Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Ένα Αμερικανάκι 10 ετών λέει εδώ και δύο χρόνια ότι θα υπάρχει κόλαση στη Γη.


Όλοι οι εσχατολόγοι γνωρίζουν καλά τις οδηγίες των αρχαίων πηγών, σύμφωνα με τις οποίες, πριν από το τέλος του κόσμου, τα παιδιά θα αρχίσουν να

προφητεύουν, σαν να αντιπαραθέτουν τις πληροφορίες τους με εκατομμύρια ψευδοπροφήτες και δαιμονισμένους, που αυτή τη στιγμή θα αρχίσουν επίσης να εκπέμπει από όλες τις γωνίες. Για παράδειγμα, στις Πράξεις  των Αγίων Αποστόλων γράφεται σχετικά: 

«Και θα συμβεί στις έσχατες ημέρες, λέει ο Θεός, θα εκχύσω το Πνεύμα μου σε κάθε σάρκα, και οι γιοι σας και οι κόρες σας θα προφητεύουν, και οι νέοι σας θα δουν οράματα. Και οι πρεσβύτεροι σας θα ονειρεύονται όνειρα, και στους δούλους Μου και στις υπηρέτριές Μου εκείνες τις ημέρες θα εκχύσω το Πνεύμα Μου, και θα προφητεύσουν. Και θα κάνω θαύματα στους ουρανούς πάνω και σημεία στη γη κάτω, αίμα και φωτιά και σύννεφα καπνού. Ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι και η σελήνη σε αίμα, πριν έρθει η μεγάλη και λαμπερή ημέρα του Κυρίου. Και θα συμβεί ότι όποιος επικαλεστεί το όνομα του Κυρίου θα σωθεί».

Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα τέτοιων προφητειών που έγιναν από παιδιά - ο νεαρός Βιάτσεσλαβ, ένα κορίτσι από την περιοχή του Χάρκοβο , στον οποίο εμφανίστηκε σε ένα όνειρο ο Afanasy Sidyachiy και είπε πολλά για τη μεγάλη πανδημία και πολλά άλλα. Και σήμερα, η Αμερικανίδα   Sarah Love Christ Jackson μοιράστηκε τα όνειρα και τα οράματα του 10χρονου παιδιού της, τα οποία ηχογραφούσε επιμελώς εδώ και καιρό. Οι ιστορίες του αγοριού έχουν πολλές ομοιότητες με τις ιστορίες του νεαρού Βιάτσεσλαβ. Υπάρχουν επίσης πολλές νέες στιγμές που με έκαναν ακόμη και να νιώσω λίγο άβολα. Ετσι:

(Όνειρο 4 Ιουλίου 2022) ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ. 
Ο γιος μου είπε ότι στο όνειρό του ήμασταν σε ένα εστιατόριο και ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει. Όταν χτύπησε ο συναγερμός, ο κόσμος έτρεξε έξω, όπου φλεγόμενα βράχια έπεσαν από τον ουρανό. Ο γιος μου ήταν 8 χρονών εκείνη την εποχή και το λεξιλόγιό του δεν του επέτρεπε να ξαναδιηγηθεί ξεκάθαρα αυτό που έβλεπε. Από όσο μπορούσα να καταλάβω, υπήρξε και κάποιο είδος σεισμού, κατά τον οποίο ένα υγρό παρόμοιο με το οξύ έτρεξε κάτω από τη Γη. Τότε ο γιος είπε  ότι είδε ανθρώπους να εξαφανίζονται. Κατά κάποιον τρόπο ήξερε ότι ήταν η Αρπαγή.

(Όνειρο 11 Απριλίου 2024) ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ – ΤΣΟΥΝΑΜΙ – ΔΑΙΜΟΝΕΣ – ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ. 

Ο γιος μου είπε ότι στο όνειρο ήμασταν στο σπίτι που μένουμε τώρα. Είπε ότι χτύπησε συναγερμός από τα μεγάφωνα και είδε ένα τσουνάμι να έρχεται από τη θάλασσα Ο ουρανός ήταν κόκκινος. Και όταν πέρασε το κύμα, εμφανίστηκαν δαίμονες και ερπετά από τη θάλασσα και άρχισαν να καταβροχθίζουν τους ανθρώπους. 

(Όνειρο 14 Απριλίου 2024) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – ΑΓΓΕΛΟΙ – ΔΑΙΜΟΝΕΣ. 
Στο όνειρο, ο γιος έδειχνε μια όμορφη ηλιόλουστη μέρα, αλλά στη συνέχεια ο ουρανός σκοτείνιασε ξαφνικά και είδε αγγέλους να πολεμούν τους δαίμονες εκεί. Περιέγραψε αγγέλους με λαμπερά λευκά μάτια και σπαθιά. Οι δαίμονες όρμησαν πάνω από τη γη και άρπαζαν τους ανθρώπους, οι άγγελοι προστάτευαν τους ανθρώπους. Αυτή τη στιγμή άνοιξαν ηφαίστεια παντού και έγιναν σεισμοί. 

(Όνειρο 2 Μαΐου 2024) ΚΟΛΑΣΗ.
Το όνειρό του ξεκίνησε με το γεγονός ότι ο γιος του περπατούσε κατά μήκος μιας τεράστιας γέφυρας σε ένα μπουντρούμι και από κάτω υπήρχε μια λίμνη λάβας που πιτσίλιζε τριγύρω, μέσα στην οποία πετάχτηκαν πλήθη σκελετών που ούρλιαζαν. Όταν τελείωσε η γέφυρα, ο γιος περπάτησε κατά μήκος κάποιου διαδρόμου ενός τεράστιου κάστρου, από το οποίο οι είσοδοι άνοιγαν σε μεγάλες αίθουσες, σε καθεμία από τις οποίες οι δαίμονες βασάνιζαν τους ανθρώπους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Σε μια αίθουσα, είδε σκελετούς που κατασπάραζαν σύννεφα από έντομα σε μια άλλη αίθουσα, χρήματα ήταν σκορπισμένα στο πάτωμα, σκελετοί σέρνονταν και τους μάζευαν, και λάβα χύνονταν από πάνω τους. Σε μια άλλη αίθουσα, οι άνθρωποι ήταν σε σωματική μορφή και οι δαίμονες τους βίαζαν και τους κατασπάραζαν. Στο τέλος του διαδρόμου, ο γιος είδε έναν τεράστιο δαίμονα, ο οποίος ήταν μεγαλύτερος από όλους τους άλλους. Ήταν σαν να κλωνοποίησε μικρότερους δαίμονες και να τους τηλεμεταφέρει στην επιφάνεια. 

(Όνειρο 9 Μαΐου 2024) ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΝΕΙΡΟ – ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – UFO – ΣΗΜΑΔΙΟ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥ. 
Το όνειρό του ξεκίνησε με ένα UFO. Τα UFO έχουν απαγάγει ανθρώπους και τους έχουν μεταφέρει σε πλοία. Υπήρχαν δαίμονες στο UFO και μέρος του UFO πέταξε πάνω από τη γη και κατέστρεψε τις υποδομές. Ταυτόχρονα, πολλά είχαν ήδη καταστραφεί εκείνη την εποχή. Ο ουρανός ήταν μαύρος, τα φυτά δεν φύτρωναν και το έδαφος ήταν καλυμμένο με γιγάντιες κηλίδες ακτινοβολίας. Οι δεινόσαυροι έτρεξαν κατά μήκος του εδάφους, σκαρφαλώνοντας από μια μεγάλη μαύρη τρύπα στην επιφάνεια. Εμφανίστηκαν από εκεί μαζί με δαίμονες και κυνήγησαν ανθρώπους που δεν είχαν δεχτεί το σημάδι του θηρίου. Και οι άνθρωποι που δέχτηκαν το σήμα έλαβαν μεταλλάξεις που τους έδωσαν υπερδυνάμεις και εντάχθηκαν στις στρατιές των ρομπότ. Ο γιος είπε ότι είδε τον Ιησού να εμφανίζεται στον ουρανό πάνω από την Ιαπωνία και υπήρχαν 26 Άγγελοι μαζί του. Έπρεπε να πολεμήσουν έναν στρατό από ενάμισι δισεκατομμύριο δαίμονες, αλλά στον γιο είπαν ότι 26 Άγγελοι θα ήταν αρκετοί. Ρώτησα αν ο γιος είδε τον Ιησού πάνω από την Αμερική; Ο γιος είπε ότι θα συνέβαιναν πολύ άσχημα πράγματα σε όλο τον κόσμο και στην Αμερική θα ήταν τα περισσότερα. Ως εκ τούτου, οι προσπάθειες διάσωσης θα ξεκινήσουν στην Ιαπωνία, καθώς η πλειονότητα των ανθρώπων που δεν έχουν αποδεχτεί το σημάδι ζουν εκεί. 

(Όνειρο 14 Μαΐου 2024) UFO – ΚΟΛΑΣΗ – ΜΕΛΛΟΝ.
Το όνειρο του γιου ξεκίνησε με το γεγονός ότι οδηγήθηκε σε ένα UFO. Μπροστά από αυτό το πλοίο, είδε εξωγήινους να ελέγχουν τη συσκευή. Αυτοί ήταν εξωγήινοι, όπως απεικονίζονται σε εικόνες - μικροί, πράσινοι, με τεράστια μαύρα μάτια. Στη συνέχεια έπεσε το UFO, το οποίο ανάγκασε τους εξωγήινους να βγουν έξω. Υπήρχαν παντού φλεγόμενα κτίρια. Οι άνθρωποι προσπάθησαν να επιτεθούν στους εξωγήινους, αλλά έκαψαν τους ανθρώπους με ακτίνες που εκτοξεύονταν από τα μάτια τους. Μετά είδε κάποιους άλλους εξωγήινους να εγκαθιστούν ένα τεράστιο γεωτρύπανο. Χρησιμοποίησαν αυτό το πράγμα για να τρυπήσουν μια τρύπα στην κόλαση, όπου υπήρχαν αλυσοδεμένοι άνθρωποι με τη μορφή σκελετών. Σε ένα όνειρο, ο γιος μετακόμισε σε αυτή την τρύπα. Είπε ότι ήταν πιο ζεστό από τον ήλιο και οι δαίμονες ήταν παντού βασανίζουν, κατασπάραζαν και βίαζαν τους ανθρώπους. Και αφού οι σκελετοί ξαναπήραν τη σάρκα τους, το μαρτύριο άρχισε σε νέο κύκλο. Οι δαίμονες ελέγχονταν από απόσταση από μια ψηλή, σκιερή φιγούρα. Ήταν εντελώς μαύρη, μόνο με άσπρες τρύπες αντί για μάτια. Είχε τη δύναμη να παραλύσει και να υποτάξει τα πάντα γύρω της στη θέλησή της. Στη συνέχεια ο γιος μεταφέρθηκε στην επιφάνεια και βρέθηκε σε κάποιο διαμέρισμα, στο σαλόνι, όπου ήταν ανοιχτή η τηλεόραση. Και εκεί στην οθόνη ήταν η ίδια φιγούρα και όλοι άκουγαν αυτόν τον δαίμονα. Και στο δρόμο, το πρόσωπο αυτού του δαίμονα προβλήθηκε σε ολόκληρο τον ουρανό και όλοι οι άνθρωποι ήταν υπό τον έλεγχο του μυαλού του. 

Δεδομένου ότι η μητέρα του παιδιού είναι πιστή και δεν το δείχνουν τώρα στην τηλεόραση, παραδεχόμαστε πλήρως ότι το αγόρι θα μπορούσε να παρακολουθήσει μια άλλη ταινία δράσης το βράδυ, να είχε ακούσει ένα παραμύθι από τη μητέρα του και να είχε ένα τέτοιο όνειρο. Λοιπόν δύο. Και εδώ, φαίνεται, έχει συγκεντρωθεί ένα ολόκληρο ημερολόγιο, στο οποίο η ίδια πλοκή επαναλαμβάνεται στα όνειρα του παιδιού. Και την ίδια ιστορία επαναλαμβάνουν και άλλα παιδιά. Αυτό είναι αρκετά ανησυχητικό και πολύ περίεργο, οπότε ας παρακολουθούμε τις εξελίξεις.  

thebigtheone.com

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου