Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

«Κάτι έρχεται στο βάθος μετά το καλοκαίρι»: Ο Ερντογάν προμηνύει γεγονότα στην Τουρκία, vid.

 «Σαν προειδοποιητικό μήνυμα το άκουσαν οι Τούρκοι».


Με αινιγματικό και σαφέστατα προειδοποιητικό ύφος μίλησε ο Ερντογάν σε συγκεντρωμένους οπαδούς του χθες στην Τουρκία.

Αιφνιδιάζοντας πολλούς, ο «σουλτάνος» είπε χαρακτηριστικά:

«Η Τουρκία είναι μία χώρα που δεν έχει απεριόριστο πετρέλαιο, φυσικό αέριο και διαμάντα, όπως έχουν οι άλλοι. Εμείς είμαστε μία χώρα που επιβιώνει με παραγωγή δουλεύοντας σκληρά και κοπιάζοντας. Έτσι στεκόμαστε όρθιοι. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Την εξοικονόμηση πόρων στο δημόσιο δεν μπορούμε να το δούμε ως μέτρο μείωσης των εξόδων».

Σύμφωνα με Τούρκους αναλυτές, λίγο αφότου η δήλωση Ερντογάν «έπαιξε» σε όλα τα ΜΜΕ της γείτονος, ο πρόεδρος της Τουρκίας επιχειρεί να «προετοιμάσει τον λαό του» για εξελίξεις -όχι ευχάριστες- που έρχονται και σχετίζονται με την οικονομία της χώρας!

«Δεν είμαστε πλούσιοι σε φυσικό πλούτο, όπως άλλες χώρες. Άρα εμείς φταίμε πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω. Κάτι έρχεται».

«Άμα ακούς τέτοια άρχισε να κουμπώνεσαι. Άρχισε να ετοιμάζεσαι για νέα μέτρα! Κάτι έρχεται, ίσως όχι τώρα αμέσως, αλλά ίσως μετά το καλοκαίρι. Μία νύχτα ξαφνικά να ακούς αυτό το πράγμα από τον πρόεδρο, σημαίνει ότι κάτι έρχεται», ήταν το σχόλιο του ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη και των παρουσιαστών της εκπομπής:

απεμπε-EPA photo

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου