Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Ο «Νέος Νοστράδαμος» προβλέπει την ακριβή ημερομηνία έναρξης του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

 

Ο Kushal Kumar προβλέπει έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο μετά από αυξημένες εντάσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Γάζας, παραπάνω
Ο Kushal Kumar προβλέπει έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο μετά από αυξημένες εντάσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Γάζας, παραπάνω (Εικόνα: AFP μέσω Getty Images)

Ένας αστρολόγος που ονομάστηκε «Νέος Νοστράδαμος» αποκάλυψε την πρόβλεψή του για την ακριβή ημερομηνία έναρξης του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου .

Ο Kushal Kumar χρησιμοποιεί έναν βεδικό χάρτη αστρολογίας που βασίζεται σε ευθυγραμμίσεις πλανητών και αστεριών για να προβλέψει το μέλλον.

Ισχυρίζεται ότι το διάγραμμα προέβλεπε προηγουμένως αυξανόμενες εντάσεις μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, Βόρειας και Νότιας Κορέας, Κίνας και Ταϊβάν και Ρωσίας και Ουκρανίας .

Κάποιοι μπορεί να πουν ότι δεν χρειάζεστε αστρολογία για να σας το πει αυτό, αλλά παρ' όλα αυτά κυκλοφόρησε αυτό που λέει ότι είναι η ακριβής ημερομηνία που θα μπορούσε να ξεκινήσει ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.

Και είναι πολύ σύντομα.

Πότε πιστεύει ο «νέος Νοστράδαμος» ότι θα ξεκινήσει ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος;

Σύμφωνα με την Daily Star , η Kushal πιστεύει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος τον επόμενο μήνα, στις 18 Ιουνίου.

Ο Ινδός αστρολόγος είπε ότι η ημερομηνία είχε «το ισχυρότερο πλανητικό ερέθισμα για να πυροδοτήσει τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, αν και οι 10 και 29 Ιουνίου μπορεί να έχουν λόγο επίσης».

Μια εικόνα του Michel de Nostredame
Ο Γάλλος αστρολόγος Michel de Nostredame ήταν ο αρχικός Νοστράδαμος (Εικόνα: Ullstein Bild μέσω Getty Images)

Ποιος ήταν ο αρχικός Νοστράδαμος;

Ο Michel de Nostredame, που έγινε γνωστός ως Nostradamus, ήταν Γάλλος αστρολόγος που δημοσίευσε το βιβλίο «Les Propheties» το 1555.

Το βιβλίο ήταν μια συλλογή από 942 ποιητικά τετράστιχα που προφανώς προμήνυαν μελλοντικά γεγονότα.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι προέβλεψε σωστά την πυρκαγιά του Λονδίνου, τη Γαλλική Επανάσταση, την άνοδο του Ναπολέοντα και του Χίτλερ, και τους δύο παγκόσμιους πολέμους, την 11η Σεπτεμβρίου και ακόμη και τον θάνατο της Νταϊάνα, της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ένας Ουκρανός αστυνομικός επιθεωρεί ένα κατεστραμμένο κτίριο κατά τη διάρκεια της εκκένωσης ντόπιων από εδάφη που συνορεύουν με τη Ρωσία, στην πόλη Vovchansk, στην περιοχή Kharkiv, βορειοανατολική Ουκρανία
Ο Kushal αναφέρθηκε επίσης στη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας (Εικόνα: EPA)
Φέρεται επίσης να προέβλεψε τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' το 2022  - και μάλιστα μάντεψε σωστά την ηλικία της.

«Η βασίλισσα Ελισάβετ II θα πεθάνει, περίπου στα 22 της, σε ηλικία περίπου 96 ετών», έγραφε το προαίσθημα, σύμφωνα με τον αναλυτή Mario Reading.

Προφανώς προέβλεψε επίσης ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα μπορούσε να παραιτηθεί, με  τον πρίγκιπα Χάρι  να αναλαμβάνει πιθανώς τον θρόνο, παρόλο που είναι τώρα πέμπτος στη σειρά.

Το βιβλίο λέει: «Ο βασιλιάς των νησιών  διώχθηκε με τη βία … αντικαταστάθηκε από κάποιον που δεν θα έχει κανένα σημάδι βασιλιάς».

metro.co.uk

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου