Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Σαμποτάζ για να σπείρουν το χάος! Άλλη μια διακοπή ρεύματος στη Νέα Υόρκη, «εκρήξεις και δονήσεις που συγκλόνισαν κτίρια» αναφέρθηκαν, κατηγορείται ο μετασχηματιστής.

 Κρίνοντας από τα γεγονότα στην παγκόσμια σκηνή, φαίνεται πιθανό ότι, αρκετά σύντομα, δολιοφθορές αυτού του μεγέθους μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται το κατεστημένο για να σπείρει το χάος, να προωθήσει την ατζέντα του…Νέα διακοπή ρεύματος στη Νέα Υόρκη

Οι πυροσβέστες της Νέας Υόρκης ξεκίνησαν πρωτόκολλο αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης αφού ακούστηκαν ήχοι έκρηξης και το έδαφος σείστηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Το FDNY κλήθηκε στο τετράγωνο 580 της Main Street, ακριβώς νότια της γέφυρας Roosevelt Island Bridge & Tram, γύρω στις 5.54 π.μ., μετά από αναφορές για εκρήξεις και σεισμό κτιρίων.

Πλάνα από το σημερινό περιστατικό:

Το NYPD είπε στον Independent ότι «πιστεύεται ότι ήταν ένας μετασχηματιστής που πιθανώς προκάλεσε το περιστατικό». Ο μετασχηματιστής είναι μια συσκευή που μεταφέρει ηλεκτρική ενέργεια από ένα κύκλωμα σε άλλο.

Το αστυνομικό τμήμα δεν διευκρίνισε πού βρισκόταν ο μετασχηματιστής ή πώς ακριβώς προκάλεσε τους αναφερόμενους ήχους έκρηξης και τρέμουλο.

Οι πιθανές εκρήξεις έχουν προκαλέσει διακοπές ρεύματος στο νησί Ρούσβελτ, αναφέρει το abc7.

Οι άνθρωποι στο Upper East Side και στην Astoria στο Queens ανέφεραν επίσης ότι ένιωσαν μικρές δονήσεις.

Πολλοί κάτοικοι ανέφεραν ότι ξύπνησαν απότομα από δυνατούς θορύβους και την αίσθηση ότι τα κτίριά τους τρέμουν.

Πλάνα που ανέβηκε στο Citizen, ένα δίκτυο προσωπικής ασφάλειας, δείχνει πολλούς πυροσβέστες στο σημείο, μαζί με ισχυρισμούς ότι αντιμετώπιζαν πυρκαγιές που προέρχονται από τρύπες συντήρησης.

Ενώ οι δρόμοι είναι ακόμη ανοιχτοί, το NYPD βοηθά την κυκλοφορία στην περιοχή, ενώ οι μεγάλες κομητείες παρουσίας του FDNY διερευνούν, ανέφερε το πρακτορείο.

Το FDNY είπε ότι εξακολουθούν να βρίσκονται στη σκηνή ερευνώντας την πηγή της έκρηξης.

Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί και ελέγχεται επίσης η δομική ακεραιότητα των γύρω κτιρίων, αλλά κανένα δεν φαίνεται να επηρεάζεται, αναφέρει το πρακτορείο.

Το FDNY είπε στον Independent ότι το περιστατικό ήταν υπό έλεγχο στις 7.08 π.μ.

Έδωσαν τη σκηνή στην Con Edison, την εταιρεία παροχής ρεύματος για τη Νέα Υόρκη.

Εν τω μεταξύ, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στη Νέα Υόρκη:

Εξηγεί πραγματικά ένας μετασχηματιστής τέτοιους θορύβους και σημαντικά κουνήματα; Σημειώστε ότι, λίγο περισσότερο από 2 εβδομάδες πριν, στις 15 Δεκεμβρίου…

Ενώ οι υποδομές στις ΗΠΑ έχουν παραμεληθεί για χρόνια και επιδεινώνονται γρήγορα, και μόλις τις τελευταίες 36 ώρες σημειώθηκε η ισχυρότερη ηλιακή έκλαμψη κατηγορίας X του τρέχοντος κύκλου –η ισχυρότερη από το 2017– την οποία ακολούθησε γρήγορα ένας ισχυρός σεισμός στο Ιαπωνία, υπάρχει μια άλλη, πιο πιθανή, δυνατότητα να εξεταστεί.

Όπως σημειώνει η Wikipedia:

«Τις δεκαετίες 2010 και 2020, οι επιθέσεις στο ηλεκτρικό δίκτυο των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν γίνει πιο συχνές, με το 2022 να είναι η χρονιά με τις περισσότερες επιθέσεις.», επιπλέον: «Σύμφωνα με το Υπουργείο Ενέργειας, το 2022 σημειώθηκε αύξηση 77% στη φυσική επιθέσεις στο πλέγμα».

Κρίνοντας από τα γεγονότα στην παγκόσμια σκηνή, φαίνεται πιθανό ότι, αρκετά σύντομα, δολιοφθορές αυτού του μεγέθους μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται το κατεστημένο για να σπείρει το χάος, να προωθήσει την ατζέντα του…

strangesounds.org

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου