Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Θα εξαφανιστούν οι ωκεανοί; Προφητεία από τις Φιλιππίνες.


Ακίμ. Νησί Τάμπλας. Παλίρροια στον κόλπο Akimov. Μία από τις τελευταίες φωτογραφίες του Akim.

Το 2015, κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες, γνώρισα έναν άνθρωπο που έχει τακτικά (όπως ισχυρίζεται) οράματα και προφητικά όνειρα. Αυτός ο άντρας ζει στα νησιά των Φιλιππίνων. Έτσι, έχοντας λάβει ένα από τα οράματα, ήρθε σε μένα για πρώτη φορά εκείνη τη χρονιά για να μιλήσει γι' αυτό. Δεν γνωριζόμασταν μέχρι εκείνη τη στιγμή, αλλά διαβεβαίωσε ότι ο Κύριος τον διέταξε να έρθει σε μένα και να μου πει το όραμά του.

Έφτασε με ένα παλιό Volkswagen Beetle και με έβγαλε αμέσως από το σπίτι, μακριά στον κήπο, για να μην υπάρχουν ηλεκτρονικά ή υποκλοπές τριγύρω. Και εκεί μου είπε για το όραμα που, όπως είπε, ο Κύριος τον διέταξε να μου μεταφέρει. Από τότε με επισκεπτόταν συχνά. Συνήθως ερχόταν με τη γυναίκα του και δύο κορίτσια και κόρες. Ενδιαφέρων άνθρωπος. Κατάγεται από το Πακιστάν, από εβραϊκή οικογένεια - από τους Λευίτες. Χριστιανός. Μοιάζει με ρωσικό. Δραπέτευσε ως εκ θαύματος από το Πακιστάν - κατά τη διάρκεια πογκρόμ εναντίον χριστιανών (δυστυχώς, αυτό συμβαίνει εκεί) κρυβόταν σε ένα υπόγειο για πολλή ώρα και μετά πήρε το δρόμο προς τα σύνορα τη νύχτα. Κατέφυγε στις Φιλιππίνες, παντρεύτηκε εκεί, εγκαταστάθηκε και εργάζεται ως οδηγός λεωφορείου. Δεν θα δώσω τη φωτογραφία και το όνομά του εδώ - μπορεί να μην είναι ασφαλές για αυτόν.

Το 2015, κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες, γνώρισα έναν άνθρωπο που έχει τακτικά (όπως ισχυρίζεται) οράματα και προφητικά όνειρα. Αυτός ο άνθρωπος ζει στα νησιά των Φιλιππίνων.-2

Μου είπε για πολλά από τα οράματά του - άλλα για μικρά, καθημερινά πράγματα που έγιναν πραγματικότητα μπροστά στα μάτια μου, άλλα για λίγο πιο μακρινά γεγονότα και άλλα για πρόσφατους χρόνους. Ένα απόλυτα ικανό άτομο. Δεν θα προσπαθήσω να τον εκθέσω εδώ, ούτε, αντίθετα, να τον δοξάσω. Θα πω μόνο ότι κάποια από τα οράματά του, ή όνειρά του, μου φαίνεται, έγιναν πραγματικότητα. Αλλά μερικά από αυτά που είπε μου φαίνονται περίεργα και δεν έχουν ακόμη εκπληρωθεί. Δεν τον προβάλλω λοιπόν εδώ ως προφήτη, αλλά μιλάω για αυτόν γιατί πριν λίγες μέρες μου έγραψε για το νέο του όραμα. Μετά από κάποιο δισταγμό, αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας, αγαπητοί αναγνώστες. Σε καμία περίπτωση δεν βάζω τον εαυτό μου, τη φωνή μου, πίσω για να υποστηρίξω τα λόγια που μου μεταφέρθηκαν. Απλώς τα μοιράζομαι.

Ο Κύριος ο Θεός είπε: «Δημιουργεί νέα πράγματα».
Στις 4 Μαρτίου, Σάββατο βράδυ, είδα κάτι νωρίς το πρωί... Ήμουν μισοκοιμισμένος, είδα τον ουρανό να λιώνει και να πέφτει στο έδαφος.
Το δεύτερο μέρος που είδα ήταν όταν το σκηνικό άλλαξε όταν ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε ως πρόεδρος.
Και ο Κύριος ο Θεός μου δείχνει επίσης έναν πολύ τρομερό σεισμό, που φέρνει πολύ μεγάλα τσουνάμι που καταστρέφουν χώρες, και συγκλονίζει τόσο τρομερά που αλλάζουν τον άξονα της γης. Μετά είδα τον σεισμό να ανοίγει μεγάλες πύλες κάτω από το νερό. Όταν άνοιξαν οι πύλες, το θαλασσινό νερό κύλησε μέσα τους και η θάλασσα εξαφανίστηκε.
Μετά την εξαφάνιση της θάλασσας, υπήρχαν μέρη όπου το νερό παρέμενε με τη μορφή μικρών καναλιών και τα πλοία σχεδόν δεν έπλεαν σε αυτά τα κανάλια.
Δεν είδα άλλα νησιά, γιατί υπήρχε ήδη γη ανάμεσά τους.
Δεν είδα άλλα ψάρια γιατί όλα τα ψάρια εξαφανίστηκαν όταν το θαλασσινό νερό κύλησε μέσα από αυτές τις πύλες.
Έρχονται δύσκολες στιγμές και ο Κύριος ο Θεός μου αποκάλυψε ότι πρόκειται να δημιουργήσει κάτι νέο στη γη που οι άνθρωποι δεν έχουν δει ή ακούσει από την αρχή της δημιουργίας. Εφόσον ο άνθρωπος δημιουργήθηκε κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν του Θεού, μας επιφυλάσσουν τεράστιες αλλαγές. Αυτό το Νέο πράγμα, που η επιστήμη δεν μπορεί να επιτύχει, θα μας φανερώσει ο Θεός.
Εδώ σε αυτό ακριβώς το μέρος όπου βρίσκομαι στη φωτογραφία με τη γυναίκα μου (κοντά στο σπίτι μας στις Φιλιππίνες), μιλήσαμε για πολλή ώρα με το άτομο που ήρθε σε εμάς

Για άλλη μια φορά, δεν ισχυρίζομαι ότι αυτή είναι μια αληθινή προφητεία. Αλλά αποφάσισα να το μοιραστώ ούτως ή άλλως, για παν ενδεχόμενο. Επιπλέον, την ίδια στιγμή, ένας άλλος φίλος μου, καθόλου διατεθειμένος στον μυστικισμό ή τα οράματα, μου έστειλε ένα σύντομο άρθρο « Μυστηριώδεις τρύπες στον πυθμένα του Ατλαντικού », το οποίο δείχνει φωτογραφίες από παράξενες τρύπες στον πυθμένα του ωκεανού. Το βάθος του ωκεανού στο σημείο όπου ανακαλύφθηκε το ασυνήθιστο εύρημα είναι περίπου δύο χιλιόμετρα.

Το 2015, κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες, γνώρισα έναν άνθρωπο που έχει τακτικά (όπως ισχυρίζεται) οράματα και προφητικά όνειρα. Αυτός ο άνθρωπος ζει στα νησιά των Φιλιππίνων.-4

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα εξοπλισμένα με σύγχρονες κάμερες. Γενικά, οι τρύπες μοιάζουν με μια αλυσίδα από μακριά, βαθιά σημάδια, αλλά για κάποιο λόγο αυτές οι τρύπες μου θύμισαν τρύπες στο μπάνιο - που απελευθερώνουν νερό, αλλά παγιδεύουν τρίχες κ.λπ.

Και στη συνέχεια ο αναγνώστης Vladimir Naumov έστειλε ένα ενδιαφέρον βίντεο , ο συγγραφέας του οποίου ισχυρίζεται ότι βρήκε (στους χάρτες Google) την είσοδο στον υποθαλάσσιο ναό.

Το 2015, κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες, γνώρισα έναν άνθρωπο που έχει τακτικά (όπως ισχυρίζεται) οράματα και προφητικά όνειρα. Αυτός ο άνθρωπος ζει στα νησιά των Φιλιππίνων.-5

Αλλά και πάλι μου φάνηκε ότι αυτή δεν ήταν μια πόρτα για κάποιον υποθαλάσσιο ναό, αλλά μάλλον έμοιαζε με έναν σωλήνα αποχέτευσης στον πυθμένα του ωκεανού. Είναι πολλοί από αυτούς.

Αν είναι σωλήνας ή όχι, δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι στον ωκεανό υπάρχουν πραγματικά μηχανισμοί που ρυθμίζουν τη στάθμη του νερού - ένα είδος βρύσες ή βύσματα. Όταν τελείωσε ο Κόσμος Τότε, κάποιες βρύσες έκλεισαν και άλλες άνοιξαν - σωλήνες αποχέτευσης:

«Και έκλεισαν οι πηγές του βαθέως και τα παράθυρα του ουρανού, και η βροχή από τον ουρανό έπαψε. Αλλά το νερό σταδιακά επέστρεψε από τη γη, και το νερό άρχισε να υποχωρεί στο τέλος εκατόν πενήντα ημερών». Γένεση κεφάλαιο 8

Γενικά, οι βιβλικές προφητείες για τους έσχατους καιρούς -για την εποχή του Προδρόμου- στην πραγματικότητα μιλούν για μερική αποξήρανση της θάλασσας.

«Και ο Κύριος θα στεγνώσει τον κόλπο της θάλασσας της Αιγύπτου, και θα απλώσει το χέρι Του στον ποταμό με τον δυνατό άνεμο του, και θα τον σπάσει σε επτά ρυάκια, ώστε να περάσουν από πάνω του με σανδάλια». Ησαΐας 11:15
«Και τα νερά της θάλασσας θα εξαντληθούν, και ο ποταμός θα στεγνώσει και θα στερέψει» Ησαΐας 19:5

Είναι ενδιαφέρον ότι η αποξήρανση των θαλασσών συνδέεται στις βιβλικές προφητείες με την εμφάνιση και τη δραστηριότητα του Λευκού Τσάρου ή του Προδρόμου - ένα φωτεινό προφητικό πρωτότυπο του οποίου ήταν ο χρισμένος βασιλιάς Κύρος ο Μέγας:

24 Έτσι λέει ο Κύριος, που σε λύτρωσε και σε διαμόρφωσε από την κοιλιά της μητέρας σου: Εγώ είμαι ο Κύριος, που δημιούργησα τα πάντα, που μόνος άπλωσε τους ουρανούς και με τη δύναμή του άπλωσε τη γη,
25 που ακυρώνει τα σημάδια των ψευδοπροφητών και αποκαλύπτει την ανοησία των μάγων, που διώχνει τους σοφούς και κάνει τη γνώση τους ανόητη,
26 που επιβεβαιώνει τον λόγο του δούλου του και πραγματοποιεί τη ρήση των απεσταλμένων του, που λέει στην Ιερουσαλήμ: «Θα κατοικηθείς», και στις πόλεις του Ιούδα: «Θα χτιστείτε και θα αποκαταστήσω τα ερείπιά της, ”
27 Που λέει στα βαθιά: «Στεγνώστε!» και θα στεγνώσω τα ποτάμια σου,
28 Που λέει για τον Κύρο: «Ο ποιμένας μου, και θα κάνει όλο το θέλημά μου». Ησαΐας 44

Είναι πολύ πιθανό το κύριο «βύσμα» στον ωκεανό ή η κύρια «βρύση» του που ανοίγει και κλείνει τις «πηγές της αβύσσου» να είναι το Μεγάλο Υποβρύχιο Τείχος. Και έτσι σκέφτηκα, διαβάζοντας την αναφορά για το όραμα του Φιλιππινέζου φίλου μου: τι θα συμβεί αν αυτό το Τείχος δεν χρειάζεται καν να αποδειχθεί στους ανθρώπους; Κι αν γίνει ορατή σε όλους;

Νομίζω ότι έτσι θα είναι. Το μόνο ερώτημα είναι - πότε; Αυτό παραμένει ένα ανοιχτό ερώτημα. Είναι πολύ πιθανό ότι αυτό δεν σηματοδοτεί την αρχή, αλλά το τέλος της βασιλείας του Λευκού Τσάρου - εκείνη τη σύντομη αλλά δραματική στιγμή που θα ανακοινωθεί η κρίση και οι πληγές στην τελευταία Βαβυλώνα. Αλλά ακόμα και αυτή την ώρα, στην αρχή της, υπάρχει ακόμα μια θάλασσα:

« Ο δεύτερος άγγελος έχυσε το ποτήρι του στη θάλασσα· και το αίμα έγινε σαν νεκρού, και κάθε πράγμα που είχε ζωή πέθανε στη θάλασσα» Αποκάλυψη Ιωάννη 16:3.

Αλλά στο τέλος αυτής της περιόδου των πληγών διαβάζουμε (εδ. 20):

«Και κάθε νησί έφυγε, και τα βουνά χάθηκαν».

Στο τέλος, η Αποκάλυψη του Ιωάννη του Ευαγγελιστή σηματοδοτεί την τελική εικόνα της Γης, πλήρως προετοιμασμένη για τον ερχομό της Βασιλείας του Θεού - μετά τη Βασιλεία του λαού των αγίων:

«Και είδα έναν νέο ουρανό και μια νέα γη, γιατί ο πρώτος ουρανός και η πρώτη γη είχαν παρέλθει, και η θάλασσα δεν υπήρχε πια ». Αποκάλυψη Ιωάννης 21:1.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ένα τόσο δραματικό γεγονός όπως η εξαφάνιση της θάλασσας δεν είναι το γεγονός της έναρξης του Βασιλείου των ανθρώπων των αγίων και του Λευκού Τσάρου, αλλά το τέλος αυτού του Βασιλείου. Αυτή είναι η αντίδραση του Θεού στη δολοφονία του Λευκού Τσάρου και του Λευκού Προφήτη, που προσπάθησαν να σώσουν όχι μόνο το Βασίλειο του λαού των αγίων, αλλά και να φτάσουν στην τελευταία Βαβυλώνα.

Το τείχος, όπως θυμάστε, διατρέχει τον 180ο μεσημβρινό. Πιο συγκεκριμένα, ο 180ος μεσημβρινός, αντι-Γκρίνουιτς, περνά κατά μήκος του Τείχους.

Είναι πιθανό, ωστόσο, η αρχή (η αρχή και το τέλος στη Βίβλο συνδέονται πάντα) της βασιλείας του Λευκού Τσάρου να σημαδευτεί από ανατροπές που σχετίζονται με τη θάλασσα και τη μερική ξήρανση της.

Ξαφνικά μου φάνηκε ότι τα δάχτυλα και τα χέρια του Θεού και του ανθρώπου στη διάσημη τοιχογραφία θυμίζουν πολύ τα περιγράμματα των ακτών της Ρωσίας και της Αμερικής. Μέχρι να ακουμπήσουν, υπάρχει ένα Τείχος ανάμεσά τους. Αλλά πρόκειται να αγγίξουν ο ένας τον άλλον. Δεν το νομίζεις;
10 Και θα συμβεί εκείνη την ημέρα ότι οι Εθνικοί θα επιστρέψουν στη ρίζα του Ιεσσαί, που θα γίνει λάβαρο για τα έθνη, και η ανάπαυση της θα είναι η δόξα.
11 Και θα συμβεί εκείνη την ημέρα που ο Κύριος θα απλώσει ξανά το χέρι Του για να φέρει πίσω στον εαυτό Του το υπόλοιπο του λαού Του, το οποίο παραμένει στην Ασούρ και στην Αίγυπτο και στον Πάθρο και στο Χους και στο Ελάμ , και στη Σινάρ, και στη Χαμάθ, και στα νησιά της θάλασσας.
12 Και θα υψώσει το στάνταρ των εθνών, και θα συγκεντρώσει τους εξόριστους του Ισραήλ, και θα συγκεντρώσει τους διασκορπισμένους Ιουδαίους από τις τέσσερις γωνιές της γης.
13 Και ο φθόνος του Εφραίμ θα πάψει, και όσοι είναι εχθρικοί προς τον Ιούδα θα καταστραφούν. Ο Εφραίμ δεν θα ζηλέψει τον Ιούδα και ο Ιούδας δεν θα καταπιέσει τον Εφραίμ.
14 Και θα πετάξουν στους ώμους των Φιλισταίων προς τα δυτικά, και θα ληστέψουν όλα τα παιδιά της Ανατολής. Θα βάλουν το χέρι τους στον Εδώμ και στον Μωάβ, και οι γιοι του Αμμών θα είναι υποτελείς τους.
15 Και ο Κύριος θα στεγνώσει τον κόλπο της θάλασσας της Αιγύπτου, και θα απλώσει το χέρι του στον ποταμό με τον δυνατό άνεμο του, και θα τον σπάσει σε επτά ρυάκια, ώστε να μπορούν να περπατήσουν πάνω του με σανδάλια.
16 Τότε θα υπάρχει δρόμος για το υπόλοιπο του λαού Του που θα μείνει με την Ασσούρ, όπως ήταν για τον Ισραήλ όταν βγήκαν από τη γη της Αιγύπτου. Ησαΐας 11
Το 2015, κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες, γνώρισα έναν άνθρωπο που έχει τακτικά (όπως ισχυρίζεται) οράματα και προφητικά όνειρα. Αυτός ο άνθρωπος ζει στα νησιά των Φιλιππίνων.-8

Η αρχή της βασιλείας του Λευκού Τσάρου (η ρίζα του Ιεσσαί) και του λαού των αγίων (ο λαός της Ρωσίας - Εφραίμ) συνοδεύεται από την αποξήρανση τμήματος της θάλασσας, που κυριολεκτικά δημιουργεί έναν «υψηλό δρόμο». , ακριβώς στην περιοχή του Μεγάλου Υποβρύχιου Τείχους, περνώντας ακριβώς ανάμεσα στη Ρωσία (Εφραίμ) και τις ΗΠΑ (σύγχρονη Αίγυπτος), ώστε οι ειλικρινείς άνθρωποι, πιστοί, να μπορούν κυριολεκτικά να φύγουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και με τα πόδια ή με αυτοκίνητο, κατά μήκος ενός από τα επτά ρηχά που σχηματίζονται, ίσως ακριβώς κατά μήκος του Τείχους - φύγετε από τη Βαβυλώνα και ελάτε σε εμάς, στη Ρωσία. Θα έρθουν σίγουρα! Η Τελευταία Έξοδος δεν είναι απλώς μια πνευματική Έξοδος, αλλά και μια εντελώς φυσική. Λοιπόν, ναι, φαίνεται ότι η Γη μας τρέμει πραγματικά πολύ πριν από το 2025.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου