Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

H Σημασία του 2024. Ερχονται αλλαγές και τρομερές προβλέψεις από μοναχούς, δημοσιογράφους και αριθμολόγους.


Mystical Meaning 2024

Ο Κύριος ήθελε να το κάνει αυτό το 1999, αλλά η Μητέρα του Θεού τον παρακάλεσε να του δώσει περισσότερο χρόνο...

Αυτή είναι η προφητεία του μοναχού Ιωάννη από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου του Ευχάριστου στο χωριό Nikolskoye. Κι αν ήταν μόνος. Αλλά όχι, οι εν Χριστώ «συνάδελφοί» του συνεχίζουν, συμπληρώνοντας τον συγγραφέα.

Είπε λοιπόν ο Γέροντας Χριστόφορος ότι ο Θεός έδωσε στον κόσμο άλλα 27 χρόνια. Το οποίο μετράμε από το 1996, την ημερομηνία του θανάτου του γέροντα.

Και ο Άβελ ο Μύστης, τον οποίο έχουμε αναφέρει περισσότερες από μία φορές, πέθανε το 1841. σε μια από τις εικόνες του, τη Γέννηση της Παναγίας, υπέδειξε απευθείας την ημερομηνία - το έτος 24.

Γέννηση της Θεοτόκου
Η εικόνα απεικονίζει τη Γέννηση της Θεοτόκου (21 Σεπτεμβρίου).
Επιγραφή στην κορυφή: «Γέννηση της Υπεραγίας Θεοτόκου»
Αριστερά: «Το καλοκαίρι του 5035 εμφανίστηκε στο θρόνο το παιδί σου, το μεγαλύτερο των 4 και 4 μηνών και ημερών 4 ετών».
Κάτω: "5263 ανέβηκε στο θρόνο ο μακαρίτης που γεννήθηκε με πόλεμο που ήταν πολύ φοβερό. Το έτος 6019 ήρθε το τέλος αυτού του φθαρτού κόσμου, ένας πολύ αμαρτωλός. Αμήν" Στα δεξιά: "Τις ημέρες των εορτών
. της Αγίας Εικόνας, αυτή η εικόνα ήρθε στο δώρο των αγίων, σαν βασιλιάς, το διπλάσιο όνομα αυτού, μέχρι το δώρο των αγίων».

Δηλαδή, στο εικονίδιο υπάρχουν 2 ημερομηνίες που μας ενδιαφέρουν - ο ερχομός του Μεγάλου Τσάρου και το Τέλος του Κόσμου. το 24 ο Άβελ περιμένει έναν νέο ηγεμόνα της Ρωσίας.

Θυμάστε τον δημοσιογράφο Darenko, ο οποίος πέθανε το 2019; Άλλωστε ήταν ένα είδος προγνωστικού.

Μπορεί να μην θυμάστε, αλλά προέβλεψε το εγγύς μέλλον (10 χρόνια στο μέλλον). Και οι προβλέψεις του, παραδόξως, έγιναν πραγματικότητα.

Ήταν όλα γνωστά ήδη το 2015; Αλλά αυτά είναι γενικές λέξεις. Υπάρχουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Ναι σίγουρα. Ο ίδιος ομιλητής μας λέει ότι μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2025, μία από τις χώρες θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα

Και αυτό θα συμβεί το 2024. Πιστεύουμε; Και, στην πραγματικότητα, δεν έχει σημασία τι πιστεύουμε εσείς και εγώ. Παραδόξως, από την αρχαιότητα, οι πρεσβύτεροι, οι προφήτες και οι προβλέψεις έδειχναν το 2024. Με έναν εκπληκτικό τρόπο, οι ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ μας προβλέπουν επίσης αλλαγές το 2024.

Μυστικός συμβολισμός του 2024. Μερικά περίεργα γεγονότα.

1. Το 2024 σηματοδοτεί μία από τις 36 καλοκαιρινές περιόδους αλλαγής εξουσίας. Προσέξτε τα χέρια σας: τον Μάρτιο του 1881, ο Αλέξανδρος Β' σκοτώνεται, 36 χρόνια μετά, το 1917, γίνεται η Οκτωβριανή Επανάσταση, 36 χρόνια αργότερα, το 1953, ο Στάλιν πεθαίνει, 36 χρόνια αργότερα, το 1989, το μπλοκ του Συμφώνου της Βαρσοβίας καταρρέει. Μετά από 36 χρόνια - ?

2. Το 2024 θα συμπληρωθούν ακριβώς 100 χρόνια από την τελετουργική ταφή της σορού του Λένιν στο μαυσωλείο - μια πυραμίδα στην Κόκκινη Πλατεία.

3. Η προεδρική θητεία του V.V. Πούτιν λήγει το 2024. (Και αυτό είναι ίσως το πιο τρομερό σημείο)

Το κανάλι έχει ήδη δημοσιεύσει περίπου 14 άρθρα με προβλέψεις για το 2024 από διάφορους μάντεις: Από τον Νοστράδαμος στον Μέσινγκ, από τους Αθωνίτες πρεσβυτέρους μέχρι τον Βάνγκα και πολλούς, πολλούς άλλους.-3

Τι είναι το 2024; Από αριθμολογική άποψη.

Κατά τη γνώμη μου, είναι ανόητο να χρησιμοποιούμε τις αρχές της αριθμολογίας για να υπολογίσουμε την ιερή έννοια του 2024. Άλλωστε, χρησιμοποιούμε λάθος ημερολόγιο. Στις 14 Σεπτεμβρίου 2024 θα είναι το έτος 7533 από τη Δημιουργία του Κόσμου. Τώρα είναι 7532 αντίστοιχα.

Τώρα κοιτάξτε, πρέπει να προσθέσουμε όλους τους αριθμούς στην ακολουθία για να πάρουμε έναν μόνο αριθμό: 7+5+3+3=18, 1+8=9. Το εννέα είναι ο αριθμός των 24 ετών.

Το εννέα είναι ο μεγαλύτερος αριθμός στην αριθμολογία, αφού το δέκα αποτελείται ήδη από δύο ψηφία. Το εννέα συμβολίζει τα τελευταία μαθήματα της πνευματικής διαδρομής, την υπηρεσία, την αφοσίωση, το μαγικό μυστήριο, έναν σοφό και δυνατό ερημίτη.

Το εννέα στην Ανατολή είναι σύμβολο της αιωνιότητας.

Και κατάλαβέ το όπως θέλεις. Σε κάθε περίπτωση, ένας συγκεκριμένος κοσμικός κύκλος πλησιάζει τώρα στο τέλος του. Όπως και να το γυρίσετε, θα είναι δυνατό.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου