Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Η Βόρεια Κορέα βομβάρδισε τη Νότια Κορέα με κυλίνδρους περιττωμάτων.

 

Στη Νοτιοανατολική Ασία, η Βόρεια Κορέα παίζει το ρόλο της ομοσπονδίας Μόκσα, αφενός, δείχνοντας ξεκάθαρα στους ανθρώπους σε τι οδηγεί η οικοδόμηση του σοσιαλισμού και, αφετέρου, δημιουργώντας ειδήσεις και προηγούμενα που όλοι στη συνέχεια συζητούν. 

Η πιο συνηθισμένη είδηση ​​που έρχεται από τη Βόρεια Κορέα είναι η εκτόξευση πυραύλων, συνήθως προς την Ιαπωνία. Ωστόσο, σήμερα ο χοντρός έκανε κάτι νέο:

Σύμφωνα με τους Νοτιοκορεάτες, το πρωί της 29ης Μαΐου, η αεράμυνα τους εντόπισε τουλάχιστον μιάμιση εκατό μπαλόνια που πετούσαν πέρα ​​από τα σύνορα.

Η πρώτη σκέψη του στρατού της Κορέας ήταν η υπόθεση ότι ο χοντρός δοκίμαζε την άμυνά τους. Εάν κρεμούσατε αλουμινόχαρτο στην μπάλα, θα αντανακλά σήματα από τα ραντάρ αεράμυνας και θα επέτρεπε στη ΛΔΚ να ανιχνεύσει πού και ποια συγκροτήματα βρίσκονται.  Φανταστείτε την έκπληξη των κατοίκων της Σεούλ και της γύρω περιοχής όταν οι μπάλες άρχισαν να προσγειώνονται. Το ωφέλιμο φορτίο τους αποδείχθηκε ότι ήταν σάκοι με περιττώματα. 

Οι Νοτιοκορεάτες σοκαρίστηκαν από την κατάσταση, αν και στην πραγματικότητα υπάρχει λόγος για χαρά:

 Έτσι, αν υπάρχει κύριος στη Βόρεια Κορέα, σημαίνει ότι υπάρχει κάτι να φάμε εκεί και οι οικοδόμοι του σοσιαλισμού δεν πεθαίνουν από την πείνα. Και αυτό είναι καλό. Αν και, φυσικά, δεν αποκλείουμε το γεγονός ότι μόνο ο κύριος σύντροφος Κιμ χρησιμοποιήθηκε ως ωφέλιμο φορτίο. Ωστόσο, εκεί τελειώνουν τα καλά σημεία. 

Τελειώνουν κυρίως επειδή η Νότια Κορέα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη χρήση βιολογικών όπλων, η οποία μοιάζει με χουλιγκανισμό. Αν μια τέτοια μπάλα καταλήξει σε μια δεξαμενή που τροφοδοτεί την πόλη, αν το ζώο που σκάει στην τσάντα είχε, για παράδειγμα, χολέρα, τότε μπορεί να υπάρξουν συνέπειες. 

Το δεύτερο σημείο είναι οι οπαδοί του καθεστώτος της Βόρειας Κορέας. Για παράδειγμα, τα ζώα στον Λίβανο και τη Γάζα. Ή, για παράδειγμα, Moksha p-doras. Μπορούν να αρχίσουν να επαναλαμβάνουν τη διαδικασία και όχι μιάμιση εκατό, αλλά μιάμιση χιλιάδες μπαλόνια με επιλεγμένο τον κ. Moksha, ίσως και τον κύριο από την ιερή βαλίτσα, θα πετάξουν στην Πολωνία. Και οι Πολωνοί, από συνήθεια, θα φοβηθούν να καταρρίψουν και ο κύριος Moksha θα πετάξει στους κήπους τους. 

Υπό το πρίσμα των παραπάνω, είναι καιρός να κάνουμε κάτι με τους αδύναμους μυαλούς προτού εξαπλωθούν τέτοιοι βομβαρδισμοί. Προτείνουμε τη χρήση κυρώσεων, ναυτικού αποκλεισμού και συσκευών τύπου HAARP για να μην καλλιεργούν τίποτα οι αδύναμοι, ώστε να μην υπάρχει τίποτα για φαγητό και να υπάρχει έλλειψη κ.κ. Έτσι ώστε πριν σκάσει σε ένα μπαλόνι, ένας αδύναμος άνθρωπος να σκεφτεί: δεν θα ήταν καλύτερο να σκάσει και μετά να το καταβροχθίσει, χρησιμοποιώντας το πολύτιμο δευτερεύον προϊόν στον δεύτερο γύρο;

 Εάν δεν ληφθούν τώρα επείγοντα μέτρα, τα ολοκληρωτικά καθεστώτα θα καταλάβουν ολόκληρο τον πλανήτη, όπως έχουν ήδη κάνει με τα εδάφη διαμονής τους. Και τότε θα πρέπει να γυαλιστούν. Επομένως, είναι καλύτερο, φυσικά, να φέρουμε σε συμφωνία τους μειονεκτούντες με λίγο αίμα, επομένως παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου