Θα ενώσει γρήγορα τις αφρικανικές χώρες σε ένα ενιαίο σύνολο και μόνο τότε θα ασχοληθεί με την Ασία, ενώνοντας τη Ρωσία, την Ινδία, την Κίνα, το Ιράν και όλα τα άλλα εδάφη της Ανατολικής Ευρώπης και της Ασίας. Και όλα αυτά θα συμβούν κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια μας.

Έτσι, γνωρίζουμε ότι ο Λευκός Βασιλιάς έχει ήδη υποστεί μύηση από τον Άρχοντα της Σαμπάλα, έχει λάβει την απαραίτητη σοφία και άτρωτο. Θα έρθει στον κόσμο ως Μεσσίας, ως Σωτήρας, για να σώσει την ανθρωπότητα από κατακλυσμούς και πολέμους, να δημιουργήσει έναν Νέο Κόσμο, να διατηρήσει όλη τη σοφία και την κληρονομιά της ανθρωπότητας. Αυτό αναφέρεται σε όλες τις προφητείες για τον Λευκό Τσάρο.

Υπάρχουν πολλές προφητείες και προβλέψεις ότι ο Λευκός Βασιλιάς θα έρθει από την Ανατολή.-7

Και η προφητεία της Φατίμα μας λέει ότι ο Λευκός Τσάρος, που θα έρθει από τη Ρωσία, θα μιλήσει εναντίον του Βατικανού και κατά της Ευρώπης, μετά από την οποία θα πάψουν να υπάρχουν.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου