Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ – Λευκή και Μαύρη αδελφότητα – Λευκή και Μαύρη μαγεία – Αγαθοδαίμων.

 Γράφει τό Troktico 


Οι άγιοι Πατέρες διδάσκουν , ότι επιτρέπει ο Κύριος , δούλοι του να νοσήσουν , από την επήρεια

μαγικής – σατανικής τέχνης και να απωλέσουν και την ζωή τους ακόμα . Πολλάκις ¨καλοί¨ μάγοι , διέγνωσαν το πρόβλημα και  πρότειναν στους νοσούντες , την θεραπεία της νόσου . όσοι αρνήθηκαν , με τον θάνατο , έλαβαν και το στέφανο του μαρτυρίου – ισόδοξοιτων μαρτύρων – όσοι έλαβαν την μαγική θεραπεία – λευκή μαγεία – έσωσαν το σώμα πρόσκαιρα και απώλεσαν την ψυχή , μετά του σώματος αιώνια .

Βουκολικό παράδειγμα παλαιοτέρων χρόνων.

   Η κόρη σε ηλικία γάμου , δεν έστεργε ουδαμώς να υπανδρευθεί . Ήταν προφανές , ότι ήταν δεμένη με «μάγια» . Το κατάλληλο πρόσωπο , έδινε την ενδεδειγμένη συμβουλή , προσέφευγον – σε αυτόν που λύνει τα μάγια – και ό του θαύματος , σύντομα η κόρη ερχόταν σε κοινωνία γάμου και πολλά τέκνα έφερνε στην ζωή . Ερώτημα : πού αποδίδεται η δόξα ; βεβαίως στον μάγο και όχι στον Κύριο , που είναι η πηγή της ζωής και δοτήρ – σωτήρ , των ψυχών και το σωμάτων ημών – για την ολιγοπιστία μας ,  τα επιτρέπει ο Κύριος .

   Έκανε καλό ή κακό ο μάγος ; επειδή το κακό είναι φύσει ανυπόστατο και ο Εωσφόρος  επλάσθη καλώς λίαν , κατά την προαίρεση αμαρτάνουμε και δεν τελειωνώμεθα εν Κυρίω .

   Τα 6 δίς που δήθεν θέλει να φονεύσει η μαύρη αδελφότητα , είναι ήδη νεκρά εν Κυρίω , όταν στην περίπτωση του πολύ πλούσιου νέου του Ευαγγελίου , που προφασίστηκε κώλυμα κηδείας συγγενούς προσώπου – ο Κύριος του είπε «άφησε τους νενεκρωμένους νεκρούς να θάψουν τους εαυτών νεκρούς»  – του παλαιού Μωσαϊκού νόμου .

   Σύντομα τα εμβόλια θα επανέλθουν δριμύτερα στην παγκόσμια επικαιρότητα , ΠΟΥ παγκόσμια υγειονομική συνθήκη – πειθαρχία , με την νέα κανονική πανδημία , θα προκύψει θέμα με την θεία κοινωνία , και προς δόξαν των απανταχού μασκοφορεμένων χριστιανούληδων , ο Βαρθολομαίος με τον Πάπα της Ρώμης , μετά το συλλείτουργο της 20 Απριλίου 2025 , θα την μετατρέψει σε ξηρά μορφή – μπισκοτάκι , το οποίο θα λαμβάνουν οι πιστοί και από τα περίπτερα – Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης και έσχατος προφήτης +2015 εκδ. αγαθός λόγος – γερόντισσα Καλλιόπη Ζτούπα .

Επειδή απαιτείται Διάκριση.

   Άλλοι μέν θα προσκυνήσουν τον :

  1. Μεσσία των Εβραίων – ο δήθεν κακός της μαύρης αδελφότητος
  2. Και άλλοι τον Αντίχριστο των Ρώσσων ο δήθεν καλός της λευκής αδελφότητος – Λευκός Τσάρος – που στο όνομα του Χριστού , θα νικήσει τους υπεναντίους , θα αποκαταστήσει την ενότητα της Αγίας – Μίας – Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας , Ρώμη – Κων/πολη και στα Ιεροσόλυμα θα κηρύξει εαυτόν – Απόστολο της Ειρήνης – αντιποιούμενος του μοναδικού χαρίσματος του Κυρίου μετά την Ανάσταση , τουτέστιν , «Ειρήνη ύμιν» και εί δυνατόν πλανήσαι και τους εκλεκτούς του Παλαιού – Πάτριου – γνησίου Εορτολογίου , με νόμους κατά των Σοδογόμμορων και των εκτρώσεων .

    Χριστιανός είναι , μόνο όποιος επιθυμεί να αποθάνει το ταχύτερο – νεομάρτυς Κυπριανός Τέμπη – για να συναντήσει τον γλυκύτατο Ιησού , απάντηση ουρονοφάντορος Μ. Βασιλείου προς τον έπαρχο Μόδεστο και Ιγνατίου του θεοφόρου  «ο εμός έρως εσταύρωται»

  Καλή καρδιακή ταπείνωση.

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου