Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Κέρκυρα: Η φρουρά Μητσοτάκη τραμπούκισε την αδερφή των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη!

 


Κατά την ομιλία του στην Κέρκυρα, ο Μητσοτάκης συνάντησε φωνές διαμαρτυρίας, και κατα την συνήθης τακτική του πρωθυπουργού σε τέτοιες περιπτώσεις, η φρουρά του, τους απομάκρυνε βίαια από το σημείο.

Ανάμεσα στους συγκεκντρωμένους ήταν και μια κοπέλα που επιχείρησε να μιλήσει με τον Μητσοτάκη, η κοπέλα αυτη ήταν η αδερφή της Θωμαής & της Χρύσας, αλλά & ξαδέρφη της Αναστασίας που δολοφονήθηκαν στα Τέμπη!

«Κυρία μου, αν ήρθατε εδώ για να κάνετε φασαρία, είναι δικαίωμά σας. Αλλά, το ίδιο δικαίωμα έχω κι εγώ να μιλήσω σε αυτούς που ήρθαν να με ακούσουν. Δημοκρατία το ένα, σας άκουσα και σας απάντησα… Δημοκρατία και το άλλο», είπε ο πρωθυπουργός.

Οι άντρες της προσωπικής ασφάλειας του Μητσοτάκη απομάκρυναν βίαια τόσο το κορίτσι, όσο και τους φίλους της απο το σημείο. Ακολούθησαν χειροκροτήματα κατα την διάρκεια του συμβάντος, δείχνει το επίπεδο των ψηφοφόρων του κόμματος.

Ο Νίκος Πλακιάς πατερας των τα δίδυμων κοριτσιών, στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, καταγγέλει πως στην Κέρκυρα όπου σπουδάζει η κόρη του, πήγε να ακούσει τον Πρωθυπουργό μαζί με φίλους της, και μόλις η φρουρά του Πρωθυπουργού είδε τις μπλούζες που φορούσαν τα παιδιά τα απομακρύνανε βίαια με μπροστάρη αυτόν στην φωτογραφία ο οποίος προπηλάκισε τα παιδιά διώχνοντας τα με πολύ άσχημο τρόπο και χρησιμοποιώντας σωματική και λεκτική βία.

Στη σχετική ανάρτησή του ο κ. Πλακιάς παραθέτει και φωτογραφίες που δείχνουν σημάδια στα σώματα των παιδιών, καθώς και ενός άντρα που φαίνεται να απομακρύνει βίαια τα παιδια.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Πλακιά

Σήμερα ο Πρωθυπουργός βρισκότανε στην Κέρκυρα για την προεκλογική του περιοδεία .

Στην Κέρκυρα τυγχάνει και σπουδάζει η κόρη μου .

Μαζί με φίλους της και χωρίς την παραμικρή πρόθεση να προκαλέσουν κανέναν ( τι να προκαλέσουν 7 φοιτητές, 4 αγόρια και 3 κορίτσια μέσα σε δεκάδες ασφαλίτες , ΟΠΚΕ και αστυνομικούς ;)πήγανε να ακούσουν τον Πρωθυπουργό και αν γινότανε η κόρη μου ήθελε αν μπορούσε να κάνει κάποια ερώτηση όπως κάνανε όλοι οι παρεβρισκομενοι.

Βέβαια δεν απάντησε και ούτε καν έδωσε σημασία .

Μόλις όμως είδανε τις μπλούζες που φορούσαν τα παιδιά τα απομακρύνανε βίαια με μπροστάρη αυτόν στην φωτογραφία ο οποίος τράβηξε βίαια και προπηλάκισε τα παιδιά διώχνοντας τα με πολύ άσχημο τρόπο και χρησιμοποιώντας σωματική και λεκτική βία πάνω τους όπως βλέπετε στις φωτογραφίες παρακάτω .

Θα ήθελα Κύριε Πρωθυπουργέ να πάρετε θέση άμεσα και να οδηγήσετε τα άτομα αυτά εκεί που πρέπει και είναι η θέση τους .

Δεν είναι δυνατόν να μιλάτε για δημοκρατία και να λέτε ότι απεχθάνεστε την βία τον φασισμό και τους τραμπούκους και να έχετε στην φρουρά σας τους χειρότερους του είδους τους .

Δεν είναι δυνατόν σε ένα κορίτσι που έχασε τις δίδυμες αδερφές τις και την ξαδέρφη της από κρατική αμέλεια να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο άντρες τις προσωπικής φρουράς σας .

ΥΓ Θα ήθελα όποιος γνωρίζει τα στοιχεία του(Κύριου)στην φωτογραφία να με ενημερώσει η αν γίνεται να με φέρει σε επαφή μαζί του .

anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου