Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Ο Νοστράδαμος προειδοποίησε για την πλανητική ευθυγράμμιση στις 2 Ιουνίου.

 

Στις 2-4 Ιουνίου 2024, ο Ερμής, ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Ουρανός θα παραταχθούν στον ουρανό, δημιουργώντας αυτό που ονομάζεται πλανητική ευθυγράμμιση. Φυσικά οι πλανήτες δεν θα είναι καθόλου σε ευθεία γραμμή, αλλά οπτικά θα είναι σε μια σειρά.

Επιπλέον, αν μετρήσετε επίσης τον Ήλιο, την αόρατη Αφροδίτη (τώρα βρίσκεται ακριβώς κοντά στον Δία), τη Γη και τη Σελήνη, τότε υπάρχουν ακόμη και 10 ουράνια σώματα:

Συνήθως, οι αστρολόγοι, οι αριθμολόγοι και οι θεωρητικοί συνωμοσίας προβλέπουν τρομερά πράγματα για τέτοιες ευθυγραμμίσεις, οπότε τώρα υπάρχει ένας διαγωνισμός στο συνωμοσιολογικό μπλογκόδρομο για να δούμε ποιος μπορεί να προβλέψει τα πιο τρομερά πράγματα.

Δεν θα συμμετάσχουμε στον διαγωνισμό, ωστόσο, σημειώνουμε ότι ο Michel Nostradamus έχει την εξής γραμμή σε ένα από τα τετράστιχά του:

Όταν τεθεί σε ισχύ η πλανητική ευθυγράμμιση, θα γίνει σεισμός στη Νέα Πόλη.

Στις ΗΠΑ, αυτό το τετράστιχο είναι αρκετά διάσημο, όχι επειδή όλοι διαβάζουν όλα τα τετράστιχα στο σχολείο, αλλά επειδή το 1981, ο Όρσον Γουέλς κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ για τον μεσαιωνικό προφήτη, «Νοστράδαμος: Ο άνθρωπος που είδε το αύριο».

Σε αυτή την ταινία το τετράστιχο εξετάστηκε με μεγάλη λεπτομέρεια. Σύμφωνα με τον συγγραφέα της ταινίας, μιλάμε είτε για τη Νέα Υόρκη είτε για κάποια άλλη πόλη που είναι νέα. Από τότε, μόλις συνέβη μια ή η άλλη σοβαρή ευθυγράμμιση στον ουρανό, οι αμερικανικές εφημερίδες φαντάζονταν την Αποκάλυψη στη Νέα Υόρκη, τη Νέα Ορλεάνη και άλλες παρόμοιες. 

Αυτό συνεχίστηκε για αρκετό καιρό, μέχρι που έφτασε η νέα χιλιετία και οι συντάκτες των εφημερίδων, είτε που παρακολούθησαν αυτήν την ταινία είτε που ήξεραν τα τετράστιχα από έξω, αποσύρθηκαν. Επομένως, οι συντάκτες των μέσων ενημέρωσης άλλαξαν, το κοινό άλλαξε και όλοι ξέχασαν τις τρομερές, τρομερές πλανητικές ευθυγραμμίσεις. Και αυτό είναι λογικό - οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις συμβαίνουν αρκετά συχνά. Ωστόσο, υπάρχει μια απόχρωση. 

Όπως γράφουν διάσημοι αστρονόμοι, οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις έρχονται σε διαφορετικές πυκνότητες. Συνήθως οι πλανήτες παρατάσσονται σε τρεις και πέντε. Και η ευθυγράμμιση 2-4 Ιουνίου θα είναι πολύ σπάνια, η τελευταία ήταν κάπου την εποχή του Μισέλ Νοστράδαμου, δηλαδή πριν από 400+ χρόνια. Επομένως, ποιος ξέρει - ίσως ο μεσαιωνικός προφήτης έγραψε για αυτήν την ευθυγράμμιση, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου