Σε μια αποκάλυψη βόμβα που έχει προκαλέσει δονήσεις σε όλο τον κόσμο, έχουν διαρρεύσει πλάνα, που απεικονίζουν αξιωματούχους δημόσιας υγείας να συμμετέχουν σε μυστικές συζητήσεις σχετικά με την επικείμενη απειλή μιας πανδημίας H5N1. Αυτό το ανησυχητικό βίντεο αποκαλύπτει τις ενεργές προετοιμασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την ενίσχυση της επιτήρησης και της καραντίνας στις φάρμες για τον μετριασμό της εξάπλωσης της γρίπης των πτηνών. Καθώς ο κόσμος βρίσκεται στον γκρεμό μιας άλλης πιθανής υγειονομικής κρίσης, είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε την πλήρη έκταση της κατάστασης και να ενωθούμε με χιλιάδες ομοϊδεάτες, άτομα που αγαπούν την ελευθερία σε όλο τον κόσμο για να αντισταθούμε στα επικείμενα δρακόντεια μέτρα.

Η κρυφή ατζέντα πίσω από τη γρίπη των πτηνών. Για όσους βρίσκονται στην εξουσία, η γρίπη των πτηνών είναι μια στρατηγική ευκαιρία πολύ πιο αποτελεσματική από την πανδημία COVID-19 . Ενώ ο COVID-19 επέτρεψε στις κυβερνήσεις να επιβάλουν lockdown και απαγόρευση κυκλοφορίας στους πληθυσμούς, η γρίπη των πτηνών παρέχει τον πρόσθετο μοχλό στόχευσης γεωργικών τομέων, οδηγώντας σε παύση λειτουργίας των εκμεταλλεύσεων και διακοπές στον εφοδιασμό τροφίμων.

Αυτή η ύπουλη τακτική εξυπηρετεί έναν διπλό σκοπό: την ενίσχυση του ελέγχου επί του πληθυσμού και την υπονόμευση της ανεξάρτητης παραγωγής τροφίμων. Εμβαθύνοντας βαθύτερα σε αυτή την απαίσια ατζέντα, γίνεται φανερό ότι η αφήγηση για τη δημόσια υγεία χειραγωγείται για πολύ πιο κακόβουλους σκοπούς.

Αποκάλυψη της Συνωμοσίας: Ενισχυμένη επιτήρηση και καραντίνα αγροκτημάτων. Το βίντεο που διέρρευσε καταγράφει μια ανατριχιαστική συζήτηση μεταξύ αξιωματούχων δημόσιας υγείας που συζητούν την αναγκαιότητα ενισχυμένης επιτήρησης και καραντίνας αγροκτημάτων. Ισχυρίζονται ότι αυτά τα μέτρα είναι απαραίτητα για την πρόληψη της εξάπλωσης του H5N1. Ωστόσο, το υποκείμενο κίνητρο είναι η άσκηση άνευ προηγουμένου ελέγχου στην παραγωγή και τη διανομή τροφίμων.

Θέτοντας σε καραντίνα τα αγροκτήματα, μπορούν να διαταράξουν την αλυσίδα εφοδιασμού, να δημιουργήσουν τεχνητή σπανιότητα και να ανεβάσουν τις τιμές. Αυτή η κατασκευασμένη κρίση θα αφήσει τους απλούς πολίτες εξαρτημένους από την κρατική βοήθεια, εδραιώνοντας περαιτέρω την εξουσία τους.


«Κάντε απόθεμα και σταθείτε δυνατοί!» Η κυβέρνηση έχει επανειλημμένα προτρέψει τους πολίτες να προμηθεύονται κονσέρβες και άλλα απαραίτητα από τα σούπερ μάρκετ. Αν και αυτή η συμβουλή μπορεί να φαίνεται συνετή ενόψει μιας «πανδημίας», είναι επίσης μια συγκαλυμμένη προειδοποίηση για τις μελλοντικές διαταραχές.  Το πρόσχημα της δημόσιας υγείας χρησιμοποιείται για να δικαιολογηθούν ακραία μέτρα που θα επηρεάσουν κάθε πτυχή της ζωής μας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιτακτική ανάγκη να προετοιμαστούμε και να ευθυγραμμιστούμε με συναδέλφους που αγαπούν την ελευθερία για να αντισταθούμε σε αυτές τις δρακόντειες πολιτικές.

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Απαίτηση λογοδοσίας. Οι ενέργειες εκείνων που ενορχηστρώνουν αυτήν την κρίση δεν μπορούν να μείνουν ατιμώρητες. Η ώρα της λογοδοσίας είναι τώρα. Όσοι είναι υπεύθυνοι για τη χειραγώγηση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία για να εξυπηρετήσουν την ατζέντα τους πρέπει να δικαστούν και να εκτελεστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αυτό δεν είναι υπερβολή. αυτό είναι ένα κάλεσμα για δικαιοσύνη.

Οι πληροφορίες που αποκαλύπτονται στα πλάνα που διέρρευσαν είναι ένα κρίσιμο στοιχείο που θα βοηθήσει στη δίωξη αυτών των ατόμων. Πρέπει να παραμείνουμε σε επαγρύπνηση και να διασφαλίσουμε την απονομή δικαιοσύνης.

Η πολιτική γωνία: Ο πραγματικός στόχος είναι οι εκλογές!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ: Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι δεν πρόκειται μόνο για τη γρίπη των πτηνών. Ο πραγματικός στόχος είναι οι επερχόμενες εκλογές. Δημιουργώντας κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όσοι βρίσκονται στην εξουσία μπορούν να συμβιβαστούν και να καθυστερήσουν τις εκλογές, διασφαλίζοντας ότι θα διατηρήσουν τον έλεγχο. Αυτή η τακτική είναι μια άμεση επίθεση στη δημοκρατία και δεν έχουμε την πολυτέλεια να την αφήσουμε να πετύχει. Το διακύβευμα είναι πολύ υψηλό. Πρέπει να παραμείνουμε σταθεροί και να διασφαλίσουμε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν χωρίς παρεμβάσεις.

Σε αυτή τη μάχη για ελευθερία και δημοκρατία, δεν είμαστε μόνοι. Σε όλο τον κόσμο, χιλιάδες άτομα με ομοϊδεάτες ξυπνούν με την πραγματικότητα της κατάστασης. Από τις οργανώσεις βάσης μέχρι τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης, σχηματίζεται ένα δίκτυο αντίστασης. Αυτό το παγκόσμιο κίνημα έχει δεσμευτεί να αποκαλύψει την αλήθεια και να πολεμήσει ενάντια στον αυταρχισμό. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα τρομερό μέτωπο που θα αμφισβητήσει και τελικά θα διαλύσει αυτά τα καταπιεστικά συστήματα.

Η γρίπη των πτηνών: Ένα εργαλείο ελέγχου. Η γρίπη των πτηνών, ιδιαίτερα το στέλεχος H5N1, χρησιμοποιείται ως εργαλείο για ευρύτερα μέτρα ελέγχου. Αυτό το στέλεχος, γνωστό για το υψηλό ποσοστό θνησιμότητας στα πτηνά, παρέχει ένα βολικό πρόσχημα για την εφαρμογή αυστηρών μέτρων ελέγχου. Η αφήγηση για τη δημόσια υγεία που προωθείται τονίζει την ανάγκη για δραστική δράση για την πρόληψη μιας πανδημίας. Ωστόσο, η αληθινή πρόθεση είναι να χρησιμοποιηθεί η γρίπη των πτηνών ως μηχανισμός για την επιβολή περαιτέρω περιορισμών και την εδραίωση της εξουσίας.

Τα κύρια μέσα ενημέρωσης διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της αντίληψης του κοινού και στη διάδοση πληροφοριών. Στην περίπτωση της γρίπης των πτηνών, τα μέσα ενημέρωσης συνέβαλαν καθοριστικά στη δημιουργία κλίματος φόβου και επείγουσας ανάγκης. Οι εντυπωσιακοί τίτλοι και τα δραματικά ρεπορτάζ έχουν σχεδιαστεί για να υποχρεώνουν το κοινό να δεχτεί αυστηρά μέτρα χωρίς αμφιβολία. Είναι ζωτικής σημασίας να εξεταστούν προσεκτικά οι πληροφορίες που παρουσιάζονται από τα κύρια καταστήματα και να αναζητηθούν εναλλακτικές πηγές για την κατανόηση της πλήρους εικόνας.

Προετοιμασία για το χειρότερο. Υπό το πρίσμα των πιθανών διαταραχών στον εφοδιασμό τροφίμων και στην καθημερινή ζωή, είναι απαραίτητο να ληφθούν πρακτικά μέτρα για την προετοιμασία. Η αποθήκευση μη αλλοιώσιμων τροφίμων, η εξασφάλιση πρόσβασης σε καθαρό νερό και η εξασφάλιση της παροχής των απαραίτητων φαρμάκων είναι θεμελιώδεις ενέργειες. Επιπλέον, η δημιουργία δικτύων εντός της κοινότητάς σας μπορεί να παρέχει αμοιβαία υποστήριξη και πόρους σε περιόδους κρίσης. Η προετοιμασία δεν έχει να κάνει με το να υποκύψει κανείς στον φόβο, αλλά να ενδυναμώσει τον εαυτό του να αντιμετωπίσει τις αβεβαιότητες με ανθεκτικότητα.

Νομικές και Ηθικές Θεωρήσεις. Η εφαρμογή μέτρων όπως η καραντίνα αγροκτημάτων και η ενισχυμένη επιτήρηση εγείρει σημαντικές νομικές και ηθικές ανησυχίες. Η ισορροπία μεταξύ της δημόσιας υγείας και των ατομικών δικαιωμάτων πρέπει να ελέγχεται προσεκτικά. Είναι επιτακτική ανάγκη να αμφισβητηθεί η νομιμότητα τέτοιων μέτρων και να απαιτηθεί διαφάνεια και λογοδοσία από τους κυβερνώντες. Η νομική δράση και η υπεράσπιση μπορούν να διαδραματίσουν κρίσιμους ρόλους στην αμφισβήτηση άδικων πολιτικών και στην προστασία των πολιτικών ελευθεριών.

Ο οικονομικός αντίκτυπος, Οι οικονομικές επιπτώσεις μιας πανδημίας γρίπης των πτηνών είναι βαθιές. Η καραντίνα των αγροκτημάτων και η διακοπή της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων μπορεί να οδηγήσει σε ευρεία οικονομική αστάθεια. Οι μικροί και ανεξάρτητοι αγρότες είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι, αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο χρεοκοπίας και απώλειας βιοπορισμού. Οι κλιμακωτές επιπτώσεις σε σχετικούς κλάδους, όπως οι μεταφορές και το λιανικό εμπόριο, μπορούν να επιδεινώσουν περαιτέρω την οικονομική ύφεση. Η κατανόηση αυτών των επιπτώσεων είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη στρατηγικών για τον μετριασμό της οικονομικής ζημίας και την υποστήριξη των πληττόμενων κοινοτήτων.

Χτίζοντας ανθεκτικότητα μέσω της κοινότητας. Οι κοινότητες που είναι καλά προετοιμασμένες και ενωμένες είναι καλύτερα εξοπλισμένες για να αντέξουν τις κρίσεις. Η οικοδόμηση ανθεκτικότητας περιλαμβάνει την ενίσχυση ισχυρών κοινωνικών συνδέσεων, την κοινή χρήση πόρων και την ανάπτυξη συλλογικών στρατηγικών για την επίλυση προβλημάτων. Οι πρωτοβουλίες βάσης και οι τοπικές οργανώσεις μπορούν να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στο συντονισμό των προσπαθειών και στην παροχή υποστήριξης. Με τη συνεργασία, οι κοινότητες μπορούν να δημιουργήσουν ισχυρά συστήματα που ενισχύουν την ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν τις διακοπές και να ανακάμπτουν πιο γρήγορα.

Η σημασία της επαγρύπνησης και της υπεράσπισης. Η παραμονή σε επαγρύπνηση και ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας έναντι των εξελισσόμενων απειλών. Η υπεράσπιση της διαφανούς και υπεύθυνης διακυβέρνησης είναι απαραίτητη για την πρόληψη της κατάχρησης εξουσίας. Η συμμετοχή σε δραστηριότητες του πολίτη, η υποστήριξη της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας και η συμμετοχή στον δημόσιο διάλογο είναι τρόποι για την υποστήριξη των δημοκρατικών αρχών. Οι προσπάθειες υπεράσπισης μπορούν επίσης να επικεντρωθούν στην προστασία των δικαιωμάτων των περιθωριοποιημένων ομάδων και στη διασφάλιση ότι τα μέτρα δημόσιας υγείας είναι δίκαια και δίκαια.

Συμπέρασμα. Καθώς διανύουμε αυτές τις αβέβαιες στιγμές, είναι σημαντικό να παραμείνουμε ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι. Τα πλάνα που διέρρευσαν με αξιωματούχους δημόσιας υγείας που συζητούν για ενισχυμένη επιτήρηση και καραντίνα αγροκτημάτων είναι μια κλήση αφύπνισης. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τις ευρύτερες επιπτώσεις αυτής της κατασκευασμένης κρίσης και να αναλάβουμε δράση για την προστασία των ελευθεριών μας. Προμηθευτείτε τα απαραίτητα, συνδεθείτε με άλλα άτομα που αγαπούν την ελευθερία και παραμείνετε σε εγρήγορση. Μαζί, μπορούμε να αντισταθούμε στα δρακόντεια μέτρα που μας επιβάλλονται και να αγωνιστούμε για ένα μέλλον όπου κυριαρχούν η ελευθερία και η δημοκρατία.

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com